×

Boss BIC-P10 Enstrüman Kablosu (3 metre)

Marka: Marka Sahibi : Japonya
63565

5.670,00 TL

%4 kampanyalı fiyatı

5.443,20 TL
  • En geç 15 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Seçenekler
: Örgülü
Kablo
: Kablo Var
Kablo Uzunluğu
: 3 metre
Konnektör Şekli
: Çivi
Konnektör Tipi
: 6.35mm Mono Erkek (TS)

  • Düz uçtan sağ açılı 1/4 inç bağlantılara sahip enstrüman kablosu, 10 ft./3 m uzunluğunda. Ayrıca 18 ft./5.5 m (BIC-P18A) uzunluğunda da mevcut.
  • Üstün ton için en iyi malzemelerle üretilmiş ve dikkatle tasarlanmış olan BOSS premium enstrüman kabloları, gitar ve bas için ses üretiminde en üst düzeyde performans sunar. 18 AWG çok telli merkezi iletken, %99.99 saf oksijensiz mono-kristal bakırdan yapılmış olup, dolgun, dengeli ton ile sıcaklık, vuruş ve berraklık sağlar. Örgülü mono-kristal bakır koruma ve 24K altın kaplamalı bağlayıcılar performansı daha da artırırken, şık dokuma dış ceket pürüzsüz sarılır ve kalıcı dayanıklılık sağlar. Doğrudan amfinize veya çoklu etkili bir işlemci veya pedallar üzerinden bağlansa da, BOSS premium enstrüman kabloları müziğinizi eşsiz sadakatle yükseltir.

Standart Özellikler

  • Gitar ve bas ile üstün performans için özel olarak tasarlanmış premium enstrüman kablosu
  • Ultra yüksek sadakat için %99.99 saf oksijensiz mono-kristal bakır çekirdek tel
  • Maksimum gürültü reddi için örgülü koruma ile mono-kristal bakır tel
  • Kesin ses üretimi sağlamak ve paslanmaya karşı korumak için 24K altın kaplamalı bağlayıcılar
  • Düz uçtan düz uçlu modeller de mevcut (BIC-P10, BIC-P18)

 

Maksimum Müzikalite için Mühendislik

Müzisyenler genellikle gitar, amfi ve pedal seçimlerine çok zaman harcarlar, ancak kaliteli bir enstrüman kablosunun önemi sıklıkla göz ardı edilir. Gitarınızdan sonraki cihaza ilk iletim noktası olarak, ana kablolarınız genel ses ve tepki üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Premium serimizi geliştirirken, bir kablonun içinde bulunan pek çok unsuru—tel kalınlığı ve türü, koruma, bağlantılar ve daha fazlasını—inceledik ve bunların sesi nasıl etkilediğini keşfettik. Kendi özel karışımımız, mükemmel dengeyi gerçekleştirerek size gitar ve bas için müzikal ve son derece saf bir kablo sunar.

Üstün Bakır Çekirdek Tel

BOSS premium bir kabloda yer alan ana unsur, enstrümanınızın sesini taşıyan örgülü merkez çekirdek teldir. Kullandığımız oksijensiz mono-kristal bakır, %99.99 saflık elde etmek için özel bir süreçle üretilir. Bu, daha yaygın bakırlara kıyasla sayısız ses avantajı sunar, bunlar arasında ultra-lineer sinyal aktarımı, artırılmış dinamik aralık, ultra geniş frekans bandı ve minimum direnç için geliştirilmiş iletkenlik bulunur. Sesinizin her nüansı, enstrümanınızın manyetiklerinin ve doğal rezonanslarının gerçek zenginliğini ve karakterini en üst düzeyde şeffaflık, vuruş ve sadakatle aktarılır.

Gürültüsüz ve Dayanıklı

Merkez çekirdeği saran malzemeler de genel performans açısından hayati öneme sahiptir. Çekirdek tel ile aynı yüksek kaliteli bakırdan yapılmış olan kablomuzun örgülü koruması, üstün gürültü reddi ve kalıcı dayanıklılık için koruyucu bir kalkan sağlar. Merkez çekirdeğin etrafında bulunan PVC iletken tabaka, kablo ile hareket ederken oluşan kullanım gürültüsünü ortadan kaldırarak sadakati daha da artırır. Bağlantılarımız 24K altın kaplama özelliğine sahip olup, yaygın nikel bağlantılara göre korozyon direnci ve geliştirilmiş iletkenlik sunar. Son olarak, yakışıklı dokuma dış ceket, kablolarınızı karışıklıklardan ve düğümlenmelerden uzak tutarken, bir başka gürültü reddi katmanı sağlar.

Boss BIC-P10 Enstrüman Kablosu (3 metre) Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Enstrüman Kabloları Çok Satanlar