Toplam Mini Forum: 7 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
7. aegokcek
Washburn katologlarında bu gitarın klavyesi abanoz değil,''phenolic'' yani fenolik diye geçmektedir.Fenolik; ahşap,''fenol formaldehit'' reçineden elde edilerek klavyede kaplama olarak kullanılır.Bass gitarlar da bu karışıma grafit dahil edilerek daha sert klavye elde edilmektedir.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 0

6. TheTorevive

Gitar endonezya yapımı gitar olup ağacı gerçekten çok kaliteli, resimle kesinlikle alakası yok, gerçekte çok daha yakışıklı =) tek kötü yanı manyetikleri iyi değil ama maun gövde ve abanoz klavye olması bile o parayı vermeye değer, benim elime dün geçti gitar, aşık oldum adeta klavyesi çok estetik ama dediğim gibi emg manyetik desteği yapacağım ve eminim muhteşem olacak. Tavsiye edrim bu fiyata gerçekten şık bir gitar.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 21        Hayır : 2

5. haduh75@hotmail.com

Bu gitarın üretim yeri neresidir? Bilen varsa lütfen paylaşsın.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 14        Hayır : 4

4. burakgok

Fabrikada özensiz bir biçimde üretilmediğini var sayarsam canavar gibi bir gitar olabilir. Bolt-on bağlantı da sustain süresini etkiler. Bu özelliğin olumlu ya da olumsuz olduğunu siz belirlemelisiniz, sonuçta sustain ihtiyacınızın ne kadar olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 16        Hayır : 3

K. R.

Süreklilik (sustain) yüksekliği, vidalı ya da gömme saplarda, gövdeden gelen sapa oranla düşük diye bir tabir yapılmamalıdır. Vidalı bağlantıya sahip gitarlar, baştan sona saplı (neck-thru) gitarlardan daha yüksek süreklilik verebilir. Bu, işçilik ve ağacın sağlamlığıyla ilgilidir. En güvenilir bağlantı vidalı bağlantıdır. Herhangi bir arıza durumunda tamir masrafı düşük olur. Ancak bu durum neck-thru ve set-neck bağlantı tiplerinde aksi durumdadır. Bir başka önemli konu, fetlerde cızlama sorunu olmamalı. Araştırarak ve daha önceden inceleme videosu yayınlanmış gitarlar seçilebilir. Hem süreklilik, hem de çeşitli yönleri hakkında bilgi edinilebilir. İmkan var ise gitarı yerinde denemek ve denerken acele etmeden incelemek daha olumlu olacaktır.

3. B. T.

Bu gitarı kullanan arkadaşlar sesden ve sağlamlık tonlardan memnunsanız ''Evet'', memnun değilseniz ''Hayır'' lütfen.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 31        Hayır : 1