Toplam Mini Forum: 61 - Toplam Mini Forum Yanıt: 3
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
61. enskrc

Arkadaşlar bu gitar çöp. Önceki yorumlardaki gibi Cort x2 öneriyorum.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 6        Hayır : 9

60. Rogue
Gitar iyi değil. İşçilik kötü. Ağaç bu gitarda tam bir gofret. Gövdesi dengesiz. Manyetikler cılız. İnanın dört sene çaldım bu gitarı ama nasıl çaldım bilmiyorum. İnsan gitara yeni başladığında doğal olarak anlayamıyor gitarlardan.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 24        Hayır : 26

59. gitarkolikbuo

Cort ile Ibanezi karşılaştırıyorsanız gitardan iç anlamıyorsuz. Cort x2 yi denemiş olan birisi olarak söylüyorum ki x2 tam bir çöp...

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 47        Hayır : 5

58. serkan

Bence bu gitara 430 tl vermek çok gereksiz, buna o kadar para verereğinize gidin cort x-3 falan alın, üzerine 100 lira cebinizde kalır o 100 liranın üstüne biraz daha para koyup amfi alırsınız amfisi olanlar da pedal alırlar yani :)

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 27        Hayır : 53

57. Ghostghoul

Bu gitar da sahne gitarıysa eğer, :D Fender, Jackson, Gibson, Ibanez (pro seviye model) EVH, PRS gibi pahalı profesyonel gitarlara sahip insanlar buna ben de dahil çok fena kazıklanmışız yahu :D Ne gerek varmış 1000 tl 2000 tl verip Fender, Jackson vs. almaya. Çin işbirliği ile Japon firması 255 $ gibi komik bir rakamla işi bitirmiş zaten. Bence herkes tonla para verip aldığı japon, amerikan yapımı gitarı camdan fırlatıp bir tane bu aletten kapsın tükenmeden :D :P

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 41        Hayır : 75

O. Ü.

Arkadaşım fiyatına göre diyoruz elbette aşağı yukarı 1000 liralık bi gitardan eksiği yok diyorum. Fender'le gibson'la kıyaslamıyorum doğal olarak. Yine dediğim gibi Çin değil bendeki Çin üretimini denemedim Endonezya üretimi gayet sağlam. Gitarı kullanmadan yorum yapmayın, fiyata göre atıp tutmadan onun herşeyden önce bir ibanez olduğunu unutmayın. Tekrar tekrar yazıyorum görüldüğü gibi 2000-3000tl lik fenderlerle gibsonlarla kıyaslamadım.

Ghostghoul
Ibanez yazıyor sapında ama Ibanez'in Çin malı olan bütün gitarlarını Cort firması, Çin'de ki kendi fabrikası olan Cort-Tek fabrikasında üretiyor. Ayrıca bu gitarın gövdesi agathis body. yani hardwood gövdeden sonra dünyanın en ucuz ve basit, hacimsiz ağaçlarından birisidir. 1000 tl'lik gitarlarda ben agathis body'e rastlamadım gayet kaliteli maunlar, kızılağaçlar, ıhlamurlar kullanılmakta. Manyetik olarak da genelde emg hz bulunuyor birçok firmanın modellerinde ama ucuz gitarlarında ise powersound(cort) psnd(ibanez) lh(esp&ldt) gibi markaların kendi manyetikleri oluyor. Tüm bu detaylar yüzünden ben yinede sizin 1000 tl lik gitarlardan farksızdır düşüncenize katılmıyorum. Saygılar..