Toplam Mini Forum: 8 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8. Bariskeles
Bence çok başarılı, en azından bir kere denenmesin fayda var.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 0

7. mertagon

Teller dün elime ulaştı. Öncelikle paketi açar açmaz karşılaştığım durum beni çok rahatsız etti. Çünkü teller birbirine sarılmış top halinde koymuşlar paketin içine. Her tel için ayrı ayrı poşetlenmemiş maalesef, karman çorman bi şekilde bi süre ayırmaya çalıştım. Tonuda çok tatmin edici değil çok teneke diyebilirim. Yazılanlara göre uzun ömürlü olduğu söyleniyordu, umarım öyledir ve aldığıma değer fakat ufaktan kararmaya başladı bile teller bir günde. Ayrıca bunu kullanan tanınmış bir gitaristin yaptığı reklam tarzı bir videoyu izledikten sonra almaya karar vermiştim, fakat sırf para için insanları yanlış yönlendirmek hiç etik değil bence.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 6

mertagon

Telleri ilk aldığımda ön yargılı bir yorum bırakmıştım fakat telleri takalı 10 gün olmasına rağmen beklediğim kadar kötü bir sonuçla karşılaşmadım, hatta memnun bile kaldım diyebilirim. Bu gibi ucuz telleri uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız her kullanımdan sonra tercihen fiber bir bez yardımıyla temizliğini yapmalısınız.

6. Kole

Tel gerçekten çok hoş. Daddario fosfor bronz kullanıyordum, taşınırken rutubetli ortamdan dolayı paslanmış olmalı ellerimi mahvetmişti. Bu teli istedim, hem fiyatı uygun hem de tonu çok hoş. Bilmiyorum beni ne kadar idare eder ama ilk izlenimlerim gayet iyi. Almak isteyen kötü yorumlara bakmasın bence kafanız rahat olsun. Ben çok beğendim siz de beğenirsiniz .

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 0

5. E. Ö.

Arkadaşlar bu tellerin sesi ton olarak nasıl? Yani metalik bir tonu mu var, yoksa biraz daha ağır country tarzı bir ses mi ?

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 4

4. alkanermis

Çok uzun süre dayandığına dair yorumlar okudum ve satınaldım, daha gitarıma bile takmadım ve tellerin üzerinde paslanmalar gördüm. Bakalım tonu nasıl olacak. Ama sıfır kutusundan paslı çıkan bir telin çok uzun süre dayanacağını sanmıyorum...

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 18