Toplam Mini Forum: 15 - Toplam Mini Forum Yanıt: 2
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
15. M. A.

Bir blues junior'ın usa fiyatı 530$ tr fiyatı 3.650. Bir vox ac15c1'in usa fiyatı 630$ tr fiyatı 2.700. Bu nasıl iş fender kardeş?

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 21        Hayır : 0

14. inciii

Merhabalar, apartman dairesi için uygun mudur? watt killer alsam kullanabilir miyim?

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 47        Hayır : 22

13. jammer
Çoğunlukla drive tonunda çalanlara önermiyorum. Tubescreamer olmadan çok da bir iş yapmaz. Daha iyi drive isteyenler bu paraya Peavey Classic 30 kovalasın.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 39        Hayır : 34

12. hapax001

Eğer garajınız varsa ev için ideal lambalı amfi. Yok apartman dairesinde oturuyorsanız, yok watt düşürücü alırım, yok sesini kısarım bunların hepsi hikaye.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 41        Hayır : 43

B. A.

Yorum biraz yanlış olmuş bence. Watt killer pedalı ile denediğim için bu yorumu yapabiliyorum. Master sese çok abanılmadığı sürece watt killer 2. seviyedeyken bile düşük seste müthiş lambalı tonları elde edilebiliyor. Abanmaktan kastım da master seviyesini 10'a dayamadığınız sürece. Lambanın gerçek tonları master 3 ile 4 arası kendini belli etmeye yetiyor. Watt killer la gerçekten hayran kaldım ki evim öğrenci evi duvarlar yufka gibi :)

11. Altuğ EKİZOĞLU

Arkadaşlar yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. öncelikle clean tonlarının mükemmel olduğunu belirteyim başka ekstra hiç bir analog ekolayzıra ihtiacınız olmayacak. Gain tonlarına gelince istediğiniz gain tonu eğer sert hard rock tarzı bir tonsa buna uygun güzel pedallarla ortalığı cayır cayır inletecek tonları yakalıyorsunuz. Mesela ben amfinin karakterine uymasada seymour duncan twin tube meyham distortion pedalını ibanez tube screamer ile boostladığımda inanılmaz sıcacık seksenlerin hairband gruplarının sıcacık hardrock tonlarını alabiliyorum. Ama bu benim tarzım sadece! Siz kendinize farklı pedallarla opsiyonel tarzlar oluşturabilirsiniz. Bu aletin tek yapamayacağı sey ise death metal ya da trash metal tonlarının çivi kıvamındaki soundlarını yakalayamamasıdır. Onun dışında hiçbir eksisi yok ve kusursuz bir amfi:) Ev çalışanları ise ülkemizde üretilen güç düşürücülerden alen geere'in ürettiği watt killer ile evdede çok rahat çalışabilirler:) ROCK DOLU GÜNLER...

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 52        Hayır : 9