Toplam Mini Forum: 28 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
28. Dutchman
Dün ikinci el olarak temin ettiğim bir gitar. Kasa hafif yıpranmış durumda ancak ses konusunda bir sorun yaratmadı. Gitar fiyatına göre çok kaliteli diyebilirim. Bu fiyat bandındaki Cort, Epiphone, Ibanez vs. gitar markalarının modellerine göre çok kaliteli ve kalite farkı hissediliyor. Burguları özellikle akort kaçırmayan cinsten. Tavsiye ederim.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 0

27. BidonSuyu

Beyler yanılmıyorsam Duman'ın Cnn Türk'deki Halimiz Duman performansında Kaan Tangöze bu gitarı çalıyordu.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 12        Hayır : 19

26. freeasgod

Bu gitarı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Naçizane fikirlerimi belirtmek isterim. Öncelikle işçilik ve ağaç kalitesi gayet iyi. Alırken benzer fiyatlardaki Ashton ve Epiphone gitarları da deneme şansım oldu ve arada çok fazla kalite farkı olduğunu söyleyebilirim. Hatta Ashton gitarda perde demirlerinin finishing'i bile yapılmamıştı ki 2-3 dakikada elimi acıttı. Bu gitarda böylesi sıkıntılar yok. Fiyatına göre işçiliği de malzeme kalitesi de çok çok iyi. Ayrıca üzerinde kullanılan akort burguları da bir hayli iyi. Elektro gitarlarımda gotoh (orta kalitesi) ve grover burgular kullanıyorum. Zaman içerisinde hafiften akort kaçırma durumları oluyor. Ancak bu gitarda bu çok daha minimize bir halde. Akort burgularına hayran kaldım :) Gitar jumbo kasa olmasından mütevellit güçlü bir sesi var. Ayrıca sesi akustik olarak gayet dengeli. Dynamic mikrofonla yaptığım kayıtlarda ise biraz bas seslerinin biraz daha dominant olduğunu gördüm. Ancak dijital ortamda bu durumu minimize etmek de son derece kolay. Yorum yapan arkadaşların klavye sertliği hususundaki görüşlerine ben de katılıyorum. Ancak bu fiyatta bir gitar için anormal değil bu durum. Özellikle de muadili gitarlarla karşılaştırıldığında gerek malzeme kalitesi ve işçiliği, gerekse ses kalitesi bakımından gayet tatmin edici bir performansı var. Aldığıma bir gün bile pişman olmadım. Ha tabi daha yüksek fiyatlara çok daha iyisi var ancak fiyat / performans baz alındığında pişman etmeyecek bir orta kalite gitar.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 14        Hayır : 1

25. wtnc

Arkadaşlar merhaba, yeni başlayacak olan bir kardeşime akustik almak istiyorum, fakat denemek gibi bir seçeneğim yok. Bu model ile Takamine G320 arasında muhteşem derecede kararsız kaldım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Yamaha ise neden? Takamine ise neden? Tşk.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 5

KaraKuzguN

Gitarı 4 yıldır kullanıyorum. Bakımını yapıp düzgün tel taktığınız sürece ev ve ortalama amatör kullanıcı için iyi bir gitar. Ama Takamineyle bunun arasında kararsız kaldıysanız, Takamineyi almayı düşünün bence. Akustik gitarda ilk önerilen gitar Takaminedir.

24. Y. Y.

Arkadaşlar yamaha iyidir derdim ama yorumlar biraz kafamı karıştırdı. Sizce yamaha f310 mu? yoksa jay turser mı? yamaha "evet", jay turser "hayır"

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 28        Hayır : 8