Toplam Mini Forum: 8 - Toplam Mini Forum Yanıt: 0
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8. kskkaan

Bu penanin 2mm olani alinca Jim Dunlop penalarının tum serileri tamamlanmis oldu. Daha evvel Gator Grip olanin 0.96mm olani cok begenmistim, fakat zaman icersinde sunu farkettim pena benim kullanimimda kalin olmali ucuda standart kesim olmali ve tellerde kaymasi gerekiyor Jazz 3 boyutuda benim parmaklarda kayboluyor kontrol edemiyorum. Nneyse bu penayi sidettle tavsiye ederim ayricana kayma falan yapmiyor kesinlikle bayagi bir tremolo picking ve funk ritm calistim kayma kesinlikle yok bundan sonrasi heralde 2mm uzeri ahsap pena olur muzik dolu gunler dilerim..

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 0

7. mhg

Mor olanından aldım. Gerçekten küçük bir pena ama sololarda iyi gidiyor kalın olması nedeniyle. Üstündeki yazılar ve şekil de kolay kolay silinmiyor.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 5        Hayır : 0

6. aLecan81

Okan Ersan adlı gitaristten almıştım. Başlarda çok kalın geldi, ama solo gitar çalıyorum ve tellerin üzerinden akıp gidiyor. Aslında böyle şeylere inanmam, yok o pena daha iyi ton veriyor, yok dünyanın en rahat penası şu filan. Kime göre, yani en iyisi? Yok öyle bir şey. Gitaristine göre değişir tabi. Benim için en iyisi bu, bir daha penamı değiştirmemeye kararlıyım. Bence denemekte fayda var. İnce penalar gerçekten tellere takılıyor ve geçişlerinizi zorluyor. Yamulduğu için tam hakimiyet sağlayamıyorsunuz.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 19        Hayır : 2

5. S. Y.

1 Ytl lik bir ürünü 2 sene neden kullanırsınız ki anlamam :) Alıcaksanız Dugain alın ömür boyu kullanın.. Daha kalitelisini zaten bulamazsınız.. Fiyatı biraz var ama eminim kaybetmek istemeyeceğiniz birşey olduğu için gözünüz gibi bakacaksınızdır..

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 27        Hayır : 19

4. B. B.
Amerika'da 12li paketi 2 $ burda tanesi 1.5 tl..
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 82        Hayır : 2