×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.

Ultrasone DJ1 PRO DJ Kulaklık

Ultrasone
16267

7.389,54 TL (206,5 €)

Ultrasone DJ1 PRO - DJ Kulaklık

Karakter
Dünya'nın en önde gelen DJ'leri ile birlikte çalışmlarının sonucu olarak Ultrasone DJ1 PRO profesyonel DJ kulaklıklarını üretmiştir. Dayanıklı ve güçlü 50 mm. Mylar sürücülü kapalı kulaklıklı DJ1 PRO, mümkün olan en ileri teknoloji ile birlikte en güçlü ses çıkışını verebilmektedir. MU-Metal ekranlamaya sahip olan bu kulaklıklar güvenlikli dinleme yapmayı tercih eden DJ'lerinde ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Ek olarak birlikte gelen hardcase ile birlikte taşıması hem çok rahat hemde çok güvenilirdir.

ULE-teknolojisi ve PRO tasarım
PRO serisi kulaklıklarımızprofesyonel kullanıcıların çok rağbet ettiği Ultra Low Emission (ULE-Technology - Çok düşük emisyon) özelliği taşımaktadır. PRO tasarımı sadece profesyonel serinin diğerlerinden ayrılmasını sağlamakla kalmaz aynı zamanda çok daha yüksek bir şeffaflık ve anlaşılabilirlik sunar.
ULE-teknolojisi'nin ne yaptığını daha iyi anlayabilmemiz için bir çok kulaklığınelektrik sinyallerini ses dalgalarına çevirmek için düşük frekanslı manyetik dalgalar oluşturduğunu bilmemiz gerekir. Ultrasone bu radyasyonu %98 oranında azaltan özel bir MU metal kalkan (ULE-technology) geliştirmiştir. ULE-technology uluslararası kuruluşlar tarafından incelenmiş ve teknik gözleme organizasyonları tarafından tavsiye edilmişlerdir. Ultrasone orijinal olarak bu teknolojiyi ömürlerinin yarısını kulaklıklarla geçiren profesyoneller için geliştirmiştir ancak gelen yoğun talep üzerine ULE-technology'si tüm Ultrasone kulaklıklara uygulanmaktadır.

S-Logic™ Natural Surround Sound
S-Logic™ Natural Sound aracılığı ile dinledikleriniz kafanızdan çıkıp cevrenizdeki odaya yayılmaktadır. Böylelikle müziğiniz sıkışık değil son derece geniş ve organik bir hale gelmektedir. Uzaklık ve yön kavramı çok daha belirgin olmaktadır -sanki gerçekten bir konserde vaya stüdyoda bulunuyormuşsunuz gibi.

S-Logic™ Plus
S-Logic™ Plus, S-Logic™ Natural Surround System'in en son geliştirilmiş halidir. S-Logic™ Natural Surround System teknolojisindeki ilerlemeler güçlü S-Logic™ sound'unu PRO serisi kulaklıklardan alıp HFI ve DJ serisi kulaklılara uygulanmasını sağlamıştır. S-Logic™ Plus en kritik dinlemelerde kullanılan üst kategori ürünlerimiz olan Edition sınıfındaki teknolojik buluşlardan faydalanmaktadır. Bu ileri teknoloji mikro-akustik güçlendirmeli son derece hassas sönümleme kullanarak sürücü, buffer-board ve spatial elemanların biribiri ile optimum şekilde uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır. Akustik olarak yeniden tasarlanmış olan bu kulaklıklar ve ince tonal ayarları sonuç olarak maximum doğal sound ve insan sesleri ile enstüman seslerinin çok daha canlı algılanmasını sağlamaktadır.

Güvenli Duyum
S-Logic™ sadece doğal surround sound yaratmakla kalmaz aynı zamanda aynı loudness cevabı için gereken ses şiddetini %40 (3-4 dB) oranında düşürebilmektedir. Böylelikle uzun saatler boyunca kulaklıkla çalışmak zorunda kalan kullanıcılarda oluşabilecek duyma kayıbı riskini ciddi oranda azaltabilir.

İÇERİK

  • Profesyonel DJ/PRO kulaklık
  • DJ1 Pro hardcase taşıma çantası
  • İki adet ayrılabilen kablo. Altın kaplama jack (6.3mm)
  • Biri düz 80cm, diğeri spiral 300cm.
  • Çabuk değiştirilebilen bir çift yedek kulakçık
  • Demo CD

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • S-Logic™ Natural Surround Sound 
  • Dinamik prensip
  • Frekans cevabı 10 - 22.000 Hz.
  • Empedans 64 Ohm
  • Ses şiddeti 102 dB
  • Ağırlık 295 gr.
  • 50 mm. mylar sürücü
  • MU metal yapı
  • ULE standardına uygunluk

Ultrasone DJ1 PRO DJ Kulaklık Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dj Kulaklıklar Çok Satanlar