×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.

Ultrasone Perfromance 880 Referans Kulaklık

Ultrasone
Marka: Marka Sahibi : Almanya
37308

13.008,55 TL (364,62 €)

Temin Edilemiyor

Ultrasone Perfromance 880

Ultrasone bu kulaklığı tasarlarken profesyonel sound, yüksek kaliteli tasarım komponentleri ve yüksek teknoloji alanında hiçbir ödün vermemiştir. Ultrasone'un patentli S-Logic Plus ve ULE ekranlama teknolojileri bu serinin tüm modellerinde mevcuttur.

Yumuşak dokunuşlu lake ve parlak vurgular Performance serisine benzersiz bir şıklık vermekle birlikte titiz işçiliği de gözler önünde sermektedir. Performance 840 tümü ile siyah kulaklık kompozisyonu ve güçlü bass sound'u ile öne çıkmaktadır. Performance 860 ise siyah ve buz-gümüş tasarım ve benzersiz lineer'lik sunmaktadır. Serinin en sonuncu modeli 880 ise titanyum kaplı transducer tasarımı, tonal zenginliği ve berraklığı ile tüm duyularınızı büyüleyecek kapasiteye sahiptir. 880 modelinin kulaklık tasarımında siyah ve gunmetal ön plandadır.

İster küçük, ister büyük kulaklar sözkonusu olsun, Ultrasone kullanım konforu konusunda rakipsizdir.

Performance serisinin kulaklıkları tasarlanırken kullanım konforu en öncelikli konulardan biri idi. Profesyoneller ve müzik düşkünleri kulaklıkları takmaktan irrite olmak bir yana onları kullandıklarını unutmaları gerekmektedir. Kullanılan yüksek kaliteli protein-deri kulak padlerinin içinde bulunan hafızalı köpükler kafa şeklinize uyum sağlayarak son derece konforlu bir yerleşim sağlarlar. Böylelikle sadece konfor sağlanmakla kalmayıp dış ortam sesleri çok iyi bir şekilde izole edilmektedir. Araştırma ve geliştirme safhasında tasarlanan metal kafabandı hemen her kafa şekline rahatça uyum sağlayacak optimum şekle getirilmiştir.

Tüm Performance serisi kulaklıklar sökülebilir kablolar ile gelmektedirler. Bayonek konnektör ile dilediğiniz kabloyu kolay ve hızlı bir şekilde takabilirsiniz. P840 ve P860 ile birlikte düz 3 mt'lik 3.5 mm. jak uçlu kablo ve 6.3mm vidalı adaptörle gelirler. P880'de ek olarak 1.2m'lik mikrofonlu ve uzaktan kumandalı altın kaplama uçlu bir kablo ve kadife kaplı yedek kulak ped'leri gelmektedir.

Bu ek aksesuarlar P840 ve P860 için opsiyonel olarak satın alınabilirler.

ULE-teknolojisi
ULE-teknolojisi'nin ne yaptığını daha iyi anlayabilmemiz için bir çok kulaklığın elektrik sinyallerini ses dalgalarına çevirmek için düşük frekanslı manyetik dalgalar oluşturduğunu bilmemiz gerekir. Ultrasone bu radyasyonu %98 oranında azaltan özel bir MU metal kalkan (ULE-technology) geliştirmiştir. ULE-technology uluslararası kuruluşlar tarafından incelenmiş ve teknik gözleme organizasyonları tarafından tavsiye edilmişlerdir. Ultrasone orijinal olarak bu teknolojiyi ömürlerinin yarısını kulaklıklarla geçiren profesyoneller için geliştirmiştir ancak gelen yoğun talep üzerine ULE-technology'si tüm Ultrasone kulaklıklara uygulanmaktadır.

S-Logic™ Natural Surround Sound
S-Logic™ doğal surround sound olarak tanımlanabilir. Hiç bir dijital surround sistemi bu yeni teknoloji ile boy ölçüşemez. S-Logic™ Natural Sound aracılığı ile dinledikleriniz kafanızdan çıkıp çevrenizdeki odaya yayılmaktadır. Böylelikle müziğiniz sıkışık değil son derece geniş ve organik bir hale gelmektedir. Uzaklık ve yön kavramı çok daha belirgin olmaktadır -sanki gerçekten bir konserde vaya stüdyoda bulunuyormuşsunuz gibi. En kısık seviyelerde dahi bu teknoloji sesi çok daha doğru duymanızı sağlar.

S-Logic™ merkezden saptırılmış sürücü teknolojisi kullandığından sesi başınızın içine değil çevresine yollar. 3 boyutlu duyum için yani duyduğumuz seslerin yönünü ve uzaklığını anlayabilmemiz için dış kulağımıza ihtiyacımız olduğunu biliyormuydunuz? S-Logic™ ile sesler doğrudan duyma kanalına yönledirilmemekte dış kulaktan farklı açılardan yansıtılarak duyma kanalına ses yollanmaktadır. Böylece doğal bir 3 boyutlu ses elde edilmektedir. S-Logic™ kişisel duyumunuzu değiştirmez, sadece kişisel dinleme zevkinize göre daha güçlendirir. S-Logic™ herhangi bir crossover run time delay (DSP gibi) veya dijital işleme gerek duymaz. Dinlediğiniz müziği müziği miksleyen kişinin duyulmasını istediği gibi duyarsınız.

S-Logic™ Plus
S-Logic™ Plus, S-Logic™ Natural Surround System'in en son geliştirilmiş halidir. S-Logic™ Natural Surround System teknolojisindeki ilerlemeler güçlü S-Logic™ sound'unu PRO serisi kulaklıklardan alıp Performance, HFI ve DJ serisi kulaklılara uygulanmasını sağlamıştır. S-Logic™ Plus en kritik dinlemelerde kullanılan üst kategori ürünlerimiz olan Edition sınıfındaki teknolojik buluşlardan faydalanmaktadır. Bu ileri teknoloji mikro-akustik güçlendirmeli son derece hassas sönümleme kullanarak sürücü, buffer-board ve spatial elemanların biribiri ile optimum şekilde uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır. Akustik olarak yeniden tasarlanmış olan bu kulaklıklar ve ince tonal ayarları sonuç olarak maksimum doğal sound ve insan sesleri ile enstüman seslerinin çok daha canlı algılanmasını sağlamaktadır.

Güvenli Duyum
S-Logic™ sadece doğal surround sound yaratmakla kalmaz aynı zamanda aynı loudness cevabı için gereken ses şiddetini %40 (3-4 dB) oranında düşürebilmektedir. Böylelikle uzun saatler boyunca kulaklıkla çalışmak zorunda kalan kullanıcılarda oluşabilecek duyma kayıbı riskini ciddi oranda azaltabilir.

TEKNİK öZELLİKLER

S-Logic™ Natural Surround Sound Plus
Natural Surround Sound
ULE teknolojisi
MU metal yapı (Düşük emisyon)
Dinamik prensip
Frekans cevabı7 - 35.000 Hz.
Empedans32 Ohm
Ses şiddeti94 dB
Sound transducer40 mm.
Ağırlık274 gr.
NdFeB mıknatıs
Titanyum kaplama PET membran


Ultrasone Perfromance 880 Referans Kulaklık Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Referans Kulaklıklar Çok Satanlar