×

Carl Martin PlexiTone Lo-gain Gain Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Bazen azın çok olduğunu hepimiz biliyoruz, bu yüzden burada Carl Martin Plexitone Log-gain pedalını sunuyoruz. İster amfinizin doğal aşırı hızını tatlı noktaya itin, ister tonunuza biraz ekstra renk katın ki bu kesinlikle İngiliz Siyahı ve Altın rengi, Carl Martin Plexitone Lo-kazanç Pedalı hedefe ulaşıyor.

Carl Martin Plexitone Lo-gain, tekli bobinlerin şarkı söylemesini sağlayacak ve humbucker'lara ekstra güç verecektir. Carl Martin Plexitone Lo-gain, size ekstra güç sağlamak ve aşırı hızlanmanızı yumuşatmak için diğer pedallarınızla üst üste koyun, sesinize o Plexi karakterini verir.

Plexi Lo-gain aynı zamanda yeni DC-DC dönüştürücü devremizi içerir, bu nedenle pedal, düzenlenmiş bir 9V Güç Kaynağı ile çalıştırılabilir, ancak yine de orijinal AC ile çalışan Plexi-Tone ile aynı +-12V seviyesinde çalışır. Bu, CM Pro-Serisi'ni diğerlerinden farklı kılan aynı tonu ve kafa mesafesini sağlayan aynı yüksek kaliteli bileşenleri kullanmamıza izin verir!

Seviye düğmesi, PlexiTone Lo-gain'in genel seviyesini ayarlar. Bu düğmeyi ayarlayarak (kazanımla bağlantılı olarak), ritim veya solo çalışma için baypas sinyalini eşleştirebilir veya aşabilirsiniz.

Drive düğmesi, hafif çıtırtılardan aşırı hız miktarını ayarlar; tam saat yönünün tersine, tam saat yönünde bir sürü sürdürülebilirlik ile tam, şişman aşırı hıza kadar... ve aradaki her şey. Overdrive miktarı ne olursa olsun, PlexiTone Lo-gain her zaman hem canlı hem de kayıt oturumlarında miksajı kesiyormuş gibi görünen o harika İngiliz tonlarını üretir.

Baypas anahtarı düğmemiz; PlexiTone Lo-gain'i açan veya kapatan, aktif arabelleğe alınmış çıkıştır, böylece uzun kablolarda bir çapraz aşamada sinyal kaybetmezsiniz!

ÖZELLİKLER
  • Genişlik: 2,9" (73,66 mm) jaklar dahil
  • Derinlik: 4,6" (116,84 mm)
  • Güç: YALNIZCA 9 volt DC negatif merkezli güç kaynağı (adaptör dahil DEĞİLDİR); pil kabul ETMEZ.
  • Giriş/Çıkış Jakı Konumu: Taraflar
  • Güç Jakının Konumu: Üst
  • Baypas: Tamponlu Baypas
  • LED: Evet

Carl Martin PlexiTone Lo-gain Gain Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar