×

HAPI Drum UFO - C Steel Drum (Çelik Tambur)

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

HAPI Drum UFO - C

Orijinal Hapı Drum'ın başarılı çıkışından sonra, iş daha büyük bir çelik tambur üzerinde, daha fazla nota ve ses yeteneklerine sahip bir enstrüman üretmeye geldi. Her şey ağırlığı arttırıp notalar içinde daha fazla yüzey alanı sağlayacak yeni bir kalıp tasarımı ilebaşladı. Kalıp tamamlandıktan sonraki deney süreci, farklı nota düzeni ve ölçek düzenlemeleri ile yaklaşık bir yıl sürdü. Patent bekleyen nota düzeni, en iyi harmonikler, çalım kolaylığı ve ses kalitesi düşünülerek yapılan ince ayarlarla geliştirildi. Hapi UFO'nun seslerinin dünya dışından sesler olduğunu hissedeceksiniz.
  • Hem kullanılan kalıp hem de imalatta kullanılan çelik, müzik yapmaya en uygun özelliklere sahiptir.
  • Çalması çok kolay buna mukabil müzikal imkanları sınırsızdır.
  • Davul alt kısmında bulunan kauçuk izolasyonları çalacağınız yüzeye göre takıp çıkarabilirsiniz.
  • Çoğu kişi Hapı Drum ve Hapı UFO Davullarımızı çalmak için parmaklarınızı kullmasına rağmen, her UFO aynı zamandadavul için özel el yapımı olan bir çift tokmakla geliyor. Ayrıca, tokmak ve el ile çalma tekniklerini ve alıştırmalar kitabı da hediye.

HAPI Drum UFO, tavsiye edilen orta ve ileri düzey oyuncular için tasarlanmıştır. Başlangıç ​​seviyesindeki oyuncular da bu davulu kullanabilir, ancak diğer modellerimize göre öğrenmek için daha fazla pratik gerektirebilir. İçinde bulunan kullanım kılavuzu, çalmayı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere sahiptir.

HAPI UFO (Unique Frequency Orb), daha büyük ve çok yönlü bir davuldur. Farklı nota düzenleri ve ölçü düzenlemeleri üzerinde bir yıl boyunca deney yaptık. Not düzenimiz, en iyi harmoniklerin, çalma kolaylığının ve rezonansın bir arada gerçekleştiği ince ayarlanmış bir düzenlemedir. 2 veya daha fazla dili birlikte çaldığınızda akorlar oluşturarak muhteşem bir ses çıkarır. Özel seçilmiş müzikal çelik kullanılarak, özel olarak şekillendirilmiş kalıbımızla üretilmiştir. Sonsuz müzikal olasılıkları olan kolay bir şekilde çalınabilir. Davulun alt kısmında bulunan izolasyonlu lastik ayaklar sayesinde herhangi bir yüzeye koyarak çalabilirsiniz. Sesin bu dünyanın dışında olduğuna katılacağınızı düşünüyoruz!

Ölçek: UFO Davulunun 11 notası vardır ve C Majör Ölçeği'ndedir: D3, E3, F3, G3, A3, B3, C4, D4, E4, F4, G4. Bu tek davulda dokuz pentatonik ölçek bulunmaktadır. Bunlar C Major, D Minor, D Pygmy, E Minor, F Major, G Major, A Minor, A Akebono, A Pygmy'dir. Ayrıca A Integral adlı bir Hexatonic Ölçeği bulunmaktadır. C4'ün merkez notası, diğer notları bir araya getirir. Davulun üst kabuğu, C5'e kadar olan daha yüksek harmonik destek için ayarlanmıştır. Bu, notları güzel bir ses korosuna birleştirmeye yardımcı olur. C Majör, müzikte en yaygın kullanılan anahtar işaretlerinden biridir. Piyano üzerindeki beyaz tuşlar C Majör'e karşılık gelir, ilgili minör ise A Minör'dür. C Majör, düz ve perde olmaması nedeniyle en doğrudan anahtar olarak kabul edilir.

Boyutlar: 15 inç (38.1 cm) genişlik, 8 inç (20.32 cm) yükseklik. Ağırlık: 12.75 lbs (5.78 kg).

Renk: Çekiçlenmiş Bakır - renk ve doku, boya karıştırma sürecindeki el yapımı işlemden dolayı davuldan davula biraz farklılık gösterebilir.

Dahil olanlar:
  • HAPI UFO Davulu
  • HAPI Davul tokmaklarının bir çifti
  • Kullanım kılavuzu
  • Herhangi bir yüzeyde çalmak için takılmış olan ses yalıtımlı lastik ayaklar!
  • İsteğe bağlı seyahat çantası mevcuttur.

HAPI Drum UFO - C Steel Drum (Çelik Tambur) Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.