×

Nux Mini Core Monterey Vibe Vibe Pedalı

Nux
Marka: Marka Sahibi : Çin Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
MODULATION
: Vibe

Nux Monterey Vibe devasa, kompleks ve aynı zamanda 60 ve 70’lerin vibe tonlarını tekrar yaratmak için ortaya çıkartıldı! Tüm klasik Uni-Vibe tarzlarını içeren Chorus, Rotary-Speaker ve Phaser karakteristiklerini içeriyor! 4 katmanlı phaser devresini modernize ederek (4 adet foto-dirençle çevrilmiş bir lambanın titreşimi) 32-bit floating DSP işlemci ile özel tasarladığımız algoritmaları hayata geçirdik! Sonuç? Orjinal Vibe tonlarını ve daha fazlasını inanılmaz gerçeklik seviyesinde sana sunan Monterey!

Nux Monterey Vibe chorus, tremolo, rotary ve phaser efetklerinin özgün bir kombinasyonunu oluşturuyor. Bu tip tonların ne anlama geldiğini bilmiyosan Pink Floyd’un Breathe, Robin Trower’ın Bridge of Sighs and efsanevi Jimi Hendrix’in Machine Gun parçalarını dinlemeni tavsiye ediyoruz

Bilinen en eski Uni-Vibe 1960’larda ortaya çıktı. İlerici gitaristler standart amfilerden veya elektronik havalı kilise orgu tarzındaki ürünlerden devşirilmiş ağır rotary speakerlar yerine geçecek bir ürün arıyorlardı! Orjinal Leslie hoparlörleri bu konuda müthiş bir ilerleme sağlayarak gitaristlerin gönlünü fethetmişti. Fakat bu phaser efekti bir pedal kullanımı kolaylığına indirgeyemedi.

Geleneksel Uni-Vibe pedallarındaki gibi footswitch ile Chorus (Uni-Vibe Efekti) veya Vibrato arasında geçiş yapabilirsin. Chorus modunda Phaser ve kuru sinyalin karıştırılması ile Rotary efekti amaçlanmıştır. Vibrato modunda ses perdesi yüksek ve düşük frekanslar arasında geçiş yapar. İki modda da zengin, vintage tarzda vibe tonlarını her hız, şiddet ve seviye ayarında elde edebileceksin!

Teknik Özellikler

Karanlık sahnelerde kolayca görebileceğin fosforlu potans işaretçileri
Sağlam ve hafif aluminyum basınçlı döküm
9V (iç eksi) DC Adaptör ,90mA akım
Ağırlık: 174g/ 6 oz
Boyutlar:94(L)×51(w)×53(H)mm3.7(L)×2.0(W)×2.08(H)inç


Nux Mini Core Monterey Vibe Vibe Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar