×

Yanagisawa S902 Soprano Saxophone, Bronze Body Soprano Saksofon

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Japonya
47330

108.190,49 TL (508.653,00 ¥)

%9 kampanyalı fiyatı

98.453,35 TL
  • En geç 16 Mayıs Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Tür
: Soprano

Yanagisawa S-902 Low Bb High F# Lacquered Bronze Soprano Saxophone

Yanagisawa, hem ilerleyen öğrenciler hem de deneyimli profesyoneller için daha iyi bir enstrüman olması için soprano saksofonun birçok öğesini yeniden tasarlamıştır. Standart oktav anahtar mekanizmaları zamanla yapışkan hale gelebileceği için, Yanagisawa yıllar boyunca güvenilir bir aksiyon sağlamak için yapışmaz bir kaplama olan flororesin kullanmıştır. C#, Bb & B tuşları, bu perdelere olan hız ve akışkanlığı optimize etmek için sallanan bir tabla (salıncak) mekanizmasına sahip olacak şekilde uyarlanmıştır. Yanagisawa, daha verimli oldukları ve gerginliği daha etkili bir şekilde tuttukları için paslanmaz çelik yerine mavi çelik yaylar kullanır, bu nedenle tuş aksiyonunu artırır. Yanagisawa saksofonları, tüm kolların merkezinde özel sivri pivot vidaları içerir. Bu vidalar, merkez kolların stabilitesini doğru bir şekilde kontrol eder ve yüksek hassasiyetli bir aksiyon elde etmeye yardımcı olur.

Premium Malzemeler

Yanagisawa, enstrümanın sesini iyileştirmek için saksofonun malzemelerini geliştirmiştir. Bu özel model, koyu tonları üreten muhteşem bir bronz gövdeye sahiptir. Tuşlara beyaz bir kabuk kaplama eklenmiştir, bu da saksofonu daha dikkat çekici hale getirir ve bir teknik geçiş sırasında çalanın parmaklarının kayma olasılığını azaltır. Sesin beklenildiği gibi projelendirilmesine yardımcı olmak için pedlerin altına plastik reflektörler takılmıştır.

Bronz Gövde

S902 saksofonu, eşsiz bir derinlik ve esneklik sunan muhteşem bir bronz gövdeye sahiptir. Bronz gövde ve pirinç mekanizmalar arasındaki renk farkı, hoş bir estetik dokunuş verir.


El İşlemeli ve Ebonit Ağızlık

Lüks bir bitiş için Yanagisawa soprano saksofonları, enstrümanın gövdesinde çekici ve benzersiz bir şekilde stilize edilmiş el işlemeli bir desen özelliğine sahiptir. Ayrıca, bir Yanagisawa marka ebonit ağızlık da dahildir - saksofon çalanlar arasında favoridir. Sebep ise, hoş sıcak tonlar üretmeleri ve bir topluluğa sorunsuz bir şekilde uyum sağlamalarıdır.


İhtiyacınız Olan Her Şey

S902 Yanagisawa soprano saksofonu, premium deri kaplı sert bir çanta içerir. Çanta, enstrümanı güvenli bir şekilde saklar, böylece prova ve konserler arasında zarar göreceği konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Yanagisawa ayrıca birinci sınıf bir ebonit ağızlık ve ligatür de dahil etmiştir, bu yüzden paketinizi aldığınızda kutudan çıkar çıkmaz çalmaya başlayabilecek her şeye sahip olursunuz. Bu güvenilir saksofonlar, gönderilmeden önce tek tek çalınarak test edilir - kalitelerinden tamamen emin olmak için.


Özellikler

  • Anahtar: Bb
  • Aralık: Düşük Bb'den Yüksek F#'a kadar
  • Gövde: Bronz
  • Yay: Bronz
  • Tuşlar: Pirinç
  • Bitiş: Lake
  • Boyun: Bronz
  • Boyun Tipi: Tek Parça
  • Dahil Edilen Aksesuarlar: Deri Kaplı Ahşap Kabuklu Kılıf + Yanagisawa Marka Ebonit Ağızlık ve Ligatür

Yanagisawa S902 Soprano Saxophone, Bronze Body Soprano Saksofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.