×

Sözleşme

Sözleşme & Kurallar

- MyDukkan® Müzik aletleri dükkanında, kredi kartı (Visa, MasterCard) ya da banka havalesi & EFT ile alışveriş yapılabilir. 3 iş günü içerisinde ödemesi yapılmayan siparişler iptal edilir. Siparişlerin işleme konulma aşaması, siparişin verildiği an değildir! Ödemenin yapıldığı an olarak belirlenir... Herhangi bir açıklama yapılmadığı sürece, başka bir ödeme seçeneği kabul edilmez.

- MyDukkan® tüm siparişlerinizi, yasaların öngördüğü şekilde, irsaliyeli fatura ile teslim edecektir.

- Ürünlerimizin bir çoğu ithal olduğu için, MyDukkan® genel fiyat sürpolitikasını döviz bazında ayarlamıştır. Satın alma işleminde son aşamaya geldiğinizde, tutar kredi kartınızdan TL olarak çekilecektir.
Havale ve EFT için, ürünün fiyat açıklamasındaki Türk Lirası değerini baz alarak ödeme yapmalısınız.
Dolar olarak belirlenen ürünün fiyatı, her gün girilen kur değeriyle otomatik olarak Türk Lirasına çevrilmektedir.

Sitemizde serbest piyasa döviz kurları geçerlidir.

- Tüm ürünlerimize KDV eklenmiştir.
Ürünlerimizin türüne göre bu oran değişebilmektedir.
Müzik Aletlerindeki KDV 20, Tekstil Ürünlerinde, Kitaplarda KDV %0 dır.

- Dizgi ve sistem hatalarından meydana gelen fiyat yanlışlıklarından MyDukkan® sorumlu tutulamaz.

MyDukkan®, satışa sunduğu ürünleri, e-ticaret yapan birçok alışveriş sitesinde olduğu gibi stok tutmamaktadır. Ürünleri müşterilerinin siparişlerine göre tedarik etmektedir. Listeler güncellense de sipariş verilen bazı ürünler tedarikçi kuruluşların stoklarında kalmamış olabilir. Böyle durumlarda, müşteri temsilcilerimiz tarafından bilgi verilir ve ürün bedeli hesabınıza veya kredi kartınıza iade edilir.

- Satın alınan ürünlerin teslimatı özel anlaşmalı olduğumuz HepsiJET, Aras Kargo ve Yurtiçi Kargo tarafından sigortalı olarak gönderilir.

- Sipariş ettiğiniz ürünler, belirtilen süreler içinde teslim edilmemesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kargo şirketi, tarafımızca ya da müşteri tarafından aranarak paket takibi yapılabilir.

Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini layıkıyla yaptığı kabul edilmiş sayılır.

Bu yüzden:
Teslimat sırasında hasarlı olduğu tespit edilen ürünler için tutanak tutturulmalıdır.
Daha sonra, tutanağı 0212 360 38 20 numaralı telefona fakslayıp bizimle iletişime geçebilirsiniz.

MyDukan® bu istisnai durumun telafisi için gerekli işlemleri yaparak, ürünün teslimini tekrar yapacaktır.

- Kredi Kartı ödemelerinde, 3. şahısların zarar görmemesi için, alıcıdan kredi kartı son ekstresi ve bazı ayrıntılı bilgiler istenebilir.

Sitemizdeki kayıtlı üyelik bilgileri ve istenen tüm güvenlik bilgileri, alışveriş esnasında güvenliğin sağlanması için istenir ve bu bilgileri MyDukkan® 3. şahıslarla paylaşmamayı taahhüt eder...

- Garanti;
MyDukkan® firmasının sattığı tüm ürünler orjinal ve aksi belirtilmedikçe en az 1 yıl üretici firma veya distribütör tarafından garantilidir. Ürünün garanti kapsamındayken kullanım hatalarına bağlı olmayan arızaları için veya ürünün fabrika çıkışı hatalı üretildiğini düşünüyorsanız, lütfen fatura numaranızı bildirerek Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçiniz.

Satın almış olduğunuz bir ürünü 8 iş günü içinde iade edebilirsiniz.

İade edilecek ürünün ticari vasıflarını yitirmemiş olması, ambalaj ve içeriklerinin tam olması gerekmektedir.

Müşteri, ürünü teslim aldığı gibi iade etmekle yükümlüdür. Böyle bir durumda, iade isteğinizi belirten bir dilekçe ile, ürün ve faturanızı firmamıza kargo ile gönderebilirsiniz. Gerekli incelemeler yapılıp iadesinde kusur olmadığı birimlerimizce onaylandıktan sonra, en geç 1 hafta içerisinde ürün fiyatı hesabınıza veya kredi kartınıza geri yatırılacaktır. Bu işlemler sırasında oluşacak kargo ücretleri müşteriden kesilecektir.

- İade
MyDukkan®; üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma gibi durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği şekliyle iade edilememesi durumunda ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.

İade edilen ürünler, tarafımıza, Aras Kargo ile gönderilmeli, harici kargo firmalarıyla gönderilen ürünler tarafımızca teslim alınmayacaktır.

- MyDukan.com' dan alışveriş yapan kişi, yukarıdaki tüm maddeleri kabul etmiş sayılır.