×

Garanti ve İade

Sattığınız ürünlerin garantisi var mı?

MyDukkan.com'un sattığı tüm ürünler orijinal ve aksi belirtilmedikçe en az 1 yıl üretici firma veya distribütör tarafından garantilidir.

Siparişim eksik çıktı, ne yapmalıyım?

Siparişler, kargoya verilmeden önce son kez kontrol edilir ve eksiksiz olarak kargoya verilir. Eğer siparişinizin eksik olduğunu düşünüyorsanız; kargo yetkilisinin yanında paketi açıp zabıt tutturunuz. Durumu sipariş numaranız ile Müşteri Temsilcisi ile iletişime geçiniz. Unutmayın, imza atarak ürünü teslim aldığınızda; kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş sayılırsınız...

Ürünüm kargo sırasında hasar görmüş, ne yapmalıyım?

Sipariş verdiğiniz ürünleri teslim alırken;

Gönderiyi teslim alma aşamasında, kargo paketinin herhangi bir yerinde ıslanma, ezilme görmeniz durumunda veya gönderinin herhangi bir şekilde hasarlandığına dair şüpheniz var ise; teslim alma aşamasında gerekli kontrol için tutanak tutulmasını talep etmeniz gerekmektedir. İlgili tutanak kargo yetkilisi ile beraber doldurulacak olup, bu işlem öncesi gönderinin teslim alındığına dair imza atılması gerekmektedir. İlgili tutanak dâhilinde gerekli değerlendirmeler yapılacak olup, gönderide taşıma esnasında oluşan bir hasar veya zayiat tespit edilirse kargo firmasının tazmin sorumluluğu çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır. Kargoyu teslim alma durumunda, yetkiliye iletilmeyen veya sonrasında yapılacak talepler kabul edilmeyecektir.

Konu hakkında bir endişeniz olması durumunda lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Kargo esnasında olası zararları önlemek için, paketlemeye olabildiğince özen gösterdiğimizi bilmenizi isteriz.

Ürünü iade etmek istiyorum, nasıl bir prosedür izlemeliyim?

Satın almış olduğunuz bir ürünü 14 gün içinde iade edebilirsiniz. İade edilecek ürünün kesinlikle kullanılmamış olması, ticari vasıflarını yitirmemiş olması, ambalaj ve içeriklerinin tam olması gerekmektedir. Müşteri, ürünü teslim aldığı gibi iade etmekle yükümlüdür. Böyle bir durumda, iade isteğinizi belirken formu doldurup, ürün ve faturanızı firmamıza kargo ile gönderebilirsiniz. Gerekli incelemeler yapılıp iadesinde kusur olmadığı birimlerimizce onaylandıktan sonra, 1 hafta içinde ürün ücreti hesabınıza veya kredi kartınıza geri yatacaktır. Bu işlemler sırasında oluşacak kargo ücretleri müşteriden kesilecektir. MyDukkan®; üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir... İade ayrıntıları için tıklayınız.

Gönderdiğiniz ürün defolu çıktı - arızalandı, ne yapmalıyım?

Ürün müşteriye ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalarda, arıza formu doldurup ürünü bize gönderebilirsiniz.

Kulanıcı hataları dışında arızalı veya defolu çıkan ürünlerin, geri iade veya ürün değişiminde kargo ücreti tarafımızca karşılanır. Kargoyu karşı ödemeli olarak Aras Kargo firmasıyla göndermelisiniz!

Teknik servis, üretimden kaynaklı arıza tespiti yaptığında, ürün değişimi yapılacaktır.