×

Alctron EPP008 Monitör İzolasyon Pad

Marka: Marka Sahibi : Çin
Temin Edilemiyor

Alctron EPP008 - Monitör İzolasyon Pad (Tek hoparlör içindir...)

2x Alctron Profesyonel Stüdyo Monitör İzolasyon Pedleri
Bu poliüretan köpük ped, kontrol odanızda bir stüdyo monitörünün altına yerleştirilir ve hoparlörü oda ortamından ayırır. Akustik olarak miksinizi işleyerek birleştirildiğinde, bu, duyduğunuz şeyin saf, doğru, renksiz ve %100 sizin harika karışımınız olduğunu garanti eder.

Kötü Titreşimler
Bir hoparlör doğrudan sert bir yüzeye yerleştirildiğinde, ses dalgaları o katı maddeden (havadan daha hızlı) geçerek hafifçe değiştirilir ve daha sonra odaya ve ardından kulaklarınıza dağılmadan önce ses renklerinde değişiklik yapar. Stüdyo ekipmanınızın ne kadar pahalı ve son teknoloji olduğu önemli değil, hiçbir şey, zemin, duvar, sandalye, çalışma istasyonundaki titreşimlerin, duyduğunuz sesi renklendirebileceği gerçeğini değiştirmez.

Sadece Doğruluk
Kulaklarınıza yalan söyler miydiniz? Yukarıda bahsedilen kötü titreşimler yapardı. Stüdyo monitörleri, karışımınızın ne kadar harika olduğunu duymak için güvenilirdir. Bu nedenle, onları odanın ortamından izole etmek çok önemlidir. Bu köpük, istenmeyen titreşimlere karşı bir yalıtkan olarak hareket eder ve stüdyo monitörlerinizi herhangi bir sert yüzeyden ayırır.

Hoparlörlerinize Uyarlama
Ek bir köpük takoz kesimi ile, hoparlörlerinizin konumuna uyacak şekilde düz, aşağıya doğru açılı veya yukarıya doğru açılı bir açı ayarlayabilirsiniz. Hoparlörlerinizi açılandırmak, oda akustiği konusunda da yardımcı olabilir.

Tek Hoparlör İçin 2 Ped İçerir


Özellikler:

  • Boyutlar: 39cm x 28cm
  • Kalınlık: takozlu 40mm / takozsuz 20mm ila 30mm arasında
  • Açı (derece): 0 / 3 / 6
  • Renk: Siyah
  • Model: EPP08
  • 8 "Stüdyo Monitörleri için Uygundur

Alctron EPP008 Monitör İzolasyon Pad Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

İzolasyon Pad Çok Satanlar