×

Alto SXM112A Active 2-Way Stage Monitor Aktif Sahne Monitörü

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Alto SXM112A Active 2-Way Stage Monitor - Aktif Sahne Monitörü

Alto markasının siyah SXM112A Aktif 800W 2-Yollu Sahne Monitörü, kalın huş kontrplaktan yapılmış bir kabin içerir ve sağlam bir çelik ızgaraya sahiptir. Ayrıca, çizilmelere ve darbelere dayanıklı kaba bir siyah kaplamayla kaplanmıştır. Gömülü tutma kulpları, hoparlörü prova alanından sahneye ve tekrar geri taşımak için kolay ve güvenli bir şekilde taşımanızı sağlar, ağır hizmet tipi kauçuk ayaklar ise ne kadar yüksek ses verirseniz verin hoparlörün yerinde kalmasını sağlar.

Hoparlör, yüksek performanslı 12" LF sürücü (2" ses bobini) ve hassas bir 1" HF sürücü ile ses iletmektedir. Trapezoidal tasarım kullanarak, kabindeki ayakta duran dalga rezonansını büyük ölçüde azaltır ve daha gerçek ve doğru bir ses çoğaltımı sağlar. Bu hoparlör, kulüp kurulumları, prova alanları, canlı müzisyenler, mobil DJ'ler ve ek ses takviyesi ihtiyacı olan ibadethaneler için uygun bir çözümdür.

Pole montaj kabiliyetleri ve tam aralıklı sesi sayesinde, sahnede bir kama tipi monitör, yan doldurma, davul veya klavye monitörü veya ana hoparlör olarak kullanılabilir. Dahili bir modelleme efekt ünitesi içerir ve hoparlörün ses özelliklerini bir kadranın dönüşüyle değiştirir. Şarkıcılar, gitaristler, piyanistler, davulcular ve ses mühendisleri için seçenekler sunan 16 ön ayar arasından seçim yapabilirsiniz.

Hoparlör, dahili bir Class D, 400W iki ayrılmış sistem (800W Peak) içerir. Kendi kendine güçlendirilen bir sahne monitörü olarak, yapmanız gereken tek şey ses ve güç kablolarını takmak, açmak ve ayarlarını yapmak, harici amplifikatörlere ihtiyaç duymadan kurulum veya taşıma yapmaktır.

  • 800W sınıf D güç
  • 12" koaksiyel woofer, 1" neodim sürücü
  • Ses kontrolüne sahip XLR/Hat girişi, hoparlörleri bağlamak için XLR çıkışı
  • Sesinizin akustik özelliklerini ayarlamak için 16 modelleme ön ayarı
  • Gömülü tutma kulpları olan dayanıklı çok katmanlı huş kontrplaktan yapılmış kabin
  • Çizilme ve çarpma direnci olan kaplama

Alto SXM112A Active 2-Way Stage Monitor Aktif Sahne Monitörü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.