×

Alto TS112A Aktif Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Alto TS112A Active 2-Way Speaker - Aktif Hoparlör


Aktif 800W 2 yönlü 12" hoparlör.

Alto'nun TRUESONIC serisinin bir parçası olan TS112A, 12" düşük frekanslı transdüser ve 1" neodim sürücüye sahip 800W Class D güçlendiricili bir hoparlördür. Bağımsız ses kontrol düğmelerine sahip iki mikrofon/hat kombinasyon girişi ve diğer hoparlörlerle bağlantı için bir XLR çıkışı sunar. Hafif, trapezoidal kabin, geleneksel bir dik hoparlör veya zemin monitörü olarak kullanımını kolaylaştırır ve aynı zamanda stand veya direk montajı yapılabilmektedir. Diğer özellikler arasında kırmızı LED'li klip sınırlayıcı, toprak kaldırma anahtarı ve artan EQ kontrolü için bir kontur anahtarı bulunur.

Çok Yönlü Kabin Tasarımı

Tüm TRUESONIC 2 yönlü hoparlör kabinleri, çok yönlülük ve uzun ömürlülük gözetilerek tasarlanmıştır. Hafif polipropilen kaplama ile dayanıklı bir kabin içermekte olup hafta sonu konserleri için stand montajına uygun ve daha kalıcı kurulumlar için uçuşa uygun hale getirilebilir. Ayrıca, trapezoidal bir tasarıma sahiptirler, bu da kabin içindeki duran dalga rezonansını azaltarak daha gerçekçi ve hassas bir ses üretimine olanak sağlar. TRUESONIC TS112A, müzisyenler ve hareket halindeki DJ'ler, salonlar, alışveriş merkezleri, okullar, ibadethaneler ve daha fazlası için idealdir.

Tam Şeffaflık

TRUESONIC Serisi, paranın satın alabileceği en şeffaf hoparlör olmak üzere baştan aşağı tasarlandı. Sıkı testler ve binlerce saatlik dinleme, TRUESONIC hoparlörden çıkanın tam olarak girdiğiniz şey olduğundan emin olmak için yapılmıştır. İç sinyal yolundan kullanılan bileşenlere, şekillendirilmiş kabin ve titizlikle tasarlanmış dalga kılavuzuna kadar her şey, doğru ve şeffaf ses prensibine hizmet etmek amacıyla geliştirilmiştir.

Süper Verimli Sürücüler

TRUESONIC TS112A'daki sürücüler, neredeyse hiç enerjinin boşa harcanmadığından emin olmak için tasarlanmıştır. Bu, amplifikatörden gelen gücün ısı yerine gerçekten ses üretmek için çalışmasını sağlar ve yayınlanan benzer özelliklere sahip diğer hoparlörlere göre hoparlörün gerçek dünya performansını artırır. TR

UESONIC TS112A, 12" LF sürücü (2" ses bobini) ve 1" HF neodim sürücü sunar.

Modern Amplifikatör Tasarımı

Her aktif TRUESONIC hoparlör, kabinin içine entegre edilmiş bir Class D amplifikatörün kullanımından faydalanır. Class D amplifikatörler genellikle Class A ve AB amplifikatör tasarımlarından daha hafiftir ve performansınıza yeterli gücü sağlamak için fazlasıyla yeterli güce sahiptir. TRUESONIC TS112A, 800 Watt gücüyle güçlendirilmiş bir şekilde sunulur ve düzey kontrolüne sahip dengeli bir kombinasyon jakı (XLR/TRS) girişi sunar. Class D amplifikatörler aynı zamanda son derece verimlidir ve diğer amp tiplerine göre daha soğuk çalışır, bu nedenle mix'inizi iletmek için amp daha az zorlanır.

Yükseğe Asın

Hoparlörlerinizi en uygun şekilde yerleştirmek zor olabilir, özellikle hoparlörlerinizin her yere gidebilecek özelliklere sahip olmaması durumunda. Hoparlörlerinizi uçurmanız, direk monte etmeniz veya zemin monitörü olarak kullanmanız gerekiyorsa, TRUESONIC hoparlörler sizin için hazırdır. Tüm TRUESONIC hoparlörler alt kısmında standart 36mm direk montaj yuvalarına sahiptir. Uçurmanız gerekiyorsa, bunun da bir sorun olmadığı bir tasarıma sahiptir. TS112A, beş tane uçurma noktasıyla birlikte gelir. Tüm bu seçenekler, TRUESONIC hoparlörünü kullanımı kolay bir şekilde kullanabileceğiniz bir mekana uygun hale getirir. Onları ihtiyacınız olan her yerde kullanabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Tam Olarak

Kahve dükkanında, düğünde, ibadet yerinde veya diğer küçük ve orta ölçekli mekanlarda performans sergiliyor olun, TRUESONIC TS112A en iyi seçiminizdir. Örneğin, taşıma sapları ve hafif tasarımı sayesinde TRUESONIC hoparlörleri mekana kolayca taşıyabilirsiniz. Mekana vardığınızda, kaydedilmiş müzik çalma için bir EQ alternatifine ihtiyaç duyduğunuz durumlar için ayar yapmanızı kolaylaştıran dahili Kontur EQ anahtarına sahip olmanız sayesinde hoparlörleri EQ yapmak için canlı ses mühendisi olmanıza gerek yok. Her şeyi bağladığınızda, TRUESONIC'in çift XLR/kombinasyon girişleri kurulumunuzu kolaylaştırır ve her hoparlörün bağımsız düzey kontrolleri size saniyeler içinde her şeyi kendi şeklinize göre ayarlama esnekliği sağlar

Tam Metal Izgara

Sahne etrafında asla fazla güvende olamazsınız. Sadece tahmin edemeyeceğiniz olaylar yaşanır. Bazen uçan bir davul çubuğu, düşen bir mikrofon standı veya daha kötüsü olabilir. Her TRUESONIC hoparlör, düşük frekanslı sürücünüzü değil, aynı zamanda yüksek frekanslı sürücünüzü de koruyan üstten alta kadar tam bir ön ızgaraya sahiptir. TRUESONIC hoparlörlerle, ses sistemine gelen her türlü olayın tamamen korunduğunu bilerek ekstra bir güvence elde edersiniz, kelimenin tam anlamıyla korunduğunu bilirsiniz.

Özellikler:
  • 800W Class D gücü
  • 12 inç düşük frekanslı transdüser, 1 inç neodim sürücü
  • Bağımsız ses kontrolüne sahip iki adet Mikrofon/Hat kombinasyon girişi
  • Hoparlörleri birbirine bağlamak için XLR çıkışı
  • Taşıması kolay, trapezoidal kabin ve taşıma sapları
  • Geleneksel dik hoparlör veya zemin monitörü olarak kullanma imkanı
  • Stand/direk monte edilebilir veya uçuşa uygun
  • Kırmızı LED'li Klip Sınırlayıcı
  • Toprak Kaldırma anahtarı
  • Artan EQ kontrolü için Kontur anahtarı
  • Sadece eksende değil, doğru izleyici kapsamı sağlar
  • Kabin: Trapezoidal, zemin monitörü özelliği olan enjeksiyon kalıplı polipropilen kabin, delikli çelik ızgara
  • Amerika'da tasarlandı ve ayarlandı
Uygulamalar:
  • Orta/büyük ölçekli PA sistemleri
  • Salonlar, konferans salonları, amfitiyatrolar
  • Spor salonları, fitness merkezleri ve dans stüdyoları
  • İbadethaneler
  • Barlar, restoranlar, kulüpler
  • Mobil DJ sistemleri

Alto TS112A Aktif Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Aktif Hoparlörler Çok Satanlar