×

Alto TS115A Aktif Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Alto TS115A Active 2-Way Speaker - Aktif Hoparlör

Alto'nun TRUESONIC serisinin bir parçası olan TS115A, 15" düşük frekans transdüseri ve 1" neodim sürücüsü olan 800W Class D güçlü bir hoparlördür. Bağımsız ses kontrolüne sahip iki adet mikrofon/hat birleşik girişi ve hoparlörleri birbirine bağlamak için XLR çıkışı bulunur. Hafif ve trapezoid şekilli kabin, geleneksel dikey hoparlör veya yer izleme monitörü olarak kullanmanızı kolaylaştırır. Ayrıca, Kırmızı LED'li Clip Limiter, Ground Lift anahtarı ve artırılmış EQ kontrolü için kontur anahtarı gibi diğer özellikler mevcuttur.

Çok Yönlü Kabin Tasarımı

TRUESONIC 2 yollu hoparlör kabinlerinin çok yönlülük ve uzun ömür gözetilerek tasarlandı. Haftasonu çalmaları için standa monte edilebilen ve daha kalıcı kurulumlar için uçurulabilen dayanıklı, hafif polipropilen bir muhafazaya sahiptir. Dahası, daha doğru ve eksiksiz bir ses çoğaltımı için kabindeki duran dalga rezonansını büyük ölçüde azaltan trapezoid bir tasarıma sahiptir. TRUESONIC TS115A, müzisyenler ve DJ'ler için taşınabilirken, salonlar, alışveriş merkezleri, okullar, ibadethaneler ve daha fazlası için idealdir.

Tamamen Şeffaf Ses

TRUESONIC Serisi, para ile satın alınabilecek en şeffaf hoparlör olması için temelden tasarlandı. Sıkı testler ve binlerce saat dinleme, TRUESONIC hoparlörün içine pompaladığınızın tam olarak ne olduğundan emin olmak için yapıldı. İç sinyal yolundan kullanılan bileşenlere, şekillendirilmiş kabin ve özenle tasarlanmış dalga kılavuzuna kadar her şey, doğru, şeffaf bir ses prensibi hizmetinde geliştirildi.

Süper Verimli Driver' lar

TRUESONIC TS112A'daki driverlar, neredeyse hiç enerjinin boşa gitmediğinden emin olacak şekilde tasarlandı. Bu, hoparlörün diğer yayınlanan özelliklere sahip benzer hoparlörlere kıyasla daha iyi gerçek dünya performansı sunmasını sağlar. TRUESONIC TS115A, 15" LF driver (2" ses bobini) ve 1" HF neodim sürücüsü sunar.

Modern amplifikatör tasarımı
Her aktif TRUESONIC hoparlör, kabine entegre edilmiş bir Class D amplifikatörden faydalanır. Class D amplifikatörler genellikle

 Class A ve AB amplifikatör tasarımlarından daha hafif ve performansa yeterli güç sağlamak için daha fazla güce sahiptir. TRUESONIC TS112A, 800 watt güç sağlar ve düzgün bir kombinasyon jakı (XLR/TRS) girişi ve seviye kontrolü sunar. Class D amplifikatörler aynı zamanda son derece verimli ve diğer türdeki amplifikatörlere göre daha az ısınır, bu nedenle mix'inizi iletmek için amp daha az çaba harcamak zorunda kalmaz.

Yüksekten Asılı

Hoparlörlerinizi optimal şekilde yerleştirmek zor olabilir, özellikle hoparlörlerinizin her yere gidebilecek yeteneğe sahip olmaması durumunda. Hoparlörlerinizi uçurmak, direk monte etmek veya yer izleme monitörü olarak kullanmak isterseniz, TRUESONIC hoparlörler size hazır. Tüm TRUESONIC hoparlörler alt kısımlarında standart 36mm direk montaj deliklerine sahiptir. Uçurmak isterseniz, bunda da sorun yok. TS115A, beş adet takılabilir noktaya sahiptir. Bu seçenekler TRUESONIC hoparlörü son derece mekan dostu yapar. Onları ihtiyaç duyduğunuz her yerde kullanabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Tam Olarak Bu

Kafede, düğünde, ibadethanede veya diğer küçük ve orta ölçekli mekanlarda performans sergilerseniz, TRUESONIC TS115A en iyi seçiminizdir. Örneğin, taşıma kulpları ve hafif tasarımı sayesinde TRUESONIC hoparlörlerinizi etkinliğe götürmek kolaydır. Oraya vardığınızda, kaydedilmiş müzik çalma için EQ alternatifinin gerektiği durumlarda ayar yapmak için kullanılabilecek dahili Kontur EQ anahtarı sayesinde hoparlörleri EQ yapmak için canlı ses mühendisi olmanıza gerek yok. Her şeyi bağlarken, TRUESONIC'in çift XLR/birleşik girişleri kurulumunuzu kolaylaştırır ve her hoparlörün bağımsız seviye kontrolleri size her şeyi saniyeler içinde kendi şeklinize göre ayarlama esnekliği sunar.

Tam Metal Izgara

Sahne etrafında dikkatli olmanız her zaman önemlidir. Sahne etrafında tahmin edemeyeceğiniz şeyler olur. Bazen uçan bir davul sopası, düşen bir mikrofon standı veya daha kötüsü. Her TRUESONIC hoparlör, sadece düşük frekanslı sürücünüzü değil, yüksek frekanslı sürücünüzü de koruyan tam bir ön ızgara ile birlikte gelir. TRUESONIC hoparlörlerle, ses sisteminize ne gelirse gelsin, tamamen güvende olduğunuzdan emin olursunuz.

Alto TS115A, 800W'lık bir Class D gücüne sahip olan ve 15" düşük frekans transdüseri ve 1" neodim driver ile donatılmış bir aktif hoparlördür. Bağımsız ses kontrolüne sahip iki adet Mic/Line kombinasyon girişi ve hoparlörleri birbirine bağlamak için XLR çıkışı bulunur. Hafif, yamuk şekilli bir kabin ile donatılmış olan hoparlör, geleneksel bir ayakta duran hoparlör veya zemin monitörü olarak kullanılabilmektedir. Kırmızı LED ile donatılmış bir Clip Limiter, Ground Lift anahtarı ve artırılmış EQ kontrolü için bir Contour anahtarı gibi diğer özelliklere de sahiptir.

Uygulamalar:
  • Orta/büyük boy PA sistemleri
  • Salonlar, konferans salonları, amfitiyatrolar
  • Spor salonları, fitness merkezleri ve dans stüdyoları
  • İbadethaneler
  • Barlar, restoranlar, kulüpler
  • Taşınabilir DJ sistemleri

Alto TS115A Aktif Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Aktif Hoparlörler Çok Satanlar