×

Alto TSSUB18 Aktif Subwoofer

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Alto TSSUB18 - Aktif Subwoofer

TRUESONIC TSSUB18'in frekans aralığı ve crossover'ı, 37Hz-125Hz aralığında düz, düşük ses üretimi sağlamak için ayarlanmıştır. Ayrıca stereo girişler, dahili aktif crossover ve dayanıklı metal gömme kulplere sahip, sağlam ve kompakt bir 18mm huş kontrplak kabin içerisinde yer almaktadır. Canlı performans takviyenizin frekans aralığını genişletmek için TRUESONIC TSSUB18 subwoofer, etkili, ekonomik ve profesyonel bir seçenektir.

TRUESONIC Substance

TRUESONIC TSSUB18'de ayrıntılar titizlikle planlandı ve sunuldu. Modern dijital güç amplifikatöründen dahili crossover'a ve el seçilmiş sürücüye kadar, bu sınıfının önde gelen bir subwoofer'ıdır. Aktif bir subwoofer sistemi olarak, TRUESONIC TSSUB18, etkileyici bir 18" LF' e sahiptir. Şaşırtıcı 1200 watt güce sahiptir ve 3" bakır sandviç ses bobini içerir, bu da ihtiyaç duyduğunuzda bol miktarda düşük frekans ses hacmine sahip olacağınız anlamına gelir.

Özellikler

  • 1200W Class D güç
  • Güçlü 18" düşük frekans LF
  • Stereo girişler: Mic/Line sol kanal, XLR sağ kanal
  • Stereo XLR çıkışlar: sol bağlantı, sağ mono, dahili 120Hz crossover üzerinden geçiş
  • 18mm kontrplak kabin, yapıştırılmış ve güçlendirilmiş, dayanıklı siyah boya, metal ızgara, kauçuk ayak, dört adet isteğe bağlı tekerlek
  • Montaj: Bir standart metal kutup montajı, iki metal kulp

Alto TSSUB18 Aktif Subwoofer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.