×

Analog Alien Rumble Seat OverDrive/Delay/Reverb Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
58695

7.303,00 TL

Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

DRIVE
: Overdrive
RVRB/DLY
: Delay
RVRB/DLY
: Reverb

Analog Alien Rumble Seat ile her şey mümkün! Bu pedal, üç pedalın yerini kolayca alabilir ve pedalboard’unuzda yerden tasarruf etmenizi sağlar. Aynı anda bir, iki veya üç efekti aktif edebilirsiniz. Rumble Seat her tarz için uygundur. Aynı pedal içerisinde Hem drive hem reverb hem de delay olması istediğiniz tonu ayarlamada size kompakt bir çözüm sunar.

Analog Alien Rumble Seat Pedalı:

  • Overdrive, Delay ve Reverb devrelerine sahip çoklu efekt pedalı
  • Overdrive bölümü, crunch’dan tam overdrive’a kadar her şeyi kapsar
  • 25 ms’den 650 ms’ye kadar gecikme süreleri olan zengin, sıcak Delay bölümü
  • Eski bir amfi yankısı gibi ses çıkaracak şekilde tasarlanmış, en yüksek kalite Reverb devresi

Ekstra harmonik zenginlik ile pürüzsüz Overdrive


Overdrive kontrolü tamamen aşağıdayken, Rumble Seat yumuşak bir ton arttırıcı görevi görür; aynı zamanda değiştirilebilir bir boost işlevi görür. Gain’i artırmaya başlayın ve tatlı, tüp benzeri bir overdrive ile ödüllendirileceksiniz. Saat 2 ayarını geçtikten sonra, Gain kontrolü en yüksekteyken bile harmoniklerden kayıp yaşamazsınız. Maksimuma döndürüldüğünde bile, Rumble Seat’teki Overdrive bölümü netliğini, agresifliğini ve netliğini korur.


Rumble Seat pedalı nasıl kullanılır:

  • Çıkış düğmesi – Rumble Drive devreye girdiğinde doğrudan çıkış seviyesini kontrol eder. Ne kadar açarsanız, amfinize o kadar fazla çıkış gönderirsiniz.
  • Ton düğmesi – çok yönlü ve hassastır. Kullandığınız gitara ve manyetiklerine bağlı olarak doğru miktarda tiz veya bas arayabilirsiniz.
  • Gain düğmesi – devreye gönderdiğiniz kazanç miktarını kontrol eder.
  • Delay düğmesi – gecikme süresini kontrol eder. Tam solda, gecikme süresi 25 ms'dir. Tam sağda, gecikme süresi 650ms'dir. Gecikme devresi çok doğal ve pürüzsüzdür. Bir çentik atmak ve biraz tavır vermek istiyorsanız, biraz Rumble Drive ekleyin. Fark edeceğiniz tek şey, gitarınızın tonunun dolu ve zengin kalacağıdır. Bazı gecikme devreleri, gitarın alt ucunu çalar. Bu, Rumble Koltuğunda Gecikme ile olmaz. Eski bir kaset gecikmesi gibi, Rumble Seat'te gecikmeyi ne kadar fazla abartırsanız, o kadar tatlı olur.
  • Repeat düğmesi – efektin üreteceği tekrar miktarını kontrol eder. Tam solda, yalnızca bir tekrar mevcut olacaktır. Tam sağda, gecikme sonsuza gider; Bu ayar daha çok bir efekt gibidir, çünkü tekrarlar kendi kendilerini takip eder ve Rumble Seat'in havalanan bir uzay gemisi gibi ses çıkarmasına neden olur!
  • Mix düğmesi – kuru (etki yok) ve ıslak (toplam gecikme) sinyallerinin miktarını kontrol eder. Tam solda, yalnızca gitarın doğrudan, etkilenmemiş sinyali duyulur. Tam sağda, sadece gitarın efektli gecikme sesi duyulur. Rumble Seat'teki tüm kontrollerde olduğu gibi, bunu zevkinize göre ayarlayın.
  • Reverb düğmesi - işleri karmaşık hale getirmeye inanmıyoruz ve Reverb devresi bu felsefenin güzel bir örneğidir - basit ve anlaşılır bir kontrolü vardır. Rumble Seat'te yankıyı seslendirdiğimizde, her adımda [bu amfilerde bulunan orijinal devre ile] A/B yaparız. Yankı olmaması için tamamen sola çevirin. Tamamen sağa çevirin ve Büyük Kanyon'u doldurmaya yetecek kadar yankı elde edin!

Analog Alien Rumble Seat OverDrive/Delay/Reverb Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar