×

Bach 350-12C Trombone Mouthpiece 12C Small Trombon Ağızlık (Small)

Temin Edilemiyor

Bach 350-12C Trombon Ağızlığı 12C

Bach Küçük Shank Tenor Trombon Ağızlığı

Genuine Bach Ağızlığında Israr Edin
Bach ağızlıkları, neredeyse üç çeyrek yüzyıldır her türlü çalma ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bir Bach ağızlığı, kötü bir enstrümanın iyi çalmasını, iyi bir enstrümanın daha iyi çalmasını sağlar. Hacim ve mükemmel intonasyon, yüksek ve düşük registerdeki yanıt verme kolaylığı, menzil boyunca zengin, uniform bir tını ve çaların dayanıklılığını artırmak için hesaplanan direnç - bu özellikler, en iyi profesyonel sanatçıların neden Bach'ı seçtiklerini açıklar.


Bach ağızlıkları kalite standardı olarak kabul edildiğinden, numaraları belirli modeller ve tipler için belirtme olarak her yerde tanınır. Bach ağızlıkları genellikle kopyalanmış olsa da, hassasiyet, akort ve çalma özellikleri açısından hiçbir zaman eşitlenememişlerdir. Yalnızca orijinal Bach ağızlıkları VINCENT BACH yazısı ve model numaralarından birini taşır.

12C / Orta / 24.50 mm / Orta genişlik. / No.12 ile aynı boy ve kenarlığa sahip ancak daha parlak, keskin bir tınıya sahip. Tüm çevrelerde çalma için en çok satan model.

Bach 350-12C Trombone Mouthpiece 12C Small Trombon Ağızlık (Small) Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Trombon Bek (Ağızlık) Çok Satanlar