×

Behringer B1800X PRO Pasif Subwoofer

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • PA uygulamaları için yüksek performanslı 1.800-Watt subwoofer
  • Son derece güçlü 18'' uzun-yürüyüş sürücüsü inanılmaz derin bas ve akustik güç sağlar
  • Son derece yüksek ses basıncı seviyesi (100 dB yarı alan 1 W @ 1 m)
  • 40 Hz - 300 Hz frekans aralığı (-10 dB), empedans 8 Ohms
  • Ultra düşük frekansların net, güçlü bir yumrukla kesin yeniden üretimi
  • Opsiyonel pasif veya bi-amplifikasyon çalışma modu için değiştirilebilir geçit
  • Ticari ara direkleriyle montaj için direk soketi
  • Kolay taşıma için ergonomik şekilli kollar
  • Optimal hoparlör koruması için sağlam çelik ızgara
  • Profesyonel hoparlör konektörleri (Neutrik Speakon ile uyumlu*)
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı

EUROLIVE PROFESSIONAL B1800X PRO

EUROLIVE B1800X PRO subwoofer, BEHRINGER'den beklendiği gibi - 1.800 Watt güç kapasitesi, daha fazla özellik ve kesinlikle daha uygun fiyatlı! Ve ayarlı bir kabindeki son derece güçlü, uzun yürüyüş 18" Düşük Frekans (LF) sürücü sayesinde, B1800X PRO 40 Hz'ye kadar zengin, sıkı bas sağlar - evi temeline kadar sallamak için yeterli. B1800X PRO, BEHRINGER'ı subwoofer ve hoparlörlerde dünya lideri yapan diğer EUROLIVE modellerinin yanında, kendi hakkında bir efsane olmaya adaydır.

Özel Tasarlanmış Dönüştürücüler

LF dönüştürücülerimiz her uygulama için özel olarak tasarlanmıştır - bu bizi rakiplerimizden ayıran şeydir. Bir BEHRINGER hoparlör satın aldığınızda, dönüştürücülerin gerçekten profesyonel sonuçlar için her diğer öğe ile mükemmel bir şekilde çalışacak şekilde mühendislik yapıldığından emin olabilirsiniz. EUROLIVE B1800X PRO, zengin ve gök gürültülü düşük sonlarının masif miktarlarını çıkarır.

Büyük Ses, Hafif ve Uygun Fiyatlı

B1800X PRO 18" pasif subwoofer gerçekten büyük bir darbe yapabilir ve 1.800 Wata kadar dayanabilir. Gömme kollar ve ultra hafif ağırlık onları kaldırmayı ve taşımayı kolaylaştırır ve EUROLIVE B1800X PRO harika bir ses çıkarır - ve son derece uygun fiyatlıdır.

Olağanüstü Çeşitlilik

Çok yüksek ses basıncı seviyelerine yetenekli: 100 dB (Yarı Alan, 1 W @ 1 m), B1800S ve 40 - 300 Hz frekans aralığı sağlar. Uygulamanıza bağlı olarak tam aralıklı hoparlörlerinizi direğe monte etmek için standart 35 mm (1.375") direk yuvası sağlanır - veya B1800X PRO'nun üzerine koyabilirsiniz. Dahili geçit ya pasif ya da bi-amplifikasyon işlemi için değiştirilebilir.

Ses Değeri

EUROLIVE B1800X PRO Serisi, sınırına kadar zorlandığında bile geri kalanının üstünde durur ve olağanüstü performans sunar. Hafif ve güçlü, özel tasarlanmış dönüştürücülerle, masif güç kapasitesi ve aşırı taşınabilirlik ile B1800X, bu sınıfta duyulmamış bir fiyata herhangi bir müzik uygulaması için idealdir.

Yerel bayinizde B1800X PRO'yu deneyimleyin ve neden daha fazla profesyonelin, olağanüstü performansları ve olağanüstü değerleri için BEHRINGER EUROLIVE Serisi hoparlörlere ve subwooferlara döndüğünü öğrenin.

Behringer B1800X PRO Pasif Subwoofer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.