×

Behringer B205D Aktif Monitör Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Çok amaçlı, 150-Watt, aktif hoparlör vokal ve klavye izleme, çoklu ortam, basın toplantıları ve ev kayıt stüdyosu vb. için.
  • Devrim niteliğindeki Class-D amplifikatör teknolojisi: muazzam güç, inanılmaz ses performansı ve süper hafif ağırlık.
  • 5.25” premium kalitede, tam aralıklı neodim sürücü.
  • Ultra düşük gürültü 3 kanallı mikser ile 3 bant EQ.
  • Kondansatör mikrofonlar için hayalet güç ile 2 "Görünmez" Mikrofon Ön Yükselteci ve 1 enstrüman için hazır giriş (DI gerektirmez).
  • Klavyeler, MP3, CD vb. için özel stereo giriş.
  • Daha fazla B205D bağlamak için mikrofon/çizgi anahtarı ile XLR "through" konektör.
  • Mikrofon standı ile kullanım için entegre sistem.
  • Nihai sistem kontrolü ve hoparlör koruması için entegre sınırlayıcı.
  • Gürültüsüz ses, üstün geçici yanıt ve çok düşük enerji tüketimi için dahili anahtarlamalı güç kaynağı.
  • Entegre üst taşıma sapı ile süper dayanıklı, darbeye dayanıklı muhafaza.
  • 3 Yıl Garanti Programı*.
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı.

EUROLIVE B205D

Ultra kompakt B205D, muhteşem Class-D sesini, doğrudan kulaklarınıza yönlendirebileceğiniz bir mikrofon standına monte edebileceğiniz bir hoparlör sistemi kadar hafif bir şekilde paketliyor – mükemmel kişisel bir monitör için. Ancak küçük boyutuna aldanmayın - B205D yüksek kalitede ses çıkarır; daha samimi konserleriniz ve toplantılarınız için PA sistemi olarak hizmet verir - ve sizi şaşırtacak özelliklerle doludur!


İnanılmaz Sesin Sırrı

Devrim niteliğindeki Class-D amplifikatör teknolojimiz ve dahili anahtarlamalı güç kaynaklarımız sayesinde B205D sadece inanılmaz ses çıkarır, aynı zamanda çoğu rakip aktif hoparlörden çok daha hafiftir. Son teknoloji amplifikasyon sistemi şimdiye kadar duyduğunuz en temiz, en etkili 150 Watt'ı pompalar ve kullanışlı Thru soketi üzerinden ek aktif hoparlör sistemlerine bağlantı yapabilirsiniz. Dahili 3 kanallı mikser XLR, TRS ve RCA girişlerini kabul eder, ayrıca kanal 1, enstrüman için hazır bir girişe sahip anahtarlamalıdır – DI gerektirmez! Özel 3 bant EQ (Düşük/Orta/Yüksek) basit, ancak etkili tonal kontrol sağlar.


Sesi İstediğiniz Yere Koyun

Alan kısıtlamaları, tam boyutlu monitör kamaçları genellikle en iyi işi yapabilecekleri yere yerleştirmeyi imkansız kılar - ve pasif monitörler doğru bir şekilde çalışmak için birçok dış amplifikatör ve işleme ekipmanına ihtiyaç duyar. Bunu taşınacak daha çok ekipmana dönüştürür ve ne yaptığınızı bilmiyorsanız, onlara çok fazla veya daha kötüsü çok az güç uygulayarak pasif monitörleri kolayca hasar verebilirsiniz. B205D ile tüm tahmin işini çıkarıyoruz, her hoparlöre özel olarak tasarlanmış 150-Watt, Class-D amplifikatör veriyoruz.


Özel Tasarlanmış Sürücüler

Kabul edelim; sürücüler (hoparlör olarak da bilinir) bir ses sisteminin gerçekte duyduğunuz tek parçasıdır. Bu yüzden bizimkileri kesmeyiz. Rakiplerimizden bazıları onları dış kaynak kullanırken, biz hoparlörlerimizi sıfırdan özel tasarım yapıyor ve yapıyoruz. Kendi ses bobinlerimizi sarıyor, kağıt hamurunu konilere işliyor ve hatta kendi hoparlör arka plakalarımızı ve çerçevelerimizi üretiyoruz. Bunu yaparak kaliteyi kontrol edebilir, üretim maliyetlerini düşürebilir ve dürüst olmak gerekirse daha iyi bileşenler yapabiliriz. Premium kalitede, tam aralıklı 5.25" neodim sürücü özellikle B205D'de kullanılmak üzere tasarlandı ve yalnızca onun için optimize edildi.


Değer

EUROLIVE B205D, yüksek kaliteli ses çağrısında bulunan bu durumlar için ideal PA/monitör sistem çözümüdür - minimum ekipmanla. B205D'yi ses kalitesi için, profesyonel özellikleri için ve inanılmaz uygun fiyatı için rakiplerle karşılaştırmaya cesaret ediyoruz. Yetkili BEHRINGER bayinizi ziyaret edin veya bugün çevrimiçi olarak sipariş verin!

Behringer B205D Aktif Monitör Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.