×

Behringer CONTROL2USB Kontrol Arabirimi

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Üstün kalite, ultra-düşük gürültülü ve yüksek headroom stüdyo kontrol ve iletişim merkezi
  • Tüm bir arada Ana Ses Kontrolü, Kaynak seçici, Monitor değiştirici ve Talkback kutusu
  • Bağımsız seviye kontrollerine sahip 4 stereo giriş ve DAW için ek Monitor Mix girişi 3 bağımsız ve ayarlanabilir Monitor çıkışı, 3 set stüdyo monitörüne bağlanabilme Müzisyenlerle doğrudan iletişim için Seviye kontrolüne sahip yerleşik Talkback mikrofonu Son derece hassas seviye ayarları için gerçek VCA kontrolüne sahip büyük Ses düğmesi Bilgisayar tabanlı stüdyolar için mükemmel olan yerleşik stereo USB Ses Arabirimi
  • Doğrudan pikap bağlantısı için üstün kaliteli phono preamplifikatör Ayrı ses kontrollerine sahip 2 güçlü kulaklık amplifikatörü Elinizin altında uygun Mono, Sessiz ve Dim fonksiyonları
  • Giriş/çıkış kaynak anahtarı ile yüksek hassasiyetli çift 12 segmentli LED ölçerler Maksimum esneklik için "Planet Earth" anahtarlamalı güç kaynağı (100 - 240 V~), gürültüsüz ses, üstün geçici yanıt ve enerji tasarrufu için düşük enerji tüketimi
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı


XENYX CONTROL2USB

Kaydetme veya mix yapma işlemine başlama zamanı geldiğinde, son yapmak isteyeceğiniz şey masanızın altına girmek ve kabloları düzeltmektir. Ultra kullanışlı CONTROL2USB, Master Ses, Talkback, Kaynak seçimi ve Monitor kontrolünü doğrudan parmaklarınızın ucunda sağlar. Artık 3 set aktif stüdyo monitörü ve 4 farklı stereo giriş kaynağından birini seçerek güçlü, özelleştirilmiş monitor miksleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca yerleşik Talkback mikrofonu, yetenekli kişilerle doğrudan iletişim kurmanızı sağlar. İnanılmaz derecede çok yönlü olan CONTROL2USB, sizi alanınızın efendisi yapar!

Bazen Büyük Daha İyidir!

Küçük düğmeler hassasiyetten yoksundur - ancak düğme ne kadar büyükse, hassasiyet seviyesi de o kadar iyidir. Bir kontrol düğmesini bir çember olarak düşünün. Küçük bir çember/düğme üzerinde bir dereceden diğerine olan mesafe çok küçüktür, bu da mükemmelliği bulmanın zor olmasına neden olur. Gerçekten büyük düğmemizde ise, çemberin dereceleri arasındaki mesafe çok daha büyüktür, bu da size kolaylıkla minik ayarlamalar yapma imkanı sağlar. CONTROL2USB, hızlı ve doğru seviye ayarları yapmanızı sağlar, bu da önemli bir projenin masteringi söz konusu olduğunda nihai sese kritik olabilir.

VCA Nedir?

Rakiplerimizin kullandığı tipik ve ucuz dirençli faderlerin aksine, CONTROL2USB, hassas seviye ayarlamada nihai sonucu sağlamak için yüksek son teknoloji olan Volt Kontrollü Amplifikatör (VCA) teknolojisini kullanır. Ve geleneksel faderler sinyalin ne kadarının amplifikatöre geçtiğini doğrudan kontrol ederken, bizim daha büyük düğmemiz aslında amplifikatörü çalıştıran voltajı kontrol eder, bu da kaynağa tamamen sadık bir çıkış sağlar.


Dahili USB Bağlantısı


Yüksek kaliteli, dahili USB ses arabirimi, doğrudan bilgisayarınıza ve dijital kütüphanesine bağlanmanıza olanak sağlar, böylece ek donanım veya sürücülere gerek kalmadan nihai ses kaynağı kontrol merkezini oluşturur.


Daha Fazla Monitor Seçeneği


Kaydın altın çağında, mühendislerin karışımı yalnızca iki yerde, stüdyoda ve araba ses sisteminde harika hale getirmeleri gerekiyordu. Her birinde kullanılan akustik ortamları ve ekipmanları göz önünde bulundurduğunuzda, bu işlem sandığınız kadar kolay olmayabilir. Günümüzün bilgisayar tabanlı kayıtları, MP3 çalarlar, podcast'ler ve diğer bas zorlu sistemler gibi daha fazla durumda harika ses çıkarmalı - bu yüzden karışımınızı mümkün olduğunca fazla hoparlör sistemi üzerinden deneyimlemek her zamankinden daha önemli. Son derece kullanışlı CONTROL2USB, 3 çift stüdyo monitörü arasında geçiş yapmanıza; bir subwoofer eklemenize veya çıkartmanıza; vintage tarzı küçük monitörler (örneğin C5A veya C50A gibi) üzerinden dinlemenize veya başka herhangi bir kombinasyona izin verir - yalnızca bir düğmeye basarak!


Girişlerinizi Değerlendiriyoruz


CONTROL2USB'ye, muhtemelen takacağınız her şeye yetecek kadar bağlantı verdik. Dört stereo Giriş, bir CD çalar, MP3 çalar, bilgisayar / DAW - ve hatta dahili yüksek uçlu RIAA preamplifikatör sayesinde bir pikap bağlamanıza olanak sağlar. Ayrıca klavyeleri, davul makinelerini veya monitörlerinizden geçirmek istediğiniz herhangi bir şeyi bağlayabilirsiniz.


Tam Erişimli Sahne Arkası Geçişi

CONTROL2USB'nin arka paneli, ayrı Seviye kontrolleri ile 3 ayrı Monitor Çıkışı; bir bilgisayar / DAW stereo Çıkışı; Seviye anahtarları ile 2-Track A ve B stereo Çıkışları; Seviye ile Stüdyo Çıkışı ve Seviye anahtarı ile Telefon Çıkışı sağlar. Girişler arasında: bağımsız Seviye kontrolleri ile Kanallar 1 & 2 stereo Kaynak Girişleri; bir bilgisayar / DAW Mix Girişi Seviye kontrolü ile, biri pikabınız için bir Phono Girişi olarak seçilebilir. Hatta mix üzerinde ellerinizi almadan dahili Konuşma mikrofonunu aktive edebileceğiniz bir ayak anahtarı jakı bile var. Tüm bu I/O yeteneğini - artı USB bağlantısını elde edersiniz.


İletişim Kuralım


İzolasyon kabini içindeki yetenekle konuşmak için bir masa standına ve dış mikrofona ihtiyaç duymazsınız. CONTROL2USB'nin yüksek kaliteli, dahili mikrofonu yalnızca bir düğme basışı uzakta, böylece mikrofonlarınızı davul seti için saklayabilirsiniz. Dahili kulaklık amplifikatör bölümü, size 2 çift kulaklık bağlama ve bireysel seviye kontrolleri yapma imkanı sunar, bu da bir sonraki oturumunuzun en iyilerinizden biri olmasını sağlar.


Ses Kalitesi ve Değer

CONTROL2USB'yi en kritik dinleme ortamı olan sizin için birçok yıl süper temiz, yüksek sadakatli performans sağlamak üzere tasarladık! Bu amaçla, yalnızca en iyi bileşenleri, bağlantıları ve en son yüzey montajı üretim teknolojisini kullanarak her birini inşa ederiz. Her bir CONTROL2USB'yi test eder, daha sonra yeniden test ederiz - ve bunları sektördeki en iyi garanti programlarından biri ile destekleriz. Yetkili BEHRINGER bayinize uğrayın ve muhteşem CONTROL2USB üzerindeki BÜYÜK düğmeyi çevirin veya bugün çevrimiçi siparişinizi verin - kolaylık hiç bu kadar iyi ses çıkarmadı!

Behringer CONTROL2USB Kontrol Arabirimi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.