×

Behringer CX3400 V2 Crossover

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • Linkwitz-Riley filtreleriyle 24 dB/oktav özellikli profesyonel stereo 2-yönlü/3-yönlü/mono 4-yönlü ayrım
  • Optimal hoparlör koruması için her çıkışta bireysel sınırlayıcılar
  • Sürücüler arasında faz hizalama için ayarlanabilir zaman gecikmesi
  • Sabit yönlülük boynuzu için CD boynuz eşitlemesi
  • Absolut düz toplanmış genlik tepkisi, sıfır faz farkı
  • “Düşük Toplam” fonksiyonu subwoofer işlemi için mono çıkış sağlar
  • Tüm bantlar için bireysel çıkış Kazanç kontrolleri
  • Kolay bant ayarı için bireysel çıkış Sessiz anahtarları
  • Anında faz düzeltmesi için bireysel Faz tersine çevirme anahtarları
  • Düşük frekanslı sürücü koruması için her girişte seçilebilir 25 Hz Düşük kesim filtresi
  • Tüm girişler ve çıkışlar için servo-dengeli ve altın kaplama XLR konektörler
  • En üst düzeyde doğruluk ve tekrarlanabilirlik için ultra yüksek hassasiyetli potansiyometreler
  • Karanlık sahne ortamlarında güvenli işlem için aydınlatmalı anahtarlar
  • Gürültüsüz ses ve düşük güç tüketimi için dahili anahtarlamalı mod güç kaynağı (100
    - 240 V~)
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı

SUPER-X PRO CX3400 V2

CX3400 stereo 2-yönlü/3-yönlü/mono 4-yönlü ayrım, devlet tarafından onaylanmış devresi, üstün kalite bileşenleri, ultra düşük gürültülü op amplifikatörleri ve dengeli I/O bağlantıları sayesinde yüksek hassasiyetli ses frekansı ayrımını sağlar. CX3400 özellikleri arasında: Optimal hoparlör koruması için tüm ayrım çıkışlarında sınırlayıcılar; sürücülerin doğru faz hizalaması için ayarlanabilir Zaman Gecikmesi; Yüksek Frekanslı (HF) boynuz eşitlemesi için sürekli yönlülük telafisi; ve subwoofer uygulamalarınız için ideal olan mono “Düşük Toplam” Çıkışı (sadece stereo modlar) bulunmaktadır.

Ses Kalitesi

Bir ses sistemi doğru bir şekilde ayarlandığında, güçlü, dengeli ve verimli hale gelir. Bas içeriği yumuşak ve sıkıdır, vokaller ve aletler zengin, keskin ve iyi tanımlıdır. CX3400 ayrımının doğru sinyal işlemesi kritik hoparlör bileşenlerini korur ve genel sistem verimliliğini artırır. Tüm Giriş ve Çıkış bağlantıları dengeli/dengesiz XLR'dir ve düşük frekans sürücü koruması için 25 Hz Düşük Kesim filtreleri özelliktedir - ayrıca büyük bir sistemi sorun giderme işlemini neredeyse çaba gerektirmeden yapabilmeniz için Sessiz ve Faz Tersine Çevirme anahtarlarına sahiptir!

Bir Ayrım Nedir?

Bunu okuyorsanız, bir ayrımın ne olduğunu zaten biliyorsunuzdur - ve bir tanesine ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak çok yönlü PA sistemlerine yeniyseniz, kısaca bir genel bakış sunalım. Hoparlörler (bizim transdüser dediğimiz) elektrik sinyallerini ses dalgalarına dönüştürür. Ve bir transdüser ne kadar iyi tasarlanmış ya da yapılmış olursa olsun, tek başına tüm ses spektrumunu üretemez. Düşük frekanslı sesler, bir transdüseri maksimuma kadar itme eğilimindedir, bu da aynı transdüserin ses kalitesiyle tiz içeriği üretmesini imkansız kılar. (Sınırınızı bench-press yaparken yüksek falsetto şarkı söylemeyi deneyin!) İşte bu yüzden yüksek kalit eli ses sistemleri işi bölmek için birden fazla hoparlör (woofer ve tweeter) kullanır. Woofer (genellikle daha büyük olan transdüser) tüm ağır işleri yaparken, tweeter yüksek frekans içeriğini kolayca işleyebilir. Üç ve dört yönlü sistemler işi daha da böler, bireysel transdüserlerin tasarlandıkları frekans aralığını üretmelerine izin verir. Bu görevleri çeşitli amplifikatörler ve transdüserler arasında bölmek için ayrımın işlevi vardır.

Ayır ve Fethet

CX3400 üç çalışma modu sunar: Sol ve Sağ Düşük (woofer) ve Yüksek (tweeter) için 2-yönlü stereo; ve Sol ve Sağ Düşük, Orta ve Yüksek için 3-yönlü stereo; ve Düşük, Düşük-Orta, Yüksek-Orta ve Yüksek için 4-yönlü mono. Kolaylığınız için, CX3400'ün ön paneli zarif ve kolay okunan bir LED matrisi ile donatılmıştır, böylece hangi çalışma modunun seçildiğini - ve hangi kontrollerin şu anda aktif olduğunu bir bakışta görebilirsiniz.

CD Boynuz Telafisi

Bir sürücü, bir boynuz aracılığıyla açık alana yayıldığında, verimliliği artar. Son birkaç yılda, sürekli yönlülük boynuzları yaygın popülerlik kazandı, çünkü tüm frekans aralıklarında tutarlı dağılım üretmek üzere tasarlandılar - ancak frekans ne kadar yüksekse, verimlilik o kadar düşer. Bunu telafi etmek için, CX3400, eşitleme uygulanmadan önce bile düz bir frekans tepkisi sağlamak için CD boynuzları için seçilebilir bir önceden EQ içerir. Bu önceden eşitleme, sinyal kazancını 3,5 kHz'de 3 dB artırır, ardından 22,5 kHz'e kadar 6 dB/oct. ile artar.

Düşük Toplam Çıkış

Stereo modda, CX3400 Düşük Toplam düğmesine basarak “Mono Bas” moduna geçirilebilir. Bu özellik aktive edildiğinde, Sol ve Sağ kanallardaki LF sinyalleri toplanır ve ardından Kanal 1 Düşük Çıkışa yönlendirilir, buradan aktif subwoofer'larınızı, pasif subwoofer güç amplifikatörlerinizi veya aydınlatma kontrol cihazlarınızı vb. sürmek için kullanılabilir. Düşük Toplam Çıkışı, insanların son derece düşük bas frekanslarını yön belirtmeyen olarak algılamaları nedeniyle monodur.

Olağanüstü Değer

Olağanüstü CX3400, küçük kulüplerde veya büyük salonlarda hoparlör sistemleri gibi geniş bir uygulama yelpazesi için idealdir, sahne monitör sistemlerinizin ses kalitesini artırır - veya stüdyo monitörlerinizin performansını bir subwoofer ekleyerek geliştirir. Yüksek hassasiyetli CX3400, ses sisteminizin performansını optimize etmenin ve aynı zamanda değerli hoparlör yatırımınızı korumanın süper etkili ve uygun fiyatlı yoludur! Yetkili BEHRINGER bayinize uğrayın veya SUPER-X PRO CX3400'ünüzü bugün çevrim içi olarak alın!

Behringer CX3400 V2 Crossover Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.