×

Behringer DI800 V2 Aktif DI Box

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • Profesyonel ve çok amaçlı 8 kanallı direkt enjeksiyon kutusu, sahne ve stüdyo uygulamaları için
  • Enstrümanların mikserlere ve amplifikatörlere direkt bağlantısı için empedans ve sinyal eşleme sağlar
  • Servo-dengeli işlem nedeniyle ultra düz frekans yanıtı
  • Opsiyonel şebeke veya phantom güç kaynağı işlemi
  • En fazla 3.000 Watt'a kadar olan hoparlör çıkışlarına direkt bağlantıya izin verir
  • Düşük seviye sinyallerin ön amplifikasyonu için +20 dB kazanç anahtarı
  • Anahtarlanabilir giriş zayıflatma, +40 dB'ye kadar giriş seviyelerine izin verir
  • Tipik toprak döngüsü problemlerini ortadan kaldıran Toprak Kaldırma anahtarı
  • Daha fazla ekipmanın kolay bağlantısı için bağlantı çıkışı
  • 1/4" TRS ve altın kaplama XLR konnektörler
  • Aydınlatmalı anahtarlar, karanlık sahne ortamlarında mükemmel işlemi sağlar
  • Gürültüsüz ses ve düşük güç tüketimi için dahili anahtarlamalı güç kaynağı (100
    - 240 V~)
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı


ULTRA-DI PRO DI800 V2

ULTRA-DI PRO DI800, profesyonel bir şebeke/phantom güç kaynaklı 8 kanallı aktif DI-box'tır. Sahne üzerindeki veya stüdyodaki herkesi barındıracak kadar girişe sahip bir rack montajlı DI ünitesine ihtiyacınız varsa, DI800'e bağlanmanız gerekiyor!


PRO-Aktif

Direkt Enjeksiyon (DI) kutuları, gitarların, basların ve klavyelerin (diğer hat seviyesi cihazların yanı sıra) ses miksere ve kaydedicilere bağlanmasını mümkün kılar. Onlar, düzgün empedans eşlemesi ve sinyal bütünlüğünün korunması için kesinlikle gereklidir. Aktif DI800'ümüz, pasif DI kutularından çok daha fazla kaynak sinyalinizi koruyan “tamponlanmış” girişlere sahiptir. DI800'den çıkan dengeli sinyaller son derece düşük empedanslıdır (genellikle 680 ?'den daha az) ve gürültüye ve RF Girişimine (RFI) karşı çok daha az hassastır.


1/4" Giriş, XLR Çıkış – Daha Fazlası Olmalı mı?

Sonuçta, tüm DI kutuları aynı şeyi yapıyor, değil mi? Evet, bir bakıma, ama DI800 sadece “bas gitar girişi, mikrofon seviyesi sinyal çıkışı”ndan çok daha fazlasını yapar. Gerçekten çok yönlü bir giriş sinyali araç kitidir. DI800'ün standart pasif DI kutularına göre sahip olduğu sadece iki avantaj şunlardır:

Belki gitar amfinizin hoparlör çıkışını miksere bağlamak isterdiniz? Bir problem değil, DI800, 3,000 Watt'a kadar hoparlör çıkışlarına bağlanmanıza ve bunları dengeli XLR çıkışlarına dönüştürmenize izin veren -30 dB zayıflatma anahtarı özelliğine sahip!

Zayıf gelen sinyal mi? DI800, düşük seviyeli giriş sinyallerini gerçek güce ve sarsılmaz etkiye sahip dengeli sinyallere yükseltme konusunda gerçekten işe yarayan bir +20 dB anahtarı içerir.

Tabii ki, DI800 kolay ekipman bağlantısı için bir Link çıkışı sağlar, örneğin sahnedeki amplifikatörleriniz ve monitör konsollarınız. Servo-dengeli performans, ultra düz frekans yanıtını garanti eder - ve altın kaplama XLR çıkış konektörleri güvenilir, düşük gürültülü çalışma sağlar. Kanal başına toprak kaldırma anahtarları

Güç Gezisi

Pasif karşı parçalarının aksine, aktif DI kutuları iç elektroniklerinin çalışması için bir güç kaynağına ihtiyaç duyar. DI800, iki güç seçeneği sağlar: en yakın duvar prizinden veya güç çubuğundan 100 - 240 V~ veya mikserinizin phantom güç kaynağından +48 V DC.

Üstün Ses, İnanılmaz Değer

8 kanallı ULTRA-DI PRO DI800, son derece uygun bir fiyata olağanüstü ses kalitesi sunar. En yakın BEHRINGER bayinizde DI800'ün sesinizi nasıl anında iyileştirebileceğini öğrenin veya bugün çevrimiçi siparişinizi verin!

Behringer DI800 V2 Aktif DI Box Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.