×

Behringer KM750 Power Amfi

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • 4 Ohm'da 2 x 400 Watt; 8 Ohm'da 2 x 200 Watt; 8 Ohm'da (köprü modu) 750 Watt
  • Nihai vuruş ve netlik için ATR (Hızlandırılmış Geçici Tepki) teknolojisi
  • Geçişlenebilir sınırlayıcılar güvenilir aşırı yük koruması ile maksimum çıkış seviyesi sunar
  • Güç, sinyal ve klip LED'leri performansı izlemek için
  • Herhangi bir kaynakla uyumlu olması için XLR, 1/4 '' TRS ve RCA giriş konektörleri
  • Profesyonel hoparlör konektörleri ve "dokunma geçirmez" bağlama postaları çoğu hoparlör kablolama sistemini destekler
  • Her kanalda bağımsız DC ve kısa devre koruması otomatik olarak amplifikatörü ve hoparlörleri korur
  • Ultra yüksek geçici yanıt ve mutlak güvenilirlik için yüksek akımlı toroidal transformatör
  • Soğutucuda aktif soğutma
  • "Tank gibi yapılmış" darbe dirençli, tüm çelik 2U raf montaj şasisi
  • 3-Yıllık Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı

KM750

Şaşırtıcı KM750, hafif (18.7 lbs/8.5 kg) bir pakete kalp durduran 750 Watt çıkış gücü sığdırır, bunun nedeni Hızlandırılmış Geçici Tepki (ATR) teknolojimizdir. Bol güç (Köprü modunda 750 Watt; 4 Ohm'da 2 x 400 Watt; 8 Ohm'da 2 x 200 Watt) ve yüksek teknolojili verimlilik bir araya gelerek, yıllarca sürecek şekilde süper şarjlı bir işçi elde edersiniz.

Hızlandırılmış Geçici Tepki, Nakavt Darbesini Verir

Woofer konisini bir bas vuruşuna yetişecek kadar hızlı bir şekilde dışarı itmek için büyük enerji darbeleri (akım ve voltaj) gereklidir. Buna Geçici Tepki denir ve bu, amplifikatör tasarımının kutsal kasesidir. Transistörleri dikkatlice seçerek ve devrelerimizin diğer özel bölümlerini optimize ederek, amplifikatörlerimiz en zorlayıcı elektronik bas darbelerine bile anında tepki verebilir. Eğer PA sisteminizdeki woofer'lar ayak uydurabilirse, seyirciniz daha sıkı, daha net, daha doğal bir ses duyar.

KM750, çoğu güç amplifikatörünün aksine, giriş sinyalinin yalnızca doruklarıyla güç kaynağı raylarını etkili bir şekilde modüle eder. Bu teknoloji, üstün performansı ve verimliliği ile pro ses amplifikatör tasarımlarını devrimleştirdi.

Yüce Basit Operasyon

Ön panel kontrolleri ve göstergeleri, sisteminizin hayati belirtilerini bir bakışta sağlar. Güç düğmesine bastıktan sonra, Güç LED'i amplifikatörün kullanıma hazır olduğunu gösterir. Tüm kanallarda, bir sinyal mevcut olduğunda ışık veren Sinyal LED'leri ile birlikte pozitif-durak Gain kontrolleri bulunur, ayrıca Klip LED'leri giriş sinyalini azaltmanız gerektiği konusunda uyarır.

Tıpkı ön panel kadar zarif olan arka panel, dengeli XLR ve ¼ "TRS, artı dengesiz ¼" TS ve RCA bağlantılarına ev sahipliği yapar. Profesyonel kilitleme hoparlör Çıkışlarınızı veya hoparlörleri güvenle bağlamak için dokunma geçirmez bağlama postalarını seçin. Aynı panel, KM750'yi Mono, Stereo (iki kanal modu) veya mono Köprü moduna getiren anahtarları içerir. Dahili aşırı yük korumasını etkinleştirmek için Limiter Açık/Kapalı anahtarını çevirin.

Ses Değeri

Şaşırtıcı KM750 güç amplifikatörü çalışan müzisyen için üretilmiştir. Olağanüstü hafiftir, Hızlandırılmış Geçici Tepki (ATR) teknolojimiz sayesinde masif 750 Watt çıkış gücü sağlar ve yolda yaşama dayanacak kadar sağlamdır. Ayrıca, KM750'nin ultra hafif fiyat etiketi, size daha fazla şeyi yükseltmek için nakit bırakacaktır! Bugün BEHRINGER bayinize giderek KM750'yi kontrol edin veya çevrimiçi olarak sipariş verin!

Behringer KM750 Power Amfi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.