×

Behringer MODEL D Synthesizer

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • İnanılmaz analog synthesizer, üçlü VCO tasarımı ile delice yağlı müzik yaratımına olanak sağlar
  • Eşleşen transistörler ve JFET'ler ile orijinal "D Tipi" devrelerin otantik reprodüksiyonu
  • Ultra yüksek hassasiyetli 0,1% İnce Film dirençler ve Polifenilen Sülfür kapasitörler
  • Otantik VCO, VCF ve VCA tasarımlarına dayalı saf analog sinyal yolu
  • Nihai sesler için değişken nabız genişlikleri ile 5 değişken osilatör şekli
  • Efsanevi ses performansı için rezonanslı klasik 24 dB merdiven filtresi
  • Gelişmiş ses yaratımı için geçişli düşük/yüksek geçiren filtre modu
  • Adanmış ve tamamen analog üçgen/kare dalga LFO
  • 16-sesli Poly Chain, 16 sesli polifoniye kadar birden çok sentezleyiciyi birleştirmeyi sağlar
  • Yarı modüler tasarım, hemen performans için herhangi bir yamanın gerekmemesini sağlar
  • Aşırı sürüş devresi, seslere deli baharat ve kenar ekler
  • Gürültü jeneratörü, dalga formu oluşturmayı dramatik olarak genişletir
  • Tam Eurorack çözümü - ana modül standart bir Eurorack kutusuna transfer edilebilir
  • 48 kontrol, tüm önemli parametrelere doğrudan ve gerçek zamanlı erişim sağlar
  • Harici ses girişi, harici ses kaynaklarını işlemek için
  • En yüksek sinyal bütünlüğü sinyal aşamaları ile düşük ve yüksek seviye çıkışları
  • MIDI kanalı ve Ses Öncelikli seçimi ile kapsamlı MIDI uygulaması
  • 3 Yıllık Garanti Programı*
  • İngiltere'de tasarlandı ve mühendislik hizmeti verildi.


Klavyelere Duyulan Tutku

Kurucumuz Uli Behringer, klavyelere karşı derin bir tutkuya sahiptir. 1961'de İsviçre'nin küçük bir kasabası olan Baden'de doğan Uli, müzikal bir ailede büyüdü. Annesi, ona dört yaşında piyano çalmayı öğretti. Babası bir bilim insanıydı ve aile evinde devasa bir org yapıp genç çocuğa elektronik hakkında her şeyi öğretti. Bu yüzden 17 yaşında Behringer, ilk synthesizer'ını - UB-1'i inşa etti. Daha sonra ses mühendisliği alanında bir derece aramak için üniversiteye giderken, Uli elektronik bilgisini kullanarak, üniversitenin uygun stüdyo ekipmanı sağlama yeteneğinin bıraktığı boşluğu doldurmak için kendi equalizer'larını ve sinyal işlemcilerini inşa etti. Ürünlerinin ne kadar iyi olduğu hakkında söylentiler yayılmaya başladı ve arkadaşları için ekipman yapmaya başladı - BEHRINGER mirası başlamıştı. Gerisi, dedikleri gibi, tarih...


MODEL D

1970'ler ilk gerçekten taşınabilir analog synthesizer'ı doğurdu ve Jan Hammer, Chick Corea, Rick Wakeman, Jean-Michel Jarre, Isao Tomita ve Keith Emerson gibi birkaç tanınmış müzik sanatçısı tarafından hızla benimsenmesine rağmen, biraz kaprisli ve oldukça pahalıydı. Bu ikonik synthesizer'a ultra-uygun fiyatlı bir saygı duruşu olan BEHRINGER MODEL D, orijinalin tüm özelliklerine ve daha fazlasına sahip olup, inanılmaz bir incelik ve kolaylıkla neredeyse her türlü monofonik sesi hayal edebilmenizi sağlar. Saf analog sinyal yolu, otantik VCO, VCF, VCA ve merdiven filtre tasarımlarına dayalıdır ve adanmış ve tamamen analog üçgen/kare dalga LFO ile birlikte çalışır. Koruma ve kolaylık söz konusu olduğunda, MODEL D hatta standart bir Eurorack'e monte edilebilir, bu da onu stüdyo ve/veya yol için ideal kılar. MODEL D'ye sahip olmak, kendi kişisel zaman makineniz olması gibidir, geçmişi özgürce kucaklamanızı veya geleceği şekillendirmenizi sağlar!


Orijinaline Sadık

MODEL D'yi tasarlarken büyük özen gösterildi, bu da eşleşen transistörleri ve JFET'leri, ultra yüksek hassasiyetli %0.1 ince film dirençlerini ve polifenilen sülfür kapasitörlerini içeren orijinal "D Type" devrelerine sadık kaldı. Bu detaylara yönelik bu yoğun dikkat, MODEL D'ye süper yağlı bas ve lead tonları, çarpıcı efektler, progresif organ sesleri - ve hayal gücünüzün diğer dünya seslerine kadar her şeyi kapsayan ultra esnek ses şekillendirme yeteneğini verir.


Büyük, Yağlı Tonlar

1970'ler ve 80'lerde atılan ilham verici synthesizer parçaları, progresif rock, wave ve synth-pop müziğin annallerine sonsuza dek kazındı, onları her anlamda gerçekten klasik yaptı. MODEL D'nin efsanevi VCO, VCF ve VCA devreleriyle saf analog sinyal yolu, tüm bu sihiri yeniden yaratmanızı sağlar - veya sizi kendi haklarınızda bir efsane yapacak inanılmaz yağlı ve orijinal sesler tasarlar!


VCO Triple Play

MODEL D'nin 3 son derece esnek Voltaj Kontrollü Osilatörü (VCO), mükemmel sesi şekillendirmek için 5 dalga formunda inanılmaz bir çeşitlilik sağlar. Osilatörler 1 ve 2 seçeneklerini içerir: üçgen; üçgen/testere; testere; kare; geniş darbe; ve dar darbe, OSC 3 ise: üçgen; ters testere; testere; kare; geniş darbe; ve dar darbe özelliklerine sahiptir. Ek olarak, tüm 3 VCO, son derece geniş bir 6 oktavlık aralıkta (LO, 32', 16', 8', 4' ve 2') ayarlanabilir. Bu muhteşem esneklik, en iyi şekilde yaratıcı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları size sunar.


24 dB Merdiven Filtresi ve VCA

MODEL D'nin sesinin çok kalbi, kesme frekansını, vurguyu ve konturu ayarlayarak mükemmel sesi bulmanızı sağlayan son derece esnek 24 dB Merdiven Filtresi'dir. MODEL D'nin Filtre Modu anahtarı, seçiminizin aralığını seçmek için Lo- veya Hi-pass olarak ayarlanabilir. Ayrıca, kesme frekansının zamana göre nasıl etkilendiğini belirlemek için Saldırı, Bozulma ve Sürdürme kontrollerini ayarlayabilirsiniz. VCA Bozulma anahtarı, tuş serbest bırakıldıktan sonra notanın ne kadar süreyle devam edeceğini belirlemenizi sağlar. Ek olarak, filtre-anahtar izleme desteği, çalınan nota dayalı olarak ne kadar filtrelemenin uygulanacağını seçmenize olanak sağlar. Ve modülasyon eklemek isterseniz, Filtre Modülasyon anahtarını Açık konumuna getirin ve Kontrolörler Mod Mix düğmesini kullanın. VCA, MODEL D'nin geri bildirim devresi aracılığıyla bile aşırı yüklenebilir, böylece seslerinize deli bir baharat ve keskinlik ekleyebilir - değerli düşük frekans içeriğinize "hoşça kal" demeden.


Dalgaları Yapmak

MODEL D'nin onboard modülatörlerinin her zaman tam kontrolündesiniz, bunlar: ayarlanabilir Akort; Mod Derinliği; LFO Hızı; Kayma (portamento); ve Mod Mix düğmeleri. Üçgen veya kare dalga salınımı; modülasyon Açık veya Kapalı; OSC 3 veya Filtre EG (Filtre Zarfı); ve Gürültü (Mod SRC) veya LFO arasında seçim yapmak için bir dizi anahtar sağlanır. Akort düğmesi, OSC 1, 2 ve 3'ün frekansını ayarlamak için kullanılır (OSC 3 anahtarı kapalı olduğu sürece). İç Gürültü jeneratörü, dramatik olarak genişletilmiş dalga formu oluşturma için Pembe veya Beyaz gürültü arasında geçiş yapılabilen, varsayılan modülasyon kaynağıdır, aksi takdirde 3.5 mm giriş jakında bir dış Mod Kaynağı bağlanmıştır. Daha önce belirttiğimiz gibi, BEHRINGER MODEL D, sınıfındaki en iyi mono, tam analog synthesizer'dir - özellikle ses kalitesi, çok yönlülük ve uygun fiyat açısından.


16-Nota Poli Zincir Hazır

Tek notalı bir enstrüman (bir seferde bir nota) olmasına rağmen, MODEL D'nin 16-nota Poli Zincir fonksiyonu, 16 sesli polifoniye kadar çoklu sentezleyicileri birleştirmenize olanak sağlar - ayrıca 1970'lerin ve 80'lerin öncülerine göre çok daha iyi güvenilirlik ve stabilite sağlar.


Yarı Modüler Tasarım

Düşündürücü doğrusal bir iş akışı etrafında tasarlanan MODEL D, hiçbir yama gerektirmeyen yarı modüler tasarımından büyük ölçüde yararlanır, hemen performans sergilemek için. Sadece favori klavyenizi veya bilgisayarınızı MIDI üzerinden DIN veya USB ile bağlayın - ve analog müzik sentezinin dünyasını hemen kutudan çıkarıp keşfetmeye başlayın.


Eurorack Hazır

Yol veya stüdyodaki yaşamın zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanan MODEL D'niz, mevcut sisteminize mükemmel bir entegrasyon için kolayca standart bir Eurorack kasasına aktarılabilir.


Kontroller ve Bağlantılar

Kendimize yardım edemeyiz - sizin gibi, biz de dişli kafalarıyız. Numaraları isteyenler için, MODEL D'nin, müzik yaratmanıza geri getiren son derece sezgisel bir formatla düzenlenmiş 29 düğmesi ve 19 anahtarı vardır. Giriş ve çıkış bağlantıları arasında: USB/MIDI DIN üzerinden MIDI I/O ve Thru; modülasyon ve ses girişleri; OSC1 frekans kontrolü; filtre kesme frekansı, rezonans ve konturun dış kontrolü; Ana Çıkış - ve Kulaklıklar, kendi özel Ses kontrolüne sahiptir.


Hayal Gücünüzü Serbest Bırakın

Sadece zarfları itmeye değil, onları yaratmaya gelince, MODEL D hayal gücünüze ses verir - ve çok uygun fiyatlıdır. Modern performans, klasik analog sesi çağırdığında - BEHRINGER MODEL D'yi çağırır!

Muhteşem MODEL D'yi deneyimlemek için bayinizi ziyaret edin veya bugün çevrimiçi olarak sizinkini alın. MÜZİK hiç bu kadar iyi hissetmedi!

Behringer MODEL D Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Synthesizer Çok Satanlar