×

Behringer NEUTRON Synthesizer

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Parafonik sentezleyici, inanılmaz kalın müzik yaratımı için otantik çift 3340 analog osilatörlerle
  • Klasik ses performansını yeniden oluşturmak için efsanevi VCO tasarımına dayalı saf analog sinyal yolu
  • Hemen performans için hiçbir yamanın gerekmeyeceği varsayılan yönlendirmelere sahip yarı modüler mimari
  • Osilatör dalga formu kontrolü, 5 şekil arasında (ton modu, darbe, testere dişi, üçgen, sinüs) sorunsuz bir şekilde karışır
  • Bireysel darbe genişliği / ton mod kontrolü en üst düzeyde sesler sağlar
  • Parafonik mod, her iki osilatörün bağımsız olarak kontrol edilmesine olanak tanır
  • Kendi kendini osilasyon yapan, çift çıkışlı çok modlu VCF (örn. LP+HP jaklarda mevcut)
  • VCF ve VCA modülasyonu için 2 analog ADSR jeneratörü
  • Efsanevi BBD (Bucket Brigade Delay) teknolojisine dayalı çok aşamalı analog gecikme
  • Beş dalga formu şekli, MIDI saat senkronizasyonu ve anahtar senkronizasyonu ile esnek LFO
  • Gürültü jeneratörü dalga formu oluşturmayı büyük ölçüde genişletir
  • Aşırı sürüş devresi seslerinize zengin analog sıcaklık ve kenar ekler
  • Tüm parametrelere doğrudan ve gerçek zamanlı erişim için 36 kontrol ve 7 düğme
  • Yaratıcı yama esnekliği için zayıflatıcılar, çoğaltıcılar, sönümleme oranı sınırlayıcı ve yaz aylarını içeren yardımcı fonksiyonlar
  • İnanılmaz miktarda yama seçeneği için 32 giriş / 24 çıkış jak matrisi
  • Ek yaratıcılık için yama yapılabilir ses oranında örnek ve tutma ile kayma
  • Özel seviye kontrolü ile güçlü kulaklık çıkışı
  • Dış ses girişi, dış ses kaynaklarını işlemek için
  • Klavye / sıralayıcıya bağlantı için kapsamlı USB/Midi uygulaması
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Birleşik Krallık'ta tasarlandı ve mühendislik yapıldı.


NEUTRON

1970'ler ve 80'ler taşınabilir analog sentezleyicilerin ilk dalgasını doğurdu ve Jan Hammer, Chick Corea, Rick Wakeman, Jean-Michel Jarre, Isao Tomita ve Keith Emerson gibi birçok ünlü müzik sanatçısı tarafından hızla benimsenmesine rağmen, oldukça kaprislilerdi ve çok pahalıydı.
Öncüllerinin tüm özgün özelliklerine ve dahasına sahip güncellenmiş bir versiyonu olan BEHRINGER NEUTRON, neredeyse her türlü monofonik sesi inanılmaz bir incelik ve kolaylıkla canlandırmanıza olanak tanır. Saf analog sinyal yolu, esnek çok dalgalı bir LFO ve klasik Bucket Brigade Delay (BBD) ile birlikte otantik VCO, VCF, VCA ve durum değişkeni filtre tasarımlarına dayanmaktadır. NEUTRON'un Parafonik modu, her iki 3340 analog osilatörün ton seçeneklerini genişletmek için bağımsız olarak kontrol edilmesine olanak tanır. Ve koruma ve kolaylık söz konusu olduğunda, NEUTRON standart bir Eurorack'e monte edilebilir, bu da onu stüdyo ve/veya yolda olmak için ideal kılar. Bir NEUTRON'a sahip olmak, geçmişi özgürce benimsemek veya geleceği şekillendirmek için kendi kişisel zaman makineniz olmasına eşittir!

Yarı Modüler Tasarım

Doğrusal bir iş akışı etrafında tasarlanmış olan NEUTRON, yarı modüler tasarımından büyük ölçüde faydalanır ve hemen performans için herhangi bir yama gerektirmez. NEUTRON'unuzu kendi kendine osilasyona koyun, en sevdiğiniz klavyeyi veya bilgisayarınızı MIDI üzerinden DIN veya USB ile bağlayın - ve kutudan çıkar çıkmaz analog müzik sentezinin dünyasını keşfetmeye başlayın.


Klasiklere Sadık

NEUTRON'un müzikal tarih yapan klasik sentezleyicilerin devrelerine sadık kalmasını sağlamak için büyük bir özen gösterilmiştir. Bu detaya olan bu yoğun odaklanma, NEUTRON'a, süper kalın bas ve solo tonlardan, şaşırtıcı efektlere, ilerici org seslerine ve hayal gücünüzün öteki dünyasına kadar her şeyi kapsayan ultra esnek ses şekillendirme yeteneğini verir.


Büyük, Kalın Tonlar

1970'lerde ve 80'lerde oluşturulan ilham verici sentezleyici parçalar, progresif rock, dalga ve synth-pop müziğin annallerine kazınmıştır, bu da onları her anlamda gerçekten klasik yapar. NEUTRON'un efsanevi VCO, VCF ve VCA devreleriyle saf analog sinyal yolu, tüm bu sihri yeniden yaratmanıza veya kendi hakkınızda bir efsane olacak inanılmaz kalın ve özgün sesler tasarlamanıza olanak tanır!


VCO Çift Oynama

NEUTRON’un son derece esnek çift Voltaj Kontrollü Osilatörleri (VCO), mükemmel bir ses şekillendirmek için 5 benzersiz dalga formu kullanarak inanılmaz bir aralık sunar. Osilatörler 1 ve 2 için seçenekler şunlardır: Ton Modu; Kare; Testere Dişi; Üçgen ya da Sinüs; bu, son derece geniş, 3 oktav aralığında (32', 16', 8') ayarlanabilir. Bu muhteşem esneklik sizi en yaratıcı şekilde olmanız için tüm araçlarla donatır.


12 dB Durum Değişkenli Filtre ve VCA

NEUTRON'un sesinin kalbi, mükemmel sesi ayarlamak için kesme Frekansı (10 Hz - 15 kHz), Modülasyon ve Zarf Derinliği ile serbestçe deney yapmanıza olanak tanıyan son derece esnek 12 dB Durum Değişkenli Filtresidir. NEUTRON'un Filtre Modu anahtarı, geniş bir ton seçeneği için 3 ayar (yüksek geçiş, bant geçiş ve düşük geçiş) sağlar. Ek olarak, filtre Keytracking desteği, çalınan nota üzerine uygulanan filtrelemenin miktarını seçmenizi sağlar. VCA, NEUTRON’un Aşırı Yük devresi aracılığıyla bile aşırı yüklenebilir, böylece seslerinize deli baharat ve kenar eklersiniz – değerli düşük frekans içeriğinize "hoşça kal" demeden.


Dalgaları Yapmak

NEUTRON'un dahili modülatörlerinin her zaman tam kontrolü altındasınız, bu modülatörler: ayarlanabilir Akort; OSC karışımı; Şekil; ve Darbe genişliği düğmeleri özelliği taşır. Parafonik açma/kapama; OSC Senkronizasyonu ve Oktav Aralığı seçimi için bir dizi anahtar sağlanmıştır. Dahili LFO, 3,5 mm giriş jakına harici bir Frekans Mod kaynağı bağlanmadıkça VCF için varsayılan modülasyon kaynağıdır. Daha önce belirttiğimiz gibi, BEHRINGER NEUTRON, sınıfında önde gelen mono, tam analog sentezleyicidir – özellikle ses kalitesi, çok yönlülük ve uygun fiyat söz konusu olduğunda.


Kaçan Tugay


NEUTRON içindeki tam analog, kova tugayı devresi 25 - 640 ms gecikme süresi sağlar. Daha düşük zaman ayarlarında, yankılarınız keskin ve enerjik olacak; ancak daha uzun ayarlarda, harika bir analog gecikmenin özelliği olan doğal yüksek frekans kaybını deneyimleyeceksiniz. Tekrarları en üst düzeye çıkardığınızda, zihin açan kaçan gecikme dizeleri için muhteşem bir kendi kendine osilasyon dozunu alırsınız.

Çift Zar Generatörleri

Zar üretimi söz konusu olduğunda, NEUTRON 2 ADSR (Atak, Bozulma, Sürdürme, Serbest Bırakma) zar generatörü sayesinde tüm temelleri kapsar. NEUTRON, bir profesyonel müzisyenin talep edebileceği tüm çok yönlülüğü ve ton şekillendirme seçeneklerini sunar.


Eurorack Hazır

Yol hayatının veya stüdyodaki zorluklarını ele almak üzere tasarlanmış NEUTRON, mevcut sisteminize mükemmel bir entegrasyon için standart bir Eurorack 80HP kasasına kolayca aktarılabilir.
Kontroller ve Bağlantı
Kendimize engel olamıyoruz - tıpkı sizin gibi biz de ekipman tutkunuyuz. Rakamları isteyenler için, NEUTRON'un çok sezgisel bir formatta düzenlenmiş 36 düğmesi ve 7 anahtarı vardır. Müzik yaratımınıza tekrar neşe katan şey budur. Dahili yama matrisi 32 Giriş x 24 Çıkış TS 1/8" (3,5 mm) bağlantı sağlar. Ek G/Ç şunları içerir: USB/MIDI DIN üzerinden MIDI G/Ç ve Arası; ana ses Girişi ve Çıkışı; ve Kulaklıklar – kendi özel seviye kontrolü ile.


Hayal Gücünüzü Serbest Bırakın

Sadece zarları itmek değil, onları yaratmak söz konusu olduğunda, NEUTRON hayal gücünüze sesini verir – ve çok uygun fiyatlıdır. Modern performans klasik analog sesi çağırdığında – BEHRINGER


NEUTRON'u çağırır!

Muhteşem NEUTRON'u deneyimlemek için bayinizi ziyaret edin veya bugün çevrimiçi olarak alın. MÜZİK hiç bu kadar iyi hissedilmemişti!

Behringer NEUTRON Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Synthesizer Çok Satanlar