×

Behringer PMP4000 1600-Watt 16-Kanal Power Mikser

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Ultra kompakt 2 x 800 Watt stereo güç karıştırıcı (1600 Watt köprülü mod)
  • Devrimci D Sınıfı amplifikatör teknolojisi: muazzam güç, inanılmaz ses performansı ve süper hafif
  • Geleneksel motorlu karıştırıcıların neredeyse yarısı ağırlığında ultra kompakt tasarım
  • 16 kanallı mikser bölümünde 8 mono ve 4 stereo kanal ve ayrı CD / Kaset giriş / çıkışı bulunur
  • reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter ve çeşitli çoklu efektler dahil 100 müthiş ön ayarlı stüdyo sınıfı 24 bit stereo FX işlemci
  • Devrim niteliğinde FBQ Geri Besleme Algılama sistemi, geri bildirimin kolayca kaldırılması için kritik frekansları anında ortaya çıkar
  • Kondenser mikrofonlar için değiştirilebilir +48 V fantom güç ile 8 yüksek kaliteli XENYX Mic Preamp
  • Tüm mono kanallarda etkili, son derece müzikal 3 bant EQ, değiştirilebilir Low cut filtre ve Clip LED'lerStereo 7-bant grafik EQ, monitörün veya ana çıkışların hassas frekans düzeltmesine izin verir
  • Voice Canceller işlevi, şarkıcının sesini karaoke uygulamaları için kayıtlardan kaldırır
  • Seçilebilir stereo (ana Sol / Sağ), çift mono (ana / monitör) veya köprülü mono amplifikatör çalışma modu
  • Daha fazla canlılık ve gelişmiş stereo görüntü için nefes kesici XPQ 3D stereo surround efekti
  • Harici sinyal kaynaklarını bağlamak için ayarlanabilir stereo CD / Kaset girişi
  • Daha fazla esneklik için çok fonksiyonlu stereo Preamp çıkışları
  • Dahili anahtarlamalı güç kaynağı, gürültüsüz ses, üstün geçici tepki ve çok düşük güç tüketimi
  • 3 Yıllık Garanti Programı *
  • Almanya'da tasarlandı


EUROPOWER PMP4000

Bu harika PMP4000 Güçlü Mikser, inanılmaz bir güç-ağırlık oranını korurken muazzam güç (2 x 800 Watt stereo veya 1.600 Watt Köprü Modu) sağlar. Bu miksörler, yüksek verimli Sınıf-D teknolojisini ve son teknoloji bir anahtarlamalı güç kaynağını kullanır, bu da ağırlığı ve ısıyı önemli ölçüde azaltır. 16 kanallı PMP4000, 8 dahili stüdyo kalitesinde XENYX mikrofon önceden amplifikatörü, 4 stereo kanal, 100 harika önceden ayarlanmış efekt içeren 24-bit Multi-FX işlemci ve geri bildirim-free performans için özgün FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemi ile 7 bantlı stereo grafik EQ'yu içerir.


Sınıf-D - Büyük Güç, Mükemmel Ses

Devrim niteliğindeki Sınıf-D amplifikatör teknolojimiz sayesinde, size kullanımı kolay, ultra taşınabilir ve hafif bir pakette muazzam güç ve inanılmaz ses performansı sunabiliriz. Sınıf-D amplifikasyonu tüm farkı yaratır, nihai enerji verimliliğini sunarak ağır güç kaynaklarına ve büyük ısı yüzeylerine ihtiyaç duymadan çalışır. Bu harika teknoloji, geleneksel benzerlerinden çok daha hafif ağırlıkta son derece güçlü ürünler tasarlamanın ve üretmenin mümkün olmasını sağlar.


Hepsi Bir Arada Çözüm

Güçlü PMP4000, size 2 x 800-Watt stereo veya 2 x 800-Watt çift mono modu (mono Ana güçlü çıkış, 2. güçlü giriş aracılığıyla 1 Monitör gönderme sinyali) veya 1.600-Watt köprülü mono ses seçeneği sunar. İster bir folk üçlüsü, bir konuşma veya zihin açan stereo yamaları olan bir synth-rock grubu olsun, PMP4000 rahatlıkla uyum sağlar. Bu ses çeşitliliği, genellikle vokallerin ve stereo kayıtların sıklıkla bir araya geldiği kiliseler için de mükemmel bir seçim yapar.


Son Derece Üstün Mikrofon Önceden Amplifikatörler

PMP4000, tüm dünyada ses mühendisleri tarafından övgüyle karşılanan efsanevi, yüksek headroom XENYX mikrofon önceden amplifikatörlerimize sahiptir. Bu son teknoloji mikrofon önceden amplifikatörler, ses teknolojisinin evriminde büyük bir adımı temsil eder ve en pahalı bağımsız mikrofon önceden amplifikatörlerle kolayca yarışabilir. XENYX önceden amplifikatörler, 130 dB dinamik aralık sunar ve bant genişliği 10 Hz'den 200 kHz'nin çok üzerine kadar uzanır. Bu olağanüstü mikrofon önceden amplifikatörlerle silahlandırılmış olan PMP4000, biri mikrofonlarınızı fark etmeden yükseltmiş gibi net, kristal berraklığında performans sunar.


Dahili Dijital Multi-FX İşlemci

Stüdyo kalitesinde 24-bit Multi-FX işlemcimizle donatılmış olan PMP4000, size gecikme, koroda ve yankı gibi 100 nefes kesen dijital efekt preseti sunar. Bu efektleri herhangi bir kanala, monitörlere ve ana çıkışa uygulayabilirsiniz. Tabii ki, bağlı kaldığınız değerli dış ekipmanlarınız varsa, bu miksörler dahili FX işlemcisini baypas ederken onları karıştırmaya entegre edebilir.


FBQ - Tamamen Geri Bildirimsiz

20 yıldan fazla bir süredir BEHRINGER, en başarılı FBQ Geri Bildirim Eleme işlemcilerinin bazılarını tasarlamış ve üretmiştir. Şimdi bu teknolojinin avantajlarına sahip olabilir ve ürünümüze entegre edilmiş devrim niteliğindeki FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemi sayesinde bu teknolojiye sahip olabilir ve performansınıza odaklanabilirsiniz. Ultra hızlı bir geri bildirim tespit sistemi kullanarak, bu zeki devre, geri bildirim frekanslarını hemen tanımanıza ve dizginlemenize yardımcı olur. Belirli bir frekans aralığında geri bildirim algılandığında, ilgili EQ kaydırağında LED yanar, hangi kaydırağın aşağı indirilmesi gerektiğini size bir bakışta gösterir. Bu kadar basit!


Özel Özellikler...

PMP4000 ayrıca, sesi kaldırarak anında karaoke uygulamaları için vokalleri ortadan kaldıran Ses İptalci teknolojimizle donatılmıştır - ve stereo görüntüyü çok daha geniş ve gelişmiş hale getirmenizi sağlayan özgün XPQ 3D stereo surround efekti.


Bağlanma

CD/Tape RCA girişlerini kullanarak CD çalarlardan veya teyp masalarından dış stereo sinyalleri besleyin. Tersine, CD/Tape RCA çıkışları, miksörden bir kayıt cihazına hat seviyesinde sinyal gönderir. Sol ve sağ çıkış 1/4" konnektörleri, ek güç amplifikatörlerine bağ

lanmak da dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Monitör güç amplifikatörlerinizi veya aktif monitör hoparlörlerinizi Monitör Ses çıkışına bağlayın. Bu miksörlerdeki güçlü çıkışlar, profesyonel, burulabilen Speakon-uyumlu çeşitte mevcuttur. Ve bir mola vermek istediğinizde, uygun Bekleme anahtarı tüm mikrofon kanallarını susturur – ama arka plan müziği partinize devam etmesini sağlar!


Güçlü, Hafif, Güvenilir

Orta büyüklükteki etkinlikler, hafif PMP4000 (22,9 lbs/10,4 kg), kullanımı kolay 16 kanallı, 1600-Watt güçlü mikseri gerektirir. PMP4000, iş için en verimli ve uygun fiyatlı güçlü mikserdir ve saf bir analog mikser olarak veya saf bir güç amplifikatörü olarak da kullanılabilir. Övgüyle bahsedilen XENYX mikrofon önceden amplifikatörlerimiz, 24-bit Multi-FX işlemcimiz ve FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemimizle stereo 7-bantlı grafik EQ ile PMP4000, her türlü kamuya açık performansa olağanüstü ses kalitesi katmayı her zamankinden daha kolay hale getirir.

Behringer PMP4000 1600-Watt 16-Kanal Power Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.