×

Behringer PMP500 Power Mikser

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • Ultra kompakt 2 x 250 Watt stereo güçle çalışan mikser
  • Devrimci D Sınıfı amplifikatör teknolojisi: muazzam güç, inanılmaz ses performansı ve süper hafif
  • LCD ekranlı, çift parametreli, Musluk işlevi ve depolanabilir kullanıcı parametresi ayarlarına sahip ultra yüksek kaliteli Klark Teknik FX işlemci
  • Profesyonel vokal ve enstrümantal ses için süper kolay “tek düğmeli” işlevli ve kontrol LED'li stüdyo sınıfı kompresörler
  • Devrim niteliğinde FBQ Geri Besleme Algılama sistemi, geri bildirimin kolayca kaldırılması için kritik frekansları anında ortaya çıkarır
  • Yüksek kaliteli Behringer dijital kablosuz sistemi için "Kablosuz bağlantıya hazır" (dahil değildir)
  • 12 kanallı mikser bölümünde 4 mono ve 4 stereo kanal, 2 ek stereo giriş ve ayrı Aux girişi bulunur
  • Kondenser mikrofonlar için değiştirilebilir +48 V fantom gücüne sahip 6 yüksek kaliteli mikrofon preamp
  • Etkili, son derece müzikal 3 bant EQ, değiştirilebilir Düşük kesimli filtre ve Tüm mono kanallarda Klip LED'leri
  • Stereo 7-bant grafik EQ, monitörün veya ana çıkışların hassas frekans düzeltmesine izin verir
  • Seçilebilir stereo (ana Sol / Sağ), çift mono (ana / monitör) amplifikatör çalışması
  • Harici sinyal kaynaklarını bağlamak için ayarlanabilir Aux girişi
  • Aux girişi ile arka plan müziği sağlanırken bekleme düğmesi molalar sırasında tüm mikrofon kanallarını kapatır
  • Dahili anahtarlamalı güç kaynağı, gürültüsüz ses, üstün geçici tepki ve çok düşük güç tüketimi
  • 3 Yıllık Garanti Programı *
  • Almanya'da tasarlandı

EUROPOWER PMP500

Harika PMP500 Güçlü Mikser, inanılmaz bir güç-ağırlık oranını korurken muazzam bir güç (stereo veya çift mono olarak seçilebilen 2 x 250 Watt) paketler. Bu mikseler, ağırlığı ve ısıyı önemli ölçüde azaltan yüksek verimli Sınıf-D teknolojisi ve son teknoloji anahtarlamalı güç kaynağını kullanmaktadır. 12 kanallı PMP500, 6 yüksek kaliteli mikrofon öncesi amplifikatör (ikisi de ayrı satılan ULM Dijital Kablosuz Mikrofonlarımızı kabul eder), "tek düğmeli" kompresörlerimiz, 4 stereo kanal, ekstra 2 stereo giriş ve 1/8" Aux Girişi ile en üst düzeyde çok yönlülük sunar. Bu fenomenal özellik setini tamamlamak için, 32 harika önayarla KLARK TEKNIK 24 bit Multi-FX işlemci ekledik, bu da stüdyo sınıfı yankılar, gecikmeler, ton kaydırıcı ve çift adreslenebilir parametrelere, Tap fonksiyonuna ve saklanabilir kullanıcı parametre ayarlarına sahip çeşitli çoklu efektleri içerir - ve nihai geri bildirimden arınmış performans için özel FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemimizle bir 7 bantlı stereo grafik EQ.


Sınıf-D - Muazzam Güç, Mükemmel Ses

Devrim niteliğindeki Sınıf-D amplifikatör teknolojimiz sayesinde, size kolay kullanımlı, ultra taşınabilir ve hafif bir pakette inanılmaz bir ses performansı ve muazzam güç sağlayabiliyoruz. Sınıf-D amplifikasyonu tüm farkı yaratır, enerji verimliliği açısından zirveyi sunar – ve ağır güç kaynaklarına ve masif ısı emicilere olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bu harika teknoloji, geleneksel muadillerinden çok daha hafif ağırlıkta olan ve aynı zamanda daha az enerji kullanarak çevreyi koruyan son derece güçlü ürünlerin tasarlanmasını ve üretilmesini mümkün kılar.


Hepsi Bir Arada Çözüm

Güçlü PMP500, size 2 x 250-Watt stereo (L/R) veya 2 x 250-Watt çift mono (Ana/Monitör) işlem seçeneği sunar. İlgi odağınız bir folk triosu, bir konuşma ya da akıl almaz stereo yamaları olan bir synth-rock bandı olursa olsun, PMP500 rahatlıkla uyum sağlar. Bu ses çeşitliliği, vokallerin ve stereo kayıtların sık sık ön plana çıktığı kiliseler için de mükemmel bir seçenek haline getirir.


KLARK TEKNIK - Tarihi Yapan Reverb

KLARK TEKNIK, 40 yıllık bir soy ağacına ve hatta bir TEC Ömür Boyu Başarı Ödülü'ne sahip olduğu için dünya çapında en prestijli İngiliz ses şirketlerinden biri olarak tanınmaktadır. Şirket, dünya çapında ünlü sanatçılar için ürünler tasarlamış ve üretmiştir ve efsanevi DN780 reverb işlemcisi, dünya genelinde önde gelen ses mühendisleri tarafından endüstri standardı olarak kabul edilmektedir. KLARK TEKNIK'in efsanevi mirası hakkında daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edin. BEHRINGER, ürünlerine özel tasarlanmış KLARK TEKNIK efektlerini dahil etmekten gurur duyar. Reverb, koro, flanş, gecikme, ton kaydırma ve birçok harika efekt dahil olmak üzere seçilebilecek 100 dünya sınıfı ön ayarla, KLARK TEKNIK BEHRINGER için 24-bit, stüdyo kalitesinde efekt motorunu oluşturdu - performansınıza gerçekten profesyonel bir son dokunuş katmak için.


FBQ - Tamamen Geri Bildirimden Arınmış

20 yılı aşkın bir süredir BEHRINGER, en başarılı FBQ Geri Bildirim Giderme işlemcilerinden bazılarını tasarlamış ve üretmiştir. Şimdi bu teknolojinin avantajlarından faydalanabilirsiniz, çünkü devrim niteliğindeki FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemini bu ürüne entegre ettik, böylece ses sisteminiz tamamen geri bildirimden arınmıştır ve siz performansınıza odaklanabilirsiniz. Ultra hızlı bir geri bildirim tespit sistemini kullanarak, bu zekice devre, geri bildirim frekanslarını hemen tanımanıza ve sakinleştirmenize yardımcı olur. Geri bildirim belirli bir frekans aralığında algılandığında, ilişkilendirilmiş EQ kaydırıcısındaki LED yanar, geri bildirimi aşmak için hangi kaydırıcının düşürülmesi gerektiğini tek bir bakışta gösterir. Bu kadar basit!


Dijital Kablosuz ile Sahneyi Ele Geçirin

Kendi kablosuz mikrofon sisteminizle bağlantı kurmaya hazır olun, dahili, özel ULTRALINK ULM Serisi kablosuz mikrofon sistemine sahiptir (ayrıca sipariş edilmelidir). Kablosuz, kabloları çalıştırmadan en yüksek özgürlük ve hareket kabiliyetini sunar. ULM'nin dijital, lisanssız 2.4 GHz frekans spektrumu sayesinde en yüksek kalitede ses sağlanır. ULM kablosuz sistem, basit kurulum ve sezgisel bir arayüzle profesyonel kalitede sesi bir araya getirir. ULM alıcı "dongle"u takın ve anında olağanüstü bir kablosuz mikrofon sisteminiz olsun. Sizi kablolarından kurtarmak sahneyi sahiplenmenin basit kolay yoludur.


Bağlantı Kurma

Harici stereo sinyalleri akıllı telefonunuzdan, mp3 oynatıcınızdan veya tabletinizden beslemek için kullanışlı 1/8" TRS konektörü kullanın. Bu mikserlerdeki güçlü çıkışlar standart 1/4" TS çeşididir. Duyurular yapmak için FX'i uzaktan etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için bile bir footswitch jakı sağladık. Bir mola vermek istediğinizde, Bekleme düğmesi tüm mikrofon kanallarını sessize alır - ancak arka plan müziğinizin partiyi sürdürmesine izin verir!


Küçük, Basit, Süper

Orta ölçekli etkinlikler, hafif PMP500 (14 lbs/6.3 kg) için, kullanımı kolay 5 kanallı, 500 Watt'lık güçlendirilmiş mikseri gerektirir. PMP500, iş için en verimli ve uygun fiyatlı güçlü mikserdir ve hatta saf analog bir mikser - veya saf bir güç amplifikatörü olarak da kullanılabilir. Yüksek kaliteli mikrofon öncesi amplifikatörleriyle "tek düğmeli" kompresörler, KLARK TEKNIK 24-bit Multi-FX işlemci, ULM Kablosuz Mikrofon bağlantısı ve FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemi ile stereo 7 bantlı grafik EQ - PMP500, her türlü kamusal performans için olağanüstü ses kalitesini sunmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Behringer PMP500 Power Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.