×

Behringer PMP550M Power Mikser

Marka: Marka Sahibi : Almanya
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Ultra-kompakt 500-Watt güçlü mikser
  • Devrim niteliğindeki Class-D amplifikatör teknolojisi: muazzam güç, inanılmaz ses performansı ve süper-hafif ağırlık
  • Ultra-yüksek kaliteli Klark Teknik FX işlemci: reverb, koruma, flanger, gecikme, ton değiştirici ve çeşitli çoklu efektler dahil olmak üzere 25 önceden ayarlı
  • Devrim niteliğindeki FBQ Geri Bildirim Tespit sistemi, kolay geri bildirim kaldırma için kritik frekansları anında gösterir
  • Yüksek kaliteli Behringer dijital kablosuz sistem için "kablosuz hazır" (dahil değil)
  • 5 kanallı mikser bölümü, ayrı Aux girişi olan 5 mikrofon/çizgi kanalına sahiptir
  • Değiştirilebilir Pad ve Klip LED'leri olan 5 yüksek kaliteli mikrofon ön amplifikatörü
  • Tüm kanallarda etkili, son derece müzikal 2 bant EQ
  • 7 bant grafik EQ, kesin frekans düzeltmesine izin verir
  • 1/4" jak konnektörlerde 2 hoparlör çıkışı
  • Dahili anahtarlamalı güç kaynağı, gürültüsüz ses, üstün geçici yanıt ve çok düşük enerji tüketimi
  • Raf montajı braketleri dahildir
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı


Şaşırtıcı PMP550M Güçlendirilmiş Mikser, inanılmaz bir güç-ağırlık oranını korurken muazzam bir güç (2 x 250 Watt çift mono) barındırır. Bu mikserler, yüksek verimli Sınıf D teknolojisini ve ağırlığı ve ısıyı önemli ölçüde azaltan son teknoloji bir anahtar modlu güç kaynağı kullanır. 5 kanallı PMP550M, akıllı cihazlarınızdan müzik çalmak için 5 yüksek kaliteli mikrofon preamp (2 tanesi ULM Dijital Kablosuz Mikrofonlarımızı da kabul eder, ayrı olarak satılır) ve 1/8 "Aux Girişine sahiptir. Bu ekstra profesyonel dokunuş için, biz stüdyo sınıfı yankılar, gecikmeler, perde değiştirici ve çeşitli çoklu efektler dahil 25 ön ayarlı bir KLARK TEKNIK 24-bit Multi-FX işlemci ve ayrıca tescilli FBQ Geri Bildirim Algılama Sistemimiz ile 7 bantlı bir stereo grafik EQ ekledi. geri bildirimsiz performans.

Sınıf-D - Muazzam Güç, Mükemmel Ses

Devrim niteliğindeki D Sınıfı amplifikatör teknolojimiz sayesinde size kullanımı kolay, ultra taşınabilir ve hafif bir pakette muazzam güç ve inanılmaz ses performansı sunabiliyoruz. D Sınıfı amplifikasyon, tüm farkı yaratır, enerji verimliliğinde en üst noktayı sunar ve ağır güç kaynaklarına ve büyük ısı alıcılarına olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bu şaşırtıcı teknoloji, daha az enerji kullanarak ve çevreyi korurken, geleneksel muadillerinden önemli ölçüde daha hafif olan son derece güçlü ürünler tasarlamayı ve üretmeyi mümkün kılar.

Hepsi Bir Arada Çözüm

Güçlü PMP550M, toplam 500 Watt'lık 2 x 250-Watt çift mono çıkış ile basit ama çarpıcı performansın tam bir modelidir. İlgi odağı ister şirket pikniğinde bir konuşma, ister kahvehanede doğaçlama bir akustik müzik veya özel bir etkinlikte erkekler korosu olsun - PMP550M her şeyi kolaylıkla halledebilir! Bu sonik çok yönlülük, vokallerin ve stereo kayıtların genellikle yüz yüze görüşme yaptığı kiliseler için mükemmel bir seçim olmasını sağlar.

KLARK TEKNIK - Tarih Yazan Reverb

KLARK TEKNIK, 40 yıllık bir soy ağacı ve hatta onu destekleyen TEC Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile dünya çapında en prestijli İngiliz ses şirketlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Şirket, birinci sınıf sanatçılar için ürünler tasarlayıp üretti ve efsanevi DN780 yankı işlemcisi, dünyanın önde gelen ses mühendisleri tarafından endüstri standardı olarak kabul ediliyor. KLARK TEKNİK'in efsanevi mirası hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesine bakın. BEHRINGER, özel tasarlanmış KLARK TEKNİK efektlerini ürünlerine dahil etmekten gurur duymaktadır. Reverb, chorus, flange, delay, pitch shift ve diğer birçok harika efekt dahil olmak üzere seçilebilecek 100 birinci sınıf ön ayar içeren KLARK TEKNIK, performansınıza gerçekten profesyonel bir sonlandırma sağlamak için BEHRINGER için 24-bit, stüdyo sınıfı efekt motorunu yarattı. dokunma.

FBQ - Tamamen Geri Bildirim Ücretsiz

BEHRINGER, 20 yıldan fazla bir süredir en başarılı FBQ Feedback Eliminination işlemcilerinden bazılarını tasarladı ve üretti. Devrim niteliğindeki FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemini bu ürüne entegre ettiğimiz için, artık bu teknolojinin avantajlarına sahip olabilir ve bundan yararlanabilirsiniz, böylece ses sisteminiz tamamen geri bildirimsizdir ve performansınıza odaklanmanıza olanak tanır. Ultra hızlı bir geri besleme algılama sistemi kullanan bu ustaca devre, geri besleme frekanslarını hemen tanımanıza ve evcilleştirmenize yardımcı olur. Geri besleme belirli bir frekans aralığında algılandığında, ilgili EQ fader üzerindeki LED yanarak size bir bakışta geribildirimin üstesinden gelmek için hangi fader'ın düşürülmesi gerektiğini gösterir. Bu kadar basit!

Sahneye Dijital Kablosuz ile Sahip Olun

ULTRALINK ULM Serisi kablosuz mikrofon sistemimizin yerleşik, özel bağlanabilirliğiyle (ayrıca sipariş edilmelidir) kablosuz olmaya hazır olun. Kablosuz, kablo çekmenize gerek kalmadan size maksimum özgürlük ve hareketlilik sağlar. En yüksek kaliteli ses, ULM'nin dijital, lisanssız 2,4 GHz frekans spektrumu sayesinde sağlanır. ULM kablosuz sistemi, profesyonel kalitede sesi basit kurulumla ve kutudan çıkar çıkmaz efsanevi ses performansı için sezgisel bir arayüzle birleştirir. ULM alıcı "dongle" ı takmanız yeterlidir ve anında olağanüstü bir kablosuz mikrofon sistemine sahip olursunuz. Sizi kablolardan kurtarmak, sahneye sahip olmanın basit bir yoludur.

Bağlanmak

Akıllı telefon, mp3 çalar veya tabletinizden gelen harici stereo sinyalleri beslemek için kullanışlı 1/8 "TRS konektörünü kullanın. Bu mikserlerdeki güçlendirilmiş çıkışlar standart 1/4" TS çeşididir.

Küçük, Basit, Muhteşem

Küçük etkinlikler, kullanımı kolay, 5 kanallı, 500 Watt'lık bir mikser için basit ve hafif PMP550M'yi (9,9 lb / 4,5 kg) gerektirir. PMP550M, iş için en verimli ve uygun fiyatlı güçlü mikserdir ve hatta saf bir analog mikser - veya saf bir güç amplifikatörü olarak da kullanılabilir. Yüksek kaliteli mikrofon preampları, KLARK TEKNIK 24-bit Multi-FX işlemcisi, ULM Kablosuz Mikrofon bağlantısı ve FBQ Geri Bildirim Algılama Sistemimiz ile 7 bantlı grafik EQ ile PMP550M, herkese olağanüstü ses kalitesi vermeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Behringer PMP550M Power Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.