×

Behringer SX2442FX EURODESK Mixer 24 Kanal Mikser

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Behringer SX2442FX Eurodesk mikseri, tam 24 kanala sahiptir ve bunlar arasında 16 adet tam teşekküllü mikrofon kanal şeridi bulunur. Bu kanal şeritleri XENYX ön amplifikatörler ve üç bantlı "British" EQ ile donatılmıştır. Çünkü harika bir sese sahip olmak yeterli kanallara sahip olmak kadar önemlidir.

Geniş Kanal Sayısı

Bu fiyata başka bir üreticiden bu kadar çok kanal bulmanızı deneyin. Başaramazsınız. Behringer'ın üretim hacmi, profesyonel kalitede ses ekipmanını inanılmaz düşük bir fiyata sunabilmesini sağlar. 24 mikrofon kanalı ve stereo çiftleri halinde düzenlenmiş ek sekiz hat girişi sayesinde rock gruplarını, oda gruplarını, pit orkestralarını, koroları, ibadet hizmetlerini ve çok daha fazlasını karıştırabilirsiniz. 24 gerçek giriş kanalına ek olarak, SX2442FX size grup girişlerini tek bir fadere atamak için dört alt grup sunar. Alt grupları kullanarak bir bateri takımını veya tüm geri vokalistleri tek bir ses faderıyla kontrol edebilir veya farklı performansçılar için belirli izleme karışımları oluşturabilirsiniz. Ayrıca, merkez kanal, bir izleme gönderisi veya bir subwoofer gönderisi olarak kullanılabilecek bir mono çıkışa da sahipsiniz. Bu, çok fazla yönlendirme seçeneği gibi gelebilir, ancak Behringer SX2442FX, her ciddi mekanın ihtiyaç duyduğu şeyi size sunuyor.

Profesyonel Kalitede Ses

Behringer Eurodesk mikserleri kesinlikle kaliteyi niceliğin önüne koymaz. 24 mikrofon kanalının her biri, düşük kendi gürültüsü ve şeffaf kazanç yapısıyla ünlü olan Behringer'ın kristal netliğindeki XENYX ön amplifikatörlere sahiptir. Bunlar, kanal 1 ila 28'deki üç bantlı "British" EQ ile mükemmel bir şekilde tamamlanır. Behringer'ın "British" dediği şey, İngiliz konsol üreticilerinin uzmanlaştığı sıcak, müzikal ekolayzasyondur. Amerikan tasarımlı konsollardaki cerrahi ekolayzasyonlardan tamamen farklı olarak, SX2442FX'in "British" EQ'si, frekansları (eklemek veya çıkarmak) her zaman dinleyiciye "hoş" gelen bir şekilde ayarlamayı kolaylaştırır. Başka bir deyişle, bu mikserin kötü bir şekilde çalması zordur.

Dahili 24-Bit Efektler

Sesinizi daha da tatlandırmak için Behringer SX2442FX, kendi dahili efekt işleme özelliğine sahiptir. Harici efekt işleme ekipmanı için binlerce dolar harcamak yerine, tüm kompresörleriniz, yankılarınız, kapılarınız, gecikmeleriniz ve diğer efektleriniz doğrudan kutunun içinde bulunur. Eurodesk'in çift 24-bit dijital efekt işlemcileri, karışımınızda kullanmak için iki bağımsız stereo efekt kullanmanızı sağlar. Ayrıca, Ultrabass, Ultramizer ve Exciter gibi genellikle göz ardı edilen efektler de elde edersiniz - iyi bir karışım ile muhteşem bir karışım arasındaki farkı yaratabilecek algoritmik ses işleme süreçleri. Ve unutmamak gerekirse...


Otomatik Geri Bildirim Tespiti

Genellikle geri bildirimi yok etmeye yönelik ayrı bir birime ihtiyaç duyardınız, ancak Behringer Eurodesk SX2442FX, sezgisel ve etkili bir sistemle donatılmış olarak gelir. Sadece FBQ'yi etkinleştirin ve çalıştığınız ortama göre yedi bantlı ana EQ'nun altındaki LED'lerin yanmasını izleyin, sorunlu bantları belirten. LED solana kadar EQ'yu ayarlayın - daha kolay olamazdı. Geri bildirim, herhangi bir canlı ses sistemi için en büyük baş ağrısıdır ve SX2442FX, geri bildirim sorunlarını geçmişte bırakır.

  • 16 adet XENYX Mikrofon Ön Amfisi
  • 4 bant EQ'lu iki stereo giriş kanalı ve Seviye ve ön fader Aux kontrolleri olan 2 ek stereo giriş kanalı
  • Yarı parametrik orta bantlı neo-klasik İngiliz 3 bant EQ'lar
  • 100 ön ayara sahip iki bağımsız 24-bit stereo FX işlemcisi, yankı, koro, flanger, gecikme, pitch shifter ve çeşitli çoklu efektler dahil
  • İzleme veya ana karışımlar için yüksek hassasiyetli 9 bantlı stereo grafik EQ
  • FBQ Geri Bildirim Tespit sistemi
  • Her mono kanal ve ana karışıma bağlantılar için Insertler
  • Subwoofer uygulamaları için taramalı Düşük Geçiş filtresi ile 4 Alt grup çıkışı ve ek Mono çıkışı
  • Kanal başına 4 Aux gönderimi: 2 izleme/FX uygulamaları için ön/fader anahtarıyla değiştirilebilir, 2 son fader (dahili FX veya harici gönderi olarak)
  • 1/4 inç jaklar ve altın kaplamalı XLR konektörlerle dengelenmiş ana karışım çıkışları, ayrı Kontrol odası, Kulaklık ve stereo Kayıt çıkışları
  • Solo-In-Place ve Pre-Fader-Listen işlevleri ve tam özellikli Talkback bölümü
  • Arka plan müziği CD/Tape girişleri aracılığıyla sağlanırken, bekleme anahtarı aralarda tüm kanalları sessize alır
  • Dayanıklı 60 mm logaritmik-taper faderlar ve sızdırmaz döner kontroller
  • Dahili otomatik aralıklı güç kaynağı (100 - 240 V)

Behringer SX2442FX EURODESK Mixer 24 Kanal Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mikser Çok Satanlar