×

Behringer U-PHORIA STUDIO Kayıt Paketi

Marka: Marka Sahibi : Almanya
55880

5.405,10 TL (163,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

5.242,94 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Profesyonel müzik prodüksiyonu, dijital ev kaydı ve podcast yapmak için ihtiyacınız olan her şey bu sette mevcuttur. Setin içinde U-PHORIA UM2 USB ses arayüzü, C-1 kondenser mikrofon, HPS5000 stüdyo kulaklıklar ve daha fazlası bulunur.

    • XENYX Mikrofon Preamplifikatörlü, Audiophile 2x2 USB Ses Arayüzü
    • Olağanüstü ses kalitesi için profesyonel büyük diyafram kondenser mikrofon
    • Ultra geniş frekans tepkisine sahip yüksek performanslı stüdyo kulaklıklar
    • Döner stand montajı, XLR mikrofon kablosu ve USB kablosu dahildir
    • "Podcast Nasıl Yapılır" adlı resimli hızlı başlangıç kılavuzu
    • 3 Yıl Garanti Programı*
    • Almanya'da tasarlanmış ve mühendislik edilmiştir

    Bu set, kullanıcılarına kolaylıkla profesyonel kalitede kayıt stüdyosu deneyimi sunar. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için uygundur ve Alman mühendislik kalitesine sahiptir.
U-PHORIA STUDIO

Kendinizi ifade etmenin ideal yolu mu arıyorsunuz? Ünlü bir yapımcı olma hayali mi kuruyorsunuz? O zaman podcast yapmak cevaptır ve U-PHORIA STUDIO paketi, yüksek kaliteli podcast'ler yapmanız, kendi müziğinizi ve ev kayıtlarınızı üretmeniz için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Bu inanılmaz kayıt paketinde U-PHORIA UM2 USB ses arayüzü, C-1 kondenser mikrofon ve HPS5000 stüdyo kulaklıklarını bulacaksınız. Sadece favori DAW (Digital Audio Workstation) yazılımınızı ekleyin ve kutudan çıkar çıkmaz kullanmaya başlayın!

U-PHORIA UM2

Bu nedenle, harika UM2 ile bir adım daha öteye geçiyoruz. UM2, stüdyo kalitesinde bir XENYX Mikrofon Preamplifikatöre, vokal veya hat girişiniz için kombinasyon XLR/TRS girişine ve ayrıca bir ¼" doğrudan Enstrüman Girişine (DI kutusu gerekmez) sahip ultra kompakt 2x2, 48 kHz USB ses arayüzüdür.

Stüdyo Kalitesinde C-1 Mikrofon

C-1 mikrofon, sesinizi inanılmaz gerçekçilik, hassasiyet ve doğrulukla yakalamak için tasarlanmış profesyonel bir kalite kondenser mikrofondur. C-1'in mükemmel ses kaynağı ayrımı ve geri bildirim reddi için üstün kardioid alım deseni ile bu ultra düşük gürültülü mikrofon, her kayıt senaryosu için mükemmel bir seçimdir. C-1, stüdyonuzun ihtiyaç duyacağı tek mikrofon olabilir.

Profesyonel HPS5000 Kulaklıklar

HPS5000 kulaklıklar, rahat bir dinleme deneyimi için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Kulak kapakları, yüksek verimli kobalt kapsülleri içerir ve yüksek çözünürlüklü bas ve süper şeffaf tiz sunar. Karmakarışık olmayan tek taraflı bir kablo, son derece rahat bir başlık bandı ve 1/8" konektör için 1/4" adaptörü içeren HPS5000 kulaklıklar, akıllı telefonunuzdan mixing konsolunuza kadar her şeyle uyumludur.

Muhteşem Performans, Süper Uygun Fiyat

Fantastik U-PHORIA STUDIO kayıt paketiyle hemen yayına geçin. Bu inanılmaz paket, U-PHORIA UM2 USB ses arayüzü, yüksek kaliteli HPS5000 kulaklık çifti, harika ses veren C-1 stüdyo kalitesinde kondenser

 mikrofon ve ihtiyacınız olan tüm kabloları içerir. Yerel Behringer bayinize başvurun veya U-PHORIA STUDIO'nuzu hemen online olarak edinin ve küresel yayın devriminin bir parçası olun!

Behringer U-PHORIA STUDIO Kayıt Paketi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kayıt Setleri Çok Satanlar