×

Behringer U-PHORIA UMC202HD Ses Kartı

55284

4.277,65 TL (129,00 $)

%5 kampanyalı fiyatı

4.063,77 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Bağlantı Tipi
: USB
Phantom Power
: Var

Audiophile 2x2, Midas Mikrofon Preamps ile 24-bit/192 kHz USB Ses Arayüzü

  • Mikrofon ve enstrüman kaydı için 2x2 USB ses kartı
  • Profesyonel ses kalitesi için Audiophile 24-Bit / 192 kHz çözünürlük
  • Avid Pro Tools *, Ableton Live *, Steinberg Cubase * vb. Dahil olmak üzere popüler kayıt yazılımlarıyla uyumludur.
  • Bilgisayarınıza ultra düşük gecikmeli 2 giriş / 2 çıkış sağlar, Mac * OS X * ve Windows XP * veya üstünü destekler
  • 2 adet son teknoloji ürünü Midas, +48 V fantom gücüne sahip Mic Preamplifikatörler tasarladı
  • Kayıt sırasında sıfır gecikme süresi
  • Kulaklık ve Direct Monitor seçimi ile Seviye kontrolü
  • Mükemmel genel bakış için Durum, Sinyal ve Klip göstergeleri
  • Bağlantı ve güç için USB portu
  • Ücretsiz ses kayıt, düzenleme ve podcasting yazılımı ve behringer.com adresinden indirilebilir 150 enstrüman / efekt eklentisi
  • "Tank gibi", darbeye dayanıklı metal şasi
  • 3 Yıllık Garanti Programı *
  • Alman tasarım ve mühendisliği
  • Tracktion DAW ve 150 indirilebilir enstrüman/efekt eklentisi içerir.

UMC202HD, mikrofonlar, gitarlar, baslar ve klavyeler için tüm bağlantılarıyla, bir kutu içindeki bu hızlı USB 2.0 stüdyosu ile bir sonraki şaheserinizi dakikalar içinde kaydetmenizi sağlayacak. 2 adet olağanüstü saf, dünya sınıfı Midas tasarımı mikrofon ön amplifikatörleri sayesinde mükemmel vokali bilgisayar tabanlı DAW'nize doğrudan kaydedin. Bu ön amplifikatörler, kondansatör mikrofonlar için +48 Volt fantom gücü içerir ve hepsi en iyi ses kalitesi için stüdyo kalitesinde 24-Bit/192 kHz dönüştürücülerden geçer. İster şarkı yazarı, yolda bir prodüktör, ister sadece bir gigde eşlik parçalarını çalıştırmak için sağlam bir arayüze ihtiyacınız olsun, ultra güvenilir U-PHORIA UMC202HD, dijital alanda parlamanıza yardımcı olacaktır.

Küçük Siyah Kutuda Stüdyo

Mac veya Windows bilgisayarınızda kayıt tarihini yazma zamanı geldiğinde, UMC202HD'nin 2 kombinasyon XLR/TRS girişine mikrofonlar, enstrümanlar veya hat seviyesi kaynaklarını takın ve stüdyo esnekliğinin zirvesine ulaşın!

192 kHz Hassasiyeti

Parçalarınızı ciddiye alıyorsunuz ve UMC202HD de bunu saygıyla karşılıyor, müzik ve video sonrası prodüksiyonun en talepkar uygulamaları için bile 192 kHz'e kadar çözünürlük sunuyor. Her zaman profesyonel sonuçlar için favori kayıt yazılımınızda güvenle ve doğrulukla çalışın.

MIDAS - Ses Kalitesinde Efsane

1970'lerde kurulduğundan beri, Midas ses miksaj konsolları dünyasında yenilik ve liderlik tarihine sahiptir. Dünyanın dört bir yanındaki en ünlü tur aktları ve tesislerinde kullanılan efsanevi Midas konsolları, XL4 ve Heritage H3000 gibi, hızla endüstri standartları haline geldi.

Midas, ses ve yapı kalitesindeki tavizsiz yaklaşımları ve özellikle Endüstri tarafından endüstrinin en iyi sounding tasarımları olarak kabul edilen Ödüllü Mikrofon Ön Amplifikatörleri nedeniyle kusursuz itibarını kazanmıştır. Bu mirası üzerine inşa eden XL8 ve PRO Serisi Canlı Miksaj Sistemleri, bu harika Ödüllü ses kalitesi mirasını sürdürmektedir.

Behringer, canlı ve stüdyo ortamlarında en üst düzeyde ses kalitesi üretimi için bir Midas tasarımı mikrofon ön amplifikatörünü bünyesine katmaktan gurur duyar. Midas'ın inanılmaz mirası hakkında daha fazla bilgi edinmek için geniş web sitesini ziyaret edin.

“Sıfır-Gecikme” İzleme

UMC202HD karışım kontrolü, müzisyenlerin performanslarını herhangi bir gecikme veya lag olmadan net bir şekilde deneyimlemelerini sağlayan sıfır gecikmeli doğrudan izlemeye izin verir. Bu, daha iyi bir performans ve kayıt anlamına gelir. Doğrudan İzleme anahtarına basın ve kendi seviye kontrolüne sahip güçlü kulaklık çıkışının keyfini çıkarın ve tamamen ses gecikmesi olmadan.

Bağlanmak

UMC202HD'nin arka panelinde, bilgisayarınıza basit ve kolay bir bağlantı sağlamak için USB 2.0 portunu, ¼" TRS Çıkış jaklarını ve kondansatör mikrofonlarınıza fantom güç sağlamak için bir +48 V anahtarını bulacaksınız.

Muhteşem Ses için İhtiyacınız Olan Her Şey

U-PHORIA UMC202HD, olağanüstü 24-Bit/192 kHz yüksek çözünürlüklü dönüştürücüler ile gerçek Midas tasarımı mikrofon ön amplifikatörlerine sahip güçlü bir 2 girişli, 2 çıkışlı USB kayıt arayüzüdür. Kayıtlarınızın ve mikslerinizin mümkün olan en iyi şekilde ses çıkarmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yerel bayinizi ziyaret edin veya çevrimiçi bir satıcı bulun ve herhangi bir stüdyo veya mobil kayıt düzeneği için ne kadar harika bir ek olabileceğini öğrenin.

Behringer U-PHORIA UMC202HD Ses Kartı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Ses Kartları Çok Satanlar