×

Behringer VMX100USB DJ Mixer

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • Profesyonel 2-kanallı ultra-düşük gürültülü DJ mikseri ve son teknoloji phono önceden amplifikatörlü
  • Dijital müzik dosyasının herhangi birini kaydetmek ve oynatmak için dahili USB arayüzü. PC veya Mac* bilgisayarınızla çalışır—kurulum veya sürücülere gerek yoktur
  • Audacity* vinil restorasyon ve kayıt, Podifier* ve Golden Ear* podcasting yazılımı dahil olmak üzere büyük yazılım paketi www.behringer.com adresinden indirilebilir
  • Zeki, çift BPM sayacı ile zaman ve beat senkronizasyon göstergesi
  • Süper-pürüzsüz, uzun ömürlü ULTRAGLIDE kaydırıcılar (500.000 döngüye kadar)
  • En üst düzeyde güvenilirlik ve pürüzsüz ses performansı için VCA kontrollü kaydırıcılar
  • Tüm karıştırma stilleri için ayarlanabilir crossfader eğrisi
  • 2-band kill EQ (-32 dB) ve pik tutma fonksiyonlu hassas seviye göstergeleri
  • Stüdyo kalitesinde ULN teknolojili mikrofon girişi
  • En yüksek sinyal bütünlüğü için altın kaplama RCA konektörler
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlanmıştır ve mühendislik harikasıdır.


PRO MIXER VMX100USB

Bu 2 kanallı VMX100USB DJ Mikseri, bilgisayarınıza doğrudan bağlanmak ve müziğinizi dijital alana hemen taşımak üzere tasarlanmıştır. VMX100USB, PC veya Mac* bilgisayarınızdan herhangi bir dijital müzik dosyasını kaydetmenize ve oynamanıza olanak tanır - kurulum sürücülerine gerek yok!

Yerleşik çift zeki BPM (Dakikadaki Vuruş Sayısı) sayaçları ile Senk Kilidi ve Beat Yardımı, parçalarınızın senkronizasyonunu korumanıza yardımcı olur - ayrıca VCA kontrollü kaydırıcılarımız ve crossfader mükemmel performansı garanti eder. Ayrıca bilgisayarınızı tam teşekküllü bir müzik prodüksiyonu ve düzenleme stüdyosuna dönüştürecek büyük bir yazılım paketi için ücretsiz bir indirme de dahil ettik!


Daha Fazla Ortamla Büyük Yaşa!

Eski güvendiğiniz DJ mikserleri gibi, VMX100USB pikaplarınız aracılığıyla favori vinil kesimlerinizi karıştırmak için RCA girişleri özelliğine sahiptir, aynı zamanda kaset, CD ve mp3 oynatıcılar. Ancak VMX100USB'nin son teknoloji USB bağlantısı, bilgisayarınızın mp3 kütüphanesine erişmenizi veya PC veya Mac* bilgisayarınızı kullanarak kendi yaratıcı karışımınızı dijitalize etmenizi sağlar. VMX100USB ayrıca duyurular, ani bir rap – veya diğer vokal ince ayarlar için adanmış bir mikrofon girişi özelliğine sahiptir. Tıklanabilir, döndürülebilir veya söylenebilir ise, VMX100USB bunu karıştırabilir!


DJ'in Hayal Makinesi

Çoklu element ekleyen bir dublör DJ olup olmadığınızı ya da sadece basit tutuyor olup olmadığınıza bağlı olarak, USB hazır VMX100USB sizin için ideal mikserdir. Yaşam süresi 500.000 döngüye kadar olan süper pürüzsüz ULTRAGLIDE kaydırıcılarla donatılmış 2 kanal özelliği ve ayarlanabilir eğriye sahip VCA kontrollü bir crossfader - VMX100USB'yi kişisel karıştırma tarzınıza uyacak şekilde hızla kurabilirsiniz. Kullanımı kolay VMX100USB, ayrıca kanal başına bireysel 2 bant kanal öldürme EQ'ları (-32 dB) ve Kazanç kontrolleri ile Ana Çıkış için 10 segmentli LED seviye göstergesini de size sunar. Bütün bunlar, birçok yıl boyunca en üst düzeyde konfor, güvenilirlik ve pürüzsüz ses performansı anlamına gelir.


Değer

USB bağlantılı bir VMX100USB mikserine bağlandığınızda, teçhizatınıza en üst düzey modern dokunuşları ekliyorsunuz - size harcayacak nakit bırakacak bir fiyata! Üstün yapım kalitesi ve sağlam bileşenler, bu mikserin size yıllarca hizmet edeceği anlamına gelir. En yakın BEHRINGER bayinize uğrayın veya bugün çevrimiçi olarak sizinkini alın - ve bu kadar çok DJ'in VMX100USB ile müzikal sihir yaptığını öğrenin!

Behringer VMX100USB DJ Mixer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.