×
Black Smith PB-1254 Light Akustik Gitar Teli 012
3

Black Smith PB-1254 Light Akustik Gitar Teli 012

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Kore
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 45 TL ( Tel ve Pena Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Avantaj 1

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

D'addario Pro-Winder String Winder and Cutter

A
Özel Stoğumuzda 1 Adet Mevcuttur
574,00 TL 464,24 TL
Çekirdek Tipi
: Hex Core
Sarım Materyali
: Fosforlu Bronz
Set Kalınlığı
: 012-054
Ürün İçeriği
: Takım Tel

Black Smith PB-1254 Light (012 - 054) Akustik Gitar Teli

Phosphor Bronze Acoustic Strings

BlackSmith akustik gitar telleri, en iyi malzemelerle üretilir ve otomatik servo kontrollü son teknoloji sarım ekipmanı kullanılarak imal edilir. ABD yapımı fosfor bronz ve çelik, daha uzun süreli ve daha saf & daha sıcak tonlu bir tel sağlar. Kendi geliştirdiğimiz bilgisayar kontrollü sarım teknolojimiz, stabil bir akort, hassas entonasyon ve üstün çalabilirlik sağlayan, çok tutarlı bir sarım yüzeyi ve eşit gerilimli teller üretir. Sub-Zero ile işlem gören düz çelik teller, ipeksi bir hisle birlikte parlak bir ton sunar. BlackSmith akustik gitar telleri ile tutarlılık, ton ve çalabilirlik arasında mükemmel bir denge yaşayacaksınız. Patentli Anti Kink Ambalajında Vakumla Mühürlü, Oksidasyon ve Tel Hasarını Önler.

PB-1254 - BlackSmith'ın en çok satan Fosfor Bronz akustik seti, ton ve rahat çalabilirlik arasındaki ideal dengeyi sunar. Sıcak tonu, yüksek sonlu parlaklığı ve dengeli hissiyle tanınır.

Fosfor Bronz Akustik Teller BlackSmith akustik gitar telleri, en iyi malzemelerle üretilir ve otomatik servo kontrollü son teknoloji sarım ekipmanı kullanılarak imal edilir. ABD yapımı fosfor bronz ve çelik, daha uzun süreli ve daha saf & daha sıcak tonlu bir tel sağlar. Kendi geliştirdiğimiz bilgisayar kontrollü sarım teknolojimiz, stabil bir akort, hassas entonasyon ve üstün çalabilirlik sağlayan, çok tutarlı bir sarım yüzeyi ve eşit gerilimli teller üretir. Sub-Zero ile işlem gören düz çelik teller, ipeksi bir hisle birlikte parlak bir ton sunar. BlackSmith akustik gitar telleri ile tutarlılık, ton ve çalabilirlik arasında mükemmel bir denge yaşayacaksınız. Patentli Anti Kink Ambalajında Vakumla Mühürlü, Oksidasyon ve Tel Hasarını Önler. PB-1254 - BlackSmith'ın en çok satan Fosfor Bronz akustik seti, ton ve rahat çalabilirlik arasındaki ideal dengeyi sunar. Sıcak tonu, yüksek sonlu parlaklığı ve dengeli hissiyle tanınır.

 

  • 012-016-025-032-042-054

Black Smith PB-1254 Light Akustik Gitar Teli 012 Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Profesyonel.
Müzik Tarzı
Country,blues,jazz,klasik rock,jazz-rock,pop-rock,pop.

Üç gündür kullanıyorum, çok memnunum. Daha önce D'addario EJ16 ve Fender Phosphor Bronze 0.12 telleri kullanıyordum; diğer 2 akustik gitarımda o teller var. Black Smith daha pahalı, fakat daha çok dayanacak görünüyor.

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Akustik Gitar Telleri Çok Satanlar