×

Buffet Crampon ClariMate Digital Clarinet Mute Dijital Klarnet Susturucusu ve MIDI Kontrol Cihazı

63947

14.849,82 TL (411,98 €)

%7 kampanyalı fiyatı

13.810,19 TL
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Sessiz Klarnet Susturucusu!

Buffet Crampon'dan tamamen oyun değiştiren, daha doğal bir sessiz pratik deneyimi sağlayan yeni bir cihaz.

Fıçı ile ağızlık arasına yerleştirilen ClariMate, üflediğiniz hava ile cihazı aktive ederken, hangi notaları parmakladığınızı ve kamışı ne zaman dilliğiniz algılar, doğal bir his ve tepki için. Cihaz takması kolay ve hiçbir şekilde müdahaleci değil, özgürce çalmanıza olanak tanır.

Kendinizi çalarken duymak ve cihazı ClariMate uygulaması üzerinden daha da kontrol etmek için bir hoparlör veya kulaklık takın. Bilgisayarınıza veya tabletinize USB veya Bluetooth bağlantısı ile bağlayın. MIDI uygulamaları ile deneyiminizi daha da iyileştirin ve enstrümanın olanaklarını genişletin.

Çanta, iki kamış sensörü, USB-C kablosu, nefes borusu ve direnç tıpaları ile birlikte verilir.

  • Bb ve A klarnetler (Boehm sistemi) için uygundur.
  • ClariMate, klarneti elektronik bir nefesli çalgıya dönüştürür.
  • Çoğu klarnet markası için uygun.
  • Gerçekçi klarnet ayarlarına sahip yüksek kaliteli nefes sensörü.
  • 4 saate kadar çalışma süresi sunan lityum-iyon pil.
  • PC'ye bağlantı, şarj etme, MIDI ve yazılım güncellemeleri için USB-C portu.
  • Akıllı telefonunuzdan ayarları değiştirmek ve kesintisiz bir çalma deneyimi için Bluetooth.
  • Akustik bir klarnetin embuşürünü taklit eden gerçekçi kamış yerleşimi ve kullanımı.
  • Kulaklık/Çıkış Hattı: 3.5 mm mini jak.
  • Boyutlar: 5.4 x 6.9 x 5.0 cm.
  • Ağırlık: yaklaşık 70 g.

Tüp kısmı, klarnetinize yaklaşık 1½ inç (38mm) uzunluk ekler. Düğmelerin bulunduğu dik açılı kısım yaklaşık 2 inç × 2½ inç (51mm × 64mm) boyutlarındadır. 

 

Nefesli Elektronik Çağına Giriyor

İlk bakışta öyle görünse de, ClariMate ne bir embuşür eğitici ne de bir pikap sistemi, fakat klarneti elektronik bir nefesli çalgıya dönüştürme ve doğru parmaklama öğrenme çözümüdür. Bu amaçla, çalan kişinin kullandığı özel parmaklamayı tanıyacak şekilde eğitilebilir. Yüksek kaliteli nefes sensörü ile gerçekçi klarnet ayarları ve doğal bir klarnet kamışı gibi konumlandırılabilen aktif kamış gibi özellikler, otantik bir çalma hissi sağlar. Cihaz ayrıca MIDI uyumlu ve "plug & play" bağlantısı ile aynı anda dört MIDI değeri (nota, ifade/nefes, pitch bend ve hız) iletebilir, ancak ses sinyalleri yerine veri ilettiği belirtilmelidir.

Başlangıç ve İleri Seviye Kullanıcılar için Esnek Araç

ClariMate, hem ileri seviye klarinetçiler hem de enstrümana yeni başlayanlar için ilginç bir çözüm sunar ve sadece bir parmak antrenörü olarak veya çalan kişinin neredeyse tamamen sessiz bir şekilde pratik yapmasına olanak tanıyan bir susturucu olarak kullanılabilir. Bir DAW'a (dijital ses istasyonu) sahip kullanıcılar, şarkı kaydetmek için bile kullanabilirler - bu durumda ClariMate, enstrüman ile bilgisayar arasında bir arayüz olarak işlev görür - ve MIDI yeteneği, klarneti farklı seslerle çalma olanağını da sağlar. ClariMate, iPhone ve iPad gibi iOS cihazlarıyla, ayrıca Android cihazlar ve Windows veya MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarlarla uyumludur. Yukarıda belirtildiği gibi, ClariMate'in ilk kullanımdan önce tamamen şarj edilmesi gerektiğinden, kullanıcı ilk kez açmaya çalıştığında cihaz tepki vermezse pil kontrol edilmelidir.

 

Buffet Crampon Hakkında

Buffet Crampon, 1825 yılında Denis Buffet-Auger tarafından kurulan ve merkezi Mantes-la-Ville'de bulunan uzun soluklu bir Fransız nefesli çalgı üreticisidir. Şirket, şu anda Boehm sistemi kullanan klarnetlerin dünya genelinde önde gelen üreticisidir, buna karşılık 2010 yılında Almanya'nın Marktneukirchen kentinde kurulan yan kuruluşu Buffet Crampon Deutschland GmbH, dünyanın önde gelen bakır nefesli çalgı üreticisidir. BC Grubu, ürünlerinin üretimi ve dağıtımı konusunda dünya genelinde yaklaşık 1.000 çalışanı istihdam etmektedir, bunların yaklaşık yarısı Almanya'da bulunmaktadır. Buffet Crampon markasının yanı sıra, Grup portföyü bugün Besson, B&S, Hans Hoyer, Melton Meinl Weston, J. Scherzer, W. Schreiber ve Julius Keilwerth gibi markalardan enstrümanları içermekte olup, üretimin çoğunluğu Almanya ve Fransa'da, geri kalanı ise Pekin, Şanghay ve Maynard'da gerçekleştirilmektedir.

Buffet Crampon ClariMate Digital Clarinet Mute Dijital Klarnet Susturucusu ve MIDI Kontrol Cihazı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Klarnet Susturucuları Çok Satanlar