×

Carl Martin Ampster Gitar Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Müzik dünyası değişti ve onunla birlikte gitar çalma dünyası da değişti. 70'ler, 80'ler ve 90'ların tam gitar donanımlarını görmemek ve imza seslerini elde etmek için minimal sistemlere sahip gitar çalanları görmek normal hale geliyor.

Carl Martin Ampster ile tanışın…. o derin dijital tünele tek bir analog ışık tutan şirketten. Amfinizi tamamlayabilen veya onun yerini alabilen tek tüplü bir amfi/hoparlör simülatörü olan Ampster. Sessiz anahtarı, hoparlör seçim anahtarı ve seslendirme anahtarının eklenmesiyle amplifikatörünüzle aynı kontrollere sahip tamamen analog bir birim. Daha da önemlisi, Ampster çalmanıza tam boyutlu amfinizle aynı şekilde tepki verir ve size sıfır gecikmeyle aynı organik hissi verir!

Ampster, standart EQ (Bas Orta Tiz), ses seviyesi/kazanç öncesi ve sonrası kontrolleri (Ana ve Kazanç) artı Varlık Kontrolü ile sağlam bir metal kutu içinde muhafaza edilir. Bariz nedenlerle bir Sessiz Anahtarı ve LED Gösterge ışığına sahip bir Kabin Anahtarı vardır (2x12 Arkası Açık Kabin için Kırmızı ve 4x12 Arkası Kapalı Kabin için Yeşil).

Pedalın arkasında bir Zemin Kaldırma ve Seslendirme Anahtarı bulacaksınız (incelikli bir alçak kapak kontrollü seslendirme ayarı). Giriş, Bağlantı (amp'inize çıkış) Dengeli DI (bir miksaj veya kayıt konsoluna gitmek için XLR çıkışı), amfinin önünde olmaması gereken belirli efektler için bir Gönderme ve Geri Dönüş, bir Uzak Giriş (kabin simülasyonu) Carl Martin Octaswitch 'The Strip' gibi dijital veya analog efekt denetleyicileri ve standart 9v 1A güç girişiniz ile kullanım için. Daha basit olamazdı!

Gitarınızı doğrudan prize takın veya pedal kartınızı giriş jakına takın, çıkışınızı seçin ve şaşırtıcı derecede büyük, yuvarlak, temiz bir ses için kulaklarınızı açın. Kazanımı ayarlayarak, tabii ki gitar ve manyetik yapılandırmasına bağlı olarak, Carl Martin'in çok iyi tanınan İngiliz Overdrive sesinin bir ipucunu elde edebilirsiniz. Test oyuncularımız aşık oldular ve bize Ampster'ın standart amfileri gibi tepki verdiğini, çalma tarzınıza veya saldırınıza organik ve duyarlı olduğunu söylediler. Aslında, Ampster tam boyutlu bir amfi gibi ses çıkarır, ancak pedalboard'unuza sığar. Videolara bir göz atın… Eminiz ki Amster'ı test sürüşüne çıkarmak isteyeceksiniz!

Carl Martin Ampster Gitar Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar