×

Carl Martin AT Signature Compressor Compressor Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
Temin Edilemiyor

Carl Martin Andy Timmons imzalı Compressor/Limiter! Tıpkı Carl Martin Compressor/Limiter gibi, bu ünitenin piyasadaki müzikal açıdan en faydalı gitar dinamiği işlemcisi olduğuna inanıyoruz. Carl Martin Andy Timmons İmzalı Compressor/Limiter, Andy Timmons ile birlikte iki ön ayarıyla kullanıcı dostu ancak çok yönlü bir Compressor/Limiter oluşturmak için geliştirilmiştir.

Uzun süredir Carl Martin Compressor/Limiter kullanıcısı ve hayranı olan Andy Timmons, Carl'a iki ön ayarlı bir Compressor/Limiter oluşturmasını önerdi,
Sonuç, Sıkıştırma Oranı ve Düzeyi için iki ön ayarı olan bir pedaldır. Düğmeleri kaydetmek ve mümkün olduğu kadar kullanıcı dostu olmak için, Threshold ve Response  ayarları her iki ön ayar için sabitlenmiştir ve pedala yalnızca altı düğme bırakılmıştır, Threshold ve Response 6mm'lik minyatür düğmelerdir.

Carl Martin Andy Timmons İmzalı Compressor/Limiter, en iyi stüdyo Compressor/Limiter'larla aynı özellikleri, sonik netliği, sessizliği ve performansı içerecek şekilde geliştirilmiştir.

Yararlı bir ekstra özellik olarak, ön ayarları uzaktan değiştirmek için bir ¼” jak ekledik (Latching).

Yeni bir şey olarak, Carl Martin Andy Timmons Signature Compressor/Limiter, yeni geliştirilen DC/DC dönüştürücü devresini içerir. Bu, normal bir 9V DC 200mA güç kaynağı kullanan "eski" Kompresör/Sınırlayıcı ile aynı sonik kaliteyi ve boşluk payını korumak için gerekli olan pedalı dahili olarak +-12V ile çalıştırmamızı sağlar.

Carl Martin AT Signature Compressor Compressor Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar