Evde amatör olarak müzik yapıyorum ton seçimi olarak Ipad den tonebridge ya da garageband kullanıyorum gecikme 0.Samsung S8 telefonumda ise gecikme yaptı.Iped kullandığım için beni tatmin etti.Almayı düşünüyorsanız beklemeyin derim.
Yeni başlayan için fena değil, biraz dip gürültüsü var ama master volume vs ile gayet azaltılıyor. Jak girişlerinde sıkıntı yaşamadım tam oturuyor.
Ben bir türlü kullanamadım jack tam oturmuyor en ufak takılmada yerinden çıkıyor. iRig den farklı olarak amfi çıkışı olduğu için almıştım ama kenara ayırdım yine iRig aldım.
Ürün elime ulaştı, samsung soundcamp programı ile kullanmak için düşünüp aldım. Kendi içindeki uygulamalar desteklemedi sadece amplitube destekliyor. Android hemen hemen çoğu programı denedim, birtek amplitube ile çalıştı. Apple da nasıldır bilmiyorum ama denemek için fırsatım olmadı. Ürün ufak bir cihaz, ben daha kalitesiz birşey bekliyordum ama öyle çok çok kötü değil, bunların dışında herkesin bahsettiği kulaklık girişine tam olmaması olayı bende de oldu ama bi sıkıntısını görmedim. Bunun ses olarakta çok geniş bir deneme imkanı bulamadım, çoğu programla beraber çalışmadığı için yinede note 4de ki profesyonel ses sistemi özelliği ile beraber ses gecikmesi sıfıra inmiş, neredeyse hiç gecikme yaşamadan amfiden sesi alıyorum. Amplitube programı da iyi hoş ama ben samsungun verdiği LE versiyonu kullanıyorum, onda da clean amfi yok, lead amfi var bundan dolayı çok lezzet vermiyor açıkçası.