×

Cort CM20B Bas Gitar Amfisi

Marka: Marka Sahibi : Kore
57847

8.176,29 TL (246,57 $)

%11 kampanyalı fiyatı

7.276,90 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Hoparlör (inç)
: 1x8
Watt Değeri
: 20W

CM Serimizdeki yeni CM20B ve CM40B, en çok satan CM150B bas amplifikatörümüzün kompakt versiyonlarıdır; uygun fiyatlı, kompakt, rock-tonda sağlam yapı kalitesi, basit ve doğrudan kullanıcı arayüzü ve mükemmel ses tonları arayan gitaristleri tatmin etmek için geliştirilmiştir Evde veya daha küçük mekanlarda kullanmak için harika seçim.

 

20W Bas Amplifikatörü

CM20B, kompakt boyuta, modern tasarıma ve güçlü sese sahip CM serisidir. Hem yeni başlayanlar hem de şık, kompakt bir amplifikatöre sahip olmak isteyenler için tasarlanmıştır. Çok çeşitli türleri desteklemek için çok yönlülüğü ile karakterizedir.


8" Hoparlör

Kompakt 8" hoparlör, bol miktarda güç kullanma kapasitesiyle verimlidir ve şaşırtıcı derecede yüksek sesle çalışabilir, bu da onu kontrollü bir ses ortamında diğer grup üyeleriyle pratik yapmak için ideal hale getirir. Ses net ve dengelidir, çalış tarzınızın ve karakterinizin renklenmeden ortaya çıkmasına izin verir.


3 Bant Ekolayzer

3 bantlı ekolayzır, çok çeşitli sesler ve tonal karakter sağlarken bas gitarınızın doğal karakterini getirmek için ideal olan özenle seçilmiş frekans bantlarına sahiptir.


Mod Düğmesi

Orta frekanslı kesim, hoş bir ton sunan düşük ve yüksek frekanslı güçlendirmelerle birlikte, tokat tarzı çalma, düşük hacimli uygulama için kullanışlıdır.


Aux Girişi ve Kulaklık Çıkışı

Yardımcı giriş, akıllı telefonunuzu veya dijital müzik çalarınızı amplifikatöre bağlamanıza ve en sevdiğiniz müzikle birlikte çalmanıza olanak tanır. Kulaklık jakı, gece geç saatlerde veya sessiz ortamlarda pratik yapmak için kullanılabilir ve CM20B'yi çeşitli çalma koşullarında kullanılabilen çok yönlü bir amfi yapar.

 

  • Güç Çıkışı: 20W R.M.S.
  • Hoparlör: 8" 4?
  • Boyutlar: 315 (G) x 210 (D) x 305 (Y) mm
  • Ağırlık: 6 kg

Cort CM20B Bas Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitar Amfileri Çok Satanlar