×

Cort GA10F Natural Satin Elektro Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Natural Satin
Arka Ağacı
: Maun Arka
Gövde Şekli
: Grand Auditorium Gövde
Klavye Ağacı
: Ovenkol Klavye
Köprü Ağacı
: Ovenkol Köprü
Sap Ağacı
: Maun Sap
Seri
: Cort Grand Regal
Ses Tahtası Ağacı
: Ladin Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Masif
Truss Rod
: Modern Style
Üst Eşik Genişlik
: 43mm
Yan Ağacı
: Maun Yan

Cort'un yeni Grand Regal Serisi, tam ama dengeli bir ses için dretnot ve konser boyutu şekillerin arasında yer alan popüler Grand Auditorium gövde şekline dayanmaktadır. GA10F, masif maun arkası ve maun kenarları olan masif Avrupa ladin üst amfisidir, gitarın estetiğinden ödün vermeden kullanımı keyifli olan benzersiz, düşük profilli bir kontrol yüzeyine sahip seçici kurucular için en iyi tasarımı sunan Fishman Ink gövde preamplidir.


AUDITORIUM KESİT GÖVDE

117 mm(4 5/8") gövde derinliği boyutları, 292 mm(11 1/2") üst iz genişliği ve 405 mm(16") alt iz genişliği ile Grand Regal'in gövde boyutu, büyük Dreadnought ile mükemmel bir şekilde arasındadır. Daha samimi Grand Concert Bu, Grand Regal'i hem tıngırdatma/düşürme hem de parmakla çalma için ideal hale getirir ve çeşitli sesleri ve çalma stillerini kapsayacak şekilde tek bir gitara sahip olmayı tercih eden çok yönlü akustik çalanlara uygundur.

MASİF AVRUPA LADİN GÖVDE

Geniş bir ses spektrumu üzerinde çan benzeri bir netliğe sahip olan masif Avrupa ladini tepenin şeffaf karakteri, hem hassas parmakla çalma hem de rahat tıngırdatma teknikleri için idealdir. Ruhsal tonların zenginliği, bu modelde yer alan ve aranan bu birinci sınıf ahşabın tanımlayıcı özüdür.


MASİF MAUN ARKA & YANLAR MAUN

Güçlü ve sıcak bir orta tonla parlak ama doğal olan sevilen maun ağacı, onlarca yıldır birinci sınıf akustiğin arka ve yan tarafları için bir standart olmuştur.


FISHMAN INKBODY EQ

Fishman Ink gövde preamplifikatörü, gitarın estetiğini bozmadan kullanmaktan zevk alan benzersiz, düşük profilli bir kontrol yüzeyi ile seçici inşaatçılar için en iyi tasarımı sunar. Klasik Fishman preamp elektroniği mirası üzerine inşa edilen bu model, çekici bir basmalı ayarlı LCD tuner, 3 bant EQ'lar, çeşitli güç seçenekleri ve vücudun doğallığını ileten yeni tasarlanmış Gövde Sensörü dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunar. Son derece saf bir akustik ses için amplifikatöre rezonans karakteri.


ABANOZ KÖPRÜ

Cort'un özel Abanoz kepçeli yüzey köprüsü, eyerden gövdeye daha büyük tel açısı ile sürdürmeyi geliştirirken, boyun boyunca teller üzerindeki gerilimi azaltır, daha az parmak yorgunluğu ve daha iyi çalınabilirlik sağlar.


HAKİKİ KEMİK EŞİK & EYER

İpin titreşim enerjisinin vücuda ve boyuna en doğal ve şeffaf aktarımı için manda kemiğinden üretilmiştir.


SPECIFICATIONS


YAPIDovetail Neck Joint
CUTAWAYVenetian
GÖVDEGrand Auditorium
ÜST EŞİK GENİŞLİĞİ
43 (1 11/16")
GÖVDE AĞACI
Solid European Spruce Top
ARKA & YANLAR
Solid Mahogany Back and Mahogany Sides
SAPMahogany
BINDINGWhite
KLAVYEOvangkol
PERDELER20
TEL UZUNLUĞU
648mm (25.5")
TUNERSGrover
ROSETTEAbalone
KÖPRÜOvangkol w/ Ebony Bridge Pins
ELEKTRONİKFishman Inkbody EQ
TELLERD'Addario® EXP16
BRACINGHand Scalloped X-Bracing

Cort GA10F Natural Satin Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar