×

Cort GB54JJ Natural Glossy Bas Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Natural Glossy
Gövde Ağacı
: Swamp Ash Body
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Manyetik Kombinasyonu
: SS
Perde Sayısı
: 20
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 4 Telli
Tel Uzunluğu
: 34 inch (863.6 mm)
Truss Rod
: Modern Style

20 yıldır GB bass line, Cort'un en popüler bass serilerinden biri olmuştur. 2017'de Cort, birçok yükseltme özelliği ve geliştirilmiş tasarım uygulamasıyla tamamen yeni GB bas hatlarını piyasaya sürdü. Yeni başlayanlar için giriş seviyesi bas seslerinden birinci sınıf bas arayan profesyonel basçılara kadar GB bas, tüm bas gitaristlerin taleplerine hizmet etme rolünü sürdürebilir.

NAT İÇİN BATAKLIK DİŞBUDAĞI GÖVDESİ

Bataklık Külü, katı gövdeli elektro gitarlar ve baslar için en popüler ve yaygın olarak kullanılan ağaçlardan biridir. Hafiftir ancak yüksek orta frekans vurgusu ile şaşırtıcı derecede güçlü, sıkı ve vurucu bir sese sahiptir. Bu karakter, Swamp Ash'i miksajda net bir şekilde duyulacak güçlü bir temel ton isteyen ayırt edici basçıların sevdiği bir ton ağacı yapar. Swamp Ash'in doğal güzelliği, kendine özgü damar desenleri ile şeffaf ve doğal yüzeyler için idealdir.

NAT İÇİN PARLAK KAPLAMALI KANADA SERT AKÇAAĞAÇ SAP

Kanada sert Akçaağaç sapı, güçlü bir üst orta aralık ile sıcak, etli ve vurucu bir tona katkıda bulunmanın yanı sıra güç ve denge sağlar. Yoğun ve sert ancak doğru miktarda dokunsal esnekliğe sahip, koparma saldırınıza ve tokatlama tekniklerinize bol miktarda artikülasyon ve güçle hassas bir şekilde yanıt verir.

SPG VE OW İÇİN KIZILAĞAÇ GÖVDESİ

Alder gövdesi, yüksek orta aralıkta hafif bir destek verirken mükemmel dengeli bir ton sağlar. Bas gitar için ideal ton ağaçlarından biridir ve 1950'lerden beri birçok gitar yapımcısı tarafından kullanılmaktadır.

SPG VE OW İÇİN SATEN KAPLAMALI KANADA SERT AKÇAAĞAÇ SAP

Kanada sert Akçaağaç sapı, güçlü bir üst orta aralık ile sıcak, etli ve vurucu bir tona katkıda bulunmanın yanı sıra güç ve denge sağlar. Yoğun ve sert ancak doğru miktarda dokunsal esnekliğe sahip, koparma saldırınıza ve tokatlama tekniklerinize bol miktarda artikülasyon ve güçle hassas bir şekilde yanıt verir.

SESLENDİRİLMİŞ TON MANYETİKLERİ

Yeni Voiced Tone J-tarzı tek bobinli manyetikler, basın büyük, güçlü akustik sesini modern netlik, şeffaflık ve vintage sıcaklığıyla mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Cort'un mühendisleri tarafından onlarca yıllık manyetik sarma deneyiminden yararlanılarak özenle geliştirilen Voiced Tone manyetikleri, gitarın doğal karakterinin amfiye sadık bir şekilde iletilmesini sağlamak için en yüksek sınıf bileşenlere ve sarma tekniklerine sahiptir.

ERGONOMİK SAP EKLEMİ

Klavyenin üst siciline kolay erişimi kolaylaştırmak için tasarlanan ve uygulanan yeni Ergonomik Sap Eklemi, tendon stresini ve garip bilek ve parmak pozisyonlarını azaltırken çalma konforunu artırır. Artık solo olarak uzaklaşabilir ve en yüksek notalara güvenle ve büyük ölçüde geliştirilmiş çalınabilirlikle ulaşabilirsiniz.

ÖZELLİKLER


YAPIBolt-On
CUTAWAYDouble Cutaway
GÖVDESwamp Ash (NAT) Alder (SPG & OW)
ÜST EŞİK GENİŞLİĞİ
47.5mm
SAPCanadian Hard-Maple 
(Glossy for NAT) (Satin for SPG & OW)
KLAVYENAT: Maple
OW & SPG: Rosewood or Jatoba
240mm Radius
PERDE SAYISI
20 Frets
TEL UZUNLUĞU
34"
INLAYRectangular Black
AKORT BURGULARI
Open Gear Tuners
KÖPRÜVintage Bridge
MANYETİKLERVoiced Tone VTB-ST Pickups
ELEKTRONİK2Vol, 1Ton Passive Electronics
DONANIMChrome


Cort GB54JJ Natural Glossy Bas Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitarlar Çok Satanlar