×
Yarı fiyatına D'Addario tel mi satın aldın? Orijinal olduğuna emin misin? Buraya tıklayıp sorgulayabilirsin!

DAddario PW-HPK-01 Humidipak Kit Nem Kontrol Seti

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

DAddario PW-HPK-01 Humidipak Kit - Nem Kontrol Seti

D'Addario size enstrüman bakım ürünleri hattı olarak, Boveda'nın patentli teknolojisini size sunar. Two-Way Humidification System (eski adıyla Humidipak), gitar için bakım gerektirmeyen tek iki yönlü nem kontrol sistemi. Enstrüman kutunuz içindeki optimum %45-50 orantılı nem seviyesini otomatik olarak korur ve nemlendiriciyi yeniden doldurma ile ilgili olası karmaşık durumları ve tahminleri ortadan kaldırır. Yeniden doldurulabilir nemlendiricilerin aksine, bu sistem talep üzerine nem ekleyerek ve çıkararak gerçek "iki yönlü" arıtılmış nem kontrolü sağlar. Mevsimsel değişiklikler, coğrafi konum, sıcaklık veya diğer faktörlere dayalı manuel ayarlamalar artık gereksizdir.

Two-Way Humidification System, enstrümanınızın yüzeyini zarar vermeyecek yumuşak bir file poşetle birlikte 3 adet Humidipak ile birlikte gelir. Bu paketler 2 ila 6 ay arasında dayanır ve her zaman sert bir kılıf gibi kapalı bir ortamda tutulmalıdır. Paketler sertleştikçe atılmalı ve D'Addario Two-Way Humidification Replacement Pack (PW-HPRP-03) içinde gelen 3 yenileme paketi kullanılarak değiştirilmelidir. Bu tamamen yenilenmiş, patentli iki yönlü nem kontrol sistemi 45-50% orantılı nem seviyesini korur, tüm bakım ve tahminleri ortadan kaldırır. Bu sistem, enstrümanınızın kararlılığını ve çalınabilirliğini korumak için Taylor Guitars ve diğerleri tarafından önerilir.

  • İlk iki yönlü nem kontrolü, enstrüman kutunuz içinde sabit %45-%50 orantılı nem seviyesini korur
  • Nemlendirme eksikliğinden kaynaklanan bükmeler, çatlaklar ve diğer hasarlara karşı enstrümanınızı korur
  • Mevsimsel değişiklikler, coğrafi konum, sıcaklık veya diğer faktörlere dayalı manuel ayarlamalar artık gerekli değildir.
  • Enstrümanınızın doğru nem seviyesini koruma konusundaki tahminleri ve endişeleri ortadan kaldırır.
  • Su, damlama veya karışıklık yok
  • Boveda tarafından özel olarak D'Addario için üretilmiştir


D'Addario, inovatif, sorun çözme, kaliteli müzik aksesuarları ile tanınır. D'Addario aksesuarları, kablolar, tokalar, akort cihazları, kapodasterler, kayışlar, nemlendiriciler, bakım araçları ve daha fazlası dahil olmak üzere ödüllü aksesuar

DAddario PW-HPK-01 Humidipak Kit Nem Kontrol Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Nemlendiriciler Çok Satanlar