×

DiMarzio Air Norton DP193 BK Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

DiMarzio Air Norton DP193 - Humbucker Manyetik

Air Norton™ adeta Norton® modelinin Airbucker™ versiyonu olmak üzere yola çıktı. Sert sound’lu amfilerle özel bir sesi olan bir köprü manyetiği olabileceğini düşünmüştük ama sonradan onun tamamıyla temiz bir sap manyetiği de olduğunu keşfettik. Tonu derin ve sıcak ama kirli değil. Mükemmel harmonikler elde etmek bile mümkündür ki bu gerçekten de bir sap humbucker manyetiği söz konusu olduğunda olağandışı bir özelliktir. Patentli Air Norton™ manyetik yapısı tel çekmesini azaltır, böylece sesin sürekliliği sağlanır; pena vuruşu ve dinamikler harika bir şekilde kontrol edilebilir ve oldukça nettir duyulur.  Köprü pozisyonunda Air Norton’u bir The Tone Zone® veya
Steve’s Special™ modeliyle birleştirmek enerji ve tonun mükemmel bir karışımıyla sonuçlanır. Köprü pozisyonunda kullanılan bir Air Norton manyetiğini sap pozisyonundaki bir Air Classic™ Köprü modeliyle birleştirmek karakteristik bir orta frekans çıkışlı blues-rock sound’u elde etmek için idealdir.

Tavsiye edilen kullanım şekli
Dolu-kasa ve yarı-dolu kasa gitarlar.

Teknik Açıklama
Air Norton™ sap pozisyonuna takıldığında, bütün köprü humbuckerları ile denge sağlamak açısından yeterli güçte, sıcak ve geniş ses veren bir manyetiktir. Onu maksimum tiz ayarı ve harmonik kütlede 500K potansla deneyin. Köprü pozisyonunda ses, sert bas sesler ve ısıran harmoniklerle orta çıkışlıdır. Tizleri biraz dolgunlaştırmak için burada onu 250K kontrolleriyle veya bir 500K volümüyle ve 250K tonuyla deneyebilirsiniz. Sapta Air Classic™ ile ve ayrıca The Cruiser®, The Chopper™ modelleri ve Blue Velvet™ tekli-manyetikleriyle iyi uyum sağlar.

DiMarzio Air Norton DP193 BK Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Grupta Çalıyor
Müzik Tarzı
Progressive Rock - Metal

İkinci Ibanez RG'm için DiMarizo/IBZ model yerine alternatif olarak neck pozisyonunda düşünüyorum.

Montaj
Ses
Genel Değerlendirme
Yorumcunun Tecrübe Düzeyi
Diğer

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 0

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar