×

DiMarzio Air Zone DP192 Black Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

DiMarzio Air Zone DP192 - Humbucker Manyetik

Air Zone™ manyetiğini en iyi şekilde tanımlamak istersek, onun The Tone Zone® manyetiğinin klasik versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Güzel bir ses sürekliliği açısından bizim diğer Airbuckers™ modelimizde olduğu gibi aynı düşük tel çekmesine sahiptir. Ayrıca ekstra duyarlılık ve kontrol ile Tone Zone® modelinin geniş bas frekansına ve güzel harmonik karakterine de sahiptir.  Air Zone™, müzisyene sesi kirli veya bulanık bir gürültüye dönüştürmeden, preamfinin muazzam ses yüksekliğinden yararlanma fırsatı sunarak oldukça sıcak tonlu amfilerle başarılı bir uyuma sahiptir. Bunlara ek olarak, dolu kasa bir gitardan caz kasa gitar sound’u elde etmek isteyen caz müzisyenleri için mükemmel bir sap manyetiğidir.  Air Zone™ çok üstün bir ayrı ve seri-paralel bağlantı imkanı sunar.

Tavsiye edilen kullanım şekli
Dolu-kasa ve yarı-boş kasa gitarlarda öncelikle köprü pozisyonunda kullanılması önerilir. (Sap pozisyonu uygulaması için Teknik Açıklamaya bakın)

Teknik Açıklama
Daha fazla çıkışla yoğun bir dolgunluğa sahip PAF® sound’una benzer. Yumuşak çalma stilinden sert pena vuruşuna kadar dinamik aralığı oldukça geniştir ve Airbucker™ manyetik alanına sahip dual-rezonanslı  sarımların kombinasyonu süreklilik halindeki notaların harmonik üstseslere daha uzun tutunmasını ve telin tınısı azalırken sesin kirlenmemesini sağlar. Caz tarzındaki ses örgüsü açısından çok sıcak, dolgun sesli bir sap manyetiği olarak da yararlı şekilde kullanılır ve köprü pozisyonunda Tone Zone®, Super Distortion® ve Super 3™ modelleriyle birleştirilebilir.

  • Kablolama: 4 İletken
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV'si: 323
  • DC Direnci: 17.49 Kohm
  • Giriş Yılı: 1995
  • Patent: 4.501.185 & 5.399.802

DiMarzio Air Zone DP192 Black Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar