×

DiMarzio DP275 PAF 59 Bridge Bridge Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Bugünlerde sanki herkes orijinal "Patent Başvurusu Yapılmış" manyetiklerin efsanevi sesini ve dinamiklerini arıyor gibi görünüyor. Referans olarak Larry DiMarzio'nun 1959 Cherry Sunburst Les Paul®'unu kullanan DiMarzio, yeni PAF® 59 manyetiklerini oluşturmak için 1959 ile aynı malzemeleri, yetenekli kulakları ve onlarca yıllık kurma deneyimini kullandı.

Larry, PAF® 59 Boyun ve Köprü modellerinin "eski bir aile tarifine" göre üretildiğini söylüyor. 2-½ inç manyetikliği giderilmiş bir Alnico 5 mıknatısla başladık. 42 AWG emaye tel bobinler daldırılmamış ve saçılarak sarılmıştır. Gitarın sesini ve dinamiklerini renklendirmeden yakalamak için ayarlandılar.

PAF® 59 Sap ve Köprü modelleri, tıpkı orijinalleri gibi uzun bacaklı nikel/gümüş taban plakamızda Double Cream™ bütirat bobinlere sahiptir.

Tüm malzemeler A.B.D.'de 1959 pikaplarının en iyi toleranslarına göre yapılmıştır.

PAF® 59 Sap ve Köprü modelleri, orijinal "Patent Başvurusu Yapılmış" manyetiklerin kremsi distorsiyonunun yanı sıra açık dinamiklere, parlak ataklara, yumuşak orta frekanslara ve zengin alt uca sahiptir.

Eski "Patent Başvurusu Yapılmış" manyetikler gibi, PAF® 59 Bridge modeli de tam olarak doğru miktarda güçle mükemmel harmonik aralığına sahiptir. Köprü pozisyonundaki yüksekleri tatlandıran üst uçta ince bir yuvarlanma vardır.

Şunlar için önerilir:

Köprü. Sap pozisyonunda da kullanılabilir.

Tech Talk

Bu manyetik, köprü pozisyonundaki yüksekleri tatlandırmak için üst uçta ince bir yuvarlanma özelliğine sahiptir. Tam bir vintage deneyimi için bunu PAF® 59 Sap ile birleştirin.

ÖZELLİKLER

  • Kablolama: 1 İletken
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV'si: 215
  • DC Direnci: 8,5 Kohm
  • Patent: yok

DiMarzio DP275 PAF 59 Bridge Bridge Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar