×
DiMarzio HS-4 DP217 White Single Manyetik
3

DiMarzio HS-4 DP217 White Single Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

DiMarzio HS-4 DP217 - Single Manyetik

HS-4™, HS-3™ manyetiğinin klasik mıknatıs-kademeli versiyonudur. HS-3™ ile önemli benzerliklere sahip olmakla birlikte klasik kademeleme hem akorlarda hem de sololarda sap ve orta pozisyonlarda benzersiz bir sound üreterek 1950’lerden kalma tekli-manyetiklerin tel dengesini yeniden üretir. Buna ek olarak 60 devirlik dip gürültüsü de yoktur.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli
Sap ve orta pozisyonlar.

Teknik Açıklama
HS-4™ yüksek çıkışlı amfilerle çok iyi çalışır ama klasik kurulumda bir overdrive pedalı ve bir Marshall® amfisi vardır. Pedal sesin sürdürülebilirliğini (sustain) ve distorsiyonu canlandırır ve pedal kapandığında sound yumuşar. HS-3™, Strat gitarlarda her 3 pozisyonda da genel Strat sound’undan daha sıcak sound eder. 1950’lerin klasik mıknatıs kademelemesi standart HS-3™ modelinden ince bir farkla ayrılır. Bu, biraz daha netlik sağlayan tek tellerle, telin net duyulması arasındaki bütün dengeyi değiştirir. Bu durum sarımlı olmayan tellerde, sapa doğru olan kısımda özellikle hissedilir.


  • Kablolu Bağlantı: 4 İletken
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV: 93
  • DC Direnci: 23,5 Kohm
  • Tanıtım Yılı: 1995
  • Patent: 4,442,749

DiMarzio HS-4 DP217 White Single Manyetik Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Mağazada denemiş
Müzik Deneyimi
Beste, Grup
Müzik Tarzı
Herşey

Malmsteen'in Hs-3 modelini daha vintage tonlarına uydurmak istemesi isteğiyle bu model çıktı. Hs-3 ü Köprüye koydu. Sap ve orta manyetiklere ise Hs4. Malmsteen'in imzalı manyetiği diyerek geçiyordu ama artık Seymour kullanıyor. Yine de manyetik hala piyasada. Alchemy albümünde bu manyetiğin ulaşabildiği drive düzeyini rahatça anlayabilirsiniz. Tiz tonları çok baskın olduğu için bu manyetiği seçmedim. Onun yerine Seymour daha cazip geldi. Çok ciddi araştırmalar yaptım almadan önce. Tercih meselesi..

Montaj
Ses
Genel Değerlendirme
Yorumcunun Tecrübe Düzeyi
Diğer

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 3 Hayır : 0

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar